reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

iwcik wy to z anią klony:szok::szok::szok:
a ja ogarnełam domek zmieniłam antoszce pościel bo mi flegmą wszystko zarzygał:baffled:a teraz mam luziku trochę tzn adamowi pomagam przy matmie co chwile i zupkę muszę doprawić zaraz a potem chcę poprasować z naciskim bardziej na muszę a nie chcę:-p

reklama
LUNKA chodzilomi ze jak sie zrobi tak cieplo ze z Oliwka bedemogla wyjsc na ciut dluzej niz na kilka Minut To wtedy pojde zalatwic nam taka terapie Nie wiem nawet gdzie mam sie rozgladac za tym :-(
Tak mamy te same charaktery ale potrafimy sie dogadywac Bo pamietam jak bylo kiedys jak sie poznalismy i pozniej tez Nawet teraz potrafimy bys dla siebie dobrzy mili itp
Dzis G jest jakis nerwowy Jak twierdzi sam nie wie dlaczego A i ja nie mam nastroju Chyba
@ zbliza sie wielkimi krokami i stad ta moja hustawka nastroju .

Moze mamy dzis poprostu gorszy dzien A moze serio on wychodzi z nalogu i tak sie bedzie zachowywal Lunka ja tez zrobie tak jak mowisz Teraz obserwuje i zobaczymy czy G bdzie trzezwy Jak wypije to i tak nie bedziemy razem

Dobra spada Jednak Oliwka zostaje z moja mama ona zaraz wrcoi z pracy i sami idziemy z g na terapie Pozniej zajze
Dorotka a ja myślę,że on się denerwuje ,bo przeżywa to spotkanie.
Idzie pierwszy raz i to z Tobą przecież.
Będzie wypytywany o wszystko.
Normalnie to by się napił i by się wyciszył ,a tu wie,że nie może i klops.
Ty też pewnie przeżywasz to całe spotkanie tak wewnętrznie bardziej niż Ci się wydaje.
Ja Zyczę Wam powodzenia i oby wszystko się szybko uspokoiło.:tak:
Dobrze,że małej nie musicie ciągnąć.:tak:
Iwcik ,ależ Wy jesteście podobne.:tak::szok::szok:
Synuś śliczny.

hehe no widzisz ja Ciebie tez po profilu nie skojarzyłam:-p

a powinnam bo niedość, że sie preprowadziłas do Rzeszowa z Żor to jeszcze Maks :-p

chyba po prostu sobie wmówiłam ze sie nie znamy, skoro wymienilas patrysie i anke, a mnie nie:-D:-D

to kochana jeszcze raz wielkie gratulacje fasolinki:tak::tak::tak:

a Twój Maks przecudowny:tak::-) ale najlepszy był jak opowiadał o patelniaku na balkonie:-D powalił mnie na kolana, ze on takie rzeczy wie:tak:
No widzisz czasem tak bywa heheh tak mój syn to tylko temat Tirów niestety tatuś jego jezdzi i dziecko chyba tez bedzie jeżdzić Tirem uwielbia to :-):-):-)
Tobie też Asiu jeszcze nie miałam okazji ogratulowac dzidziusia ale jestem na bierząco bo z siostra mnie informowała:-):-):-)

As76 Witam nic sie nie stało ja dopiero zaczynam wiec jeszcze nie bardzo mogę dogonic was wszystkie z tym pisaniem ale mam nadzieje ze dam radę :-)

iwcik wy to z anią klony:szok::szok::szok:
a ja ogarnełam domek zmieniłam antoszce pościel bo mi flegmą wszystko zarzygał:baffled:a teraz mam luziku trochę tzn adamowi pomagam przy matmie co chwile i zupkę muszę doprawić zaraz a potem chcę poprasować z naciskim bardziej na muszę a nie chcę:-p
Nie my nie klony ani nie blizniaczki jest miedzy nami rok róznicy :-):-):-)
Widzę ze niejedną mamę zadziwiło moje zdięcie bo kazdy pisze ze podobne ale ja naprawde nie widze tego podobienstwa :-):-):-) ale fajnie i wszystkim mamą dziekuje;-);-);-)

Moje najmłodsze dziecię zjadło 2 miseczki pomidorówki:szok:jestem w szoku bo od 3 dni ma słaby apetyt:baffled:
a ja zaraz muszę kawę sobie na odmulenie zrobić bo zasnę:-D
Iwcik a ty córeczkę będziesz teraz miała?;-)
Lunka a ty się nie ciesz bo ty kochana w ciągu najbliższych 2 lat Wici braciszka dostarczysz:-p
a Agnes kochana instynkt sie w tobie obudzi macieżynski ale najpierw kochana dobre zarobki stała umowa kredyt mieszkanko i Oliwka będzie mieć rodeństwo:cool2:

Wikus no więc wy kochana będziecie na swoim tzn najpierw kochana pomęczysz się trochę na kupie ale w końcu się wybudujecie a w miedzy czasie będziecie mieli jeszcze synka :-p

reklama
Do góry