reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kto mi poodkurza i umyje podłogi? :baffled: :dry:

Rybko,to był test ciążowy,pisałaś,że go dużo dużo wcześniej zrobiłaś i dlatego bladzioszek,ale liczył się,że był. ;-) :-)
My działamy ostro - wczoraj Zuzia zamarzyła sobie o spanku u Babci,więc poszła do góry,a My... "gdy nie ma w domu Dzieci,to jesteśmy niegrzeczni..." :laugh2: :laugh2: :laugh2: :zawstydzona/y: :-p HuH. ;-)

Kerna,a co sobie będę żałować. :-p Ooo i gratuluję moderatora. :cool2: Wrześniowy? :cool2:

reklama
Dzień dobry. :-)

U Nas tez śnieżnie,ale na termometrze -1. ;-) Więc skok temperatury ogromny. :szok: Ale podobno nie na długo...
Co do testowanka,to ja już na liście zaznaczyłam,że testuję 14. . :-)
U nas pogoda podobna - bo ja dosc blisko Ciebie mieszkam.
Czyli testujemy razem na walentynki:tak: Jesli mi @ da szanse oczywiscie...

Kto mi poodkurza i umyje podłogi? :baffled: :dry:
Jak znajdziesz chetnego to go od razu do mnie podeslij;-)

reklama
Ale dlaczego?
To jak bedzie z tym testem? :cool2: Biegniesz do apteki?;-)

Nie nie biegne,juz ładnie sprowadziłam sie na ziemie;-):tak:

A tam, przecież my tu wszystkie Tobie kibicujemy i mocno trzymamy kciukasy, żeby @ się u Ciebie nie pojawiła przez najbliższy rok.

:*
Nie wiem tak jakos sie poczułam samotna,ale nie ma sie co przejmowac;-)

:confused:A co to jest własciwie ten MODERATOR???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry