Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dorotka a ja myślę,że on się denerwuje ,bo przeżywa to spotkanie.LUNKA chodzilomi ze jak sie zrobi tak cieplo ze z Oliwka bedemogla wyjsc na ciut dluzej niz na kilka Minut To wtedy pojde zalatwic nam taka terapie Nie wiem nawet gdzie mam sie rozgladac za tym :-(
Tak mamy te same charaktery ale potrafimy sie dogadywac Bo pamietam jak bylo kiedys jak sie poznalismy i pozniej tez Nawet teraz potrafimy bys dla siebie dobrzy mili itp
Dzis G jest jakis nerwowy Jak twierdzi sam nie wie dlaczego A i ja nie mam nastroju Chyba
@ zbliza sie wielkimi krokami i stad ta moja hustawka nastroju .
Moze mamy dzis poprostu gorszy dzien A moze serio on wychodzi z nalogu i tak sie bedzie zachowywal Lunka ja tez zrobie tak jak mowisz Teraz obserwuje i zobaczymy czy G bdzie trzezwy Jak wypije to i tak nie bedziemy razem
Dobra spada Jednak Oliwka zostaje z moja mama ona zaraz wrcoi z pracy i sami idziemy z g na terapie Pozniej zajze

No widzisz czasem tak bywa heheh tak mój syn to tylko temat Tirów niestety tatuś jego jezdzi i dziecko chyba tez bedzie jeżdzić Tirem uwielbia to :-):-):-)hehe no widzisz ja Ciebie tez po profilu nie skojarzyłam
a powinnam bo niedość, że sie preprowadziłas do Rzeszowa z Żor to jeszcze Maks
chyba po prostu sobie wmówiłam ze sie nie znamy, skoro wymienilas patrysie i anke, a mnie nie
to kochana jeszcze raz wielkie gratulacje fasolinki
a Twój Maks przecudowny:-) ale najlepszy był jak opowiadał o patelniaku na balkonie
powalił mnie na kolana, ze on takie rzeczy wie
![]()
Nie my nie klony ani nie blizniaczki jest miedzy nami rok róznicy :-):-):-)iwcik wy to z anią klony
a ja ogarnełam domek zmieniłam antoszce pościel bo mi flegmą wszystko zarzygała teraz mam luziku trochę tzn adamowi pomagam przy matmie co chwile i zupkę muszę doprawić zaraz a potem chcę poprasować z naciskim bardziej na muszę a nie chcę
![]()
jestem w szoku bo od 3 dni ma słaby apetyt