reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobranoc wszystkim i miłych snów :-):-):-)
Ja uciekam bo rano trzeba wstać a na dodatek rodzice przyjezdzaja na obiad:-):-):-)wiec trzeba jeszcze z rana posprzątać :tak::tak::tak:
A teraz spanie to mi wychodzi na 5 mogłabym spac 24h/dobe:-)

reklama
Madziula raz w roku na bb sie wieczorem wyrwała i co???ma iść spać ,bo dziewczyny wywiało:szok:,kobitki stukać w klawiaturę:-)
U nas kilka godzin trwała zadymka snieżna ,ile sniegu napadało-szok teraz chwilowo przerwa.....
Jak jest taka dziadowska pogoda to psy z dworu na korytarz zabieramy,a wtedy z korytarza kocia kuwete musimy zabierać ,bo Lord traktuje ja jak szwedzki stół:-D,no i oczywiście drzwi zamykamy ,bo rano sierściuchy jestem pewna na sofie by sie wylegiwały:tak:

Dobranoc wszystkim i miłych snów :-):-):-)
Ja uciekam bo rano trzeba wstać a na dodatek rodzice przyjezdzaja na obiad:-):-):-)wiec trzeba jeszcze z rana posprzątać :tak::tak::tak:
A teraz spanie to mi wychodzi na 5 mogłabym spac 24h/dobe:-)
spij spij, a co masz robic:-D
Zrob dobry obiadek:-)
Dobranoc
Madziula raz w roku na bb sie wieczorem wyrwała i co???ma iść spać ,bo dziewczyny wywiało:szok:,kobitki stukać w klawiaturę:-)
U nas kilka godzin trwała zadymka snieżna ,ile sniegu napadało-szok teraz chwilowo przerwa.....
Jak jest taka dziadowska pogoda to psy z dworu na korytarz zabieramy,a wtedy z korytarza kocia kuwete musimy zabierać ,bo Lord traktuje ja jak szwedzki stół:-D,no i oczywiście drzwi zamykamy ,bo rano sierściuchy jestem pewna na sofie by sie wylegiwały:tak:

eeee no ja siedze ale tak z doskoku bo szukam filmu do sciagniecia:-DDroga bez powrotu 3 Wczoraj ogladalismy 2 elegancki horror:tak:

Słodkich snów Iwcik:tak:
Agnes ,ale twoja córka wytrzymała:szok:,nawet moje wielkoludy z pól godziny temu poległy(z m na czele):-D
Jak się pracuje,przyzwyczaiłaś sie juz??no i jak m wciagnał sie w domowe obowiazki wiecej?

Nie strasz z tym polecaniem,bo co ja zrobie jak ci sie nie spodoba??:zawstydzona/y:
A daj spokój z tym chrapaniem ,ja sie zastanawiam prawie co wieczór jak to jest możliwe ,ze my ponad 10 lat po ślubie jesteśmy ,a w ogóle dlaczego sie zdecydowałam tego słuchać::))

reklama
Do góry