Marta1981
Rodzyneczka
Madziula,:kostka twarogu,torebka ugotowanej kaszy gryczanej,1 jajco,sól,pieprze ziołowy,majeranek i wsio;-)
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana nie wiem jakie on ma cisnienienie ale bez tych kaw by nawet nie funkcjonowal jak normalny czlowiek ;-);-);-):-):-):-):-) Jak jestesmy w gosciach to zawsze wypije z 3 lub 4 kawy a potem sie juz stopuje bo mu juz glupio w domu tez non stop co go widze to z kawa:-):-):-)Aga 10 kawwow jakie on m ciśnienie??
ja pije 2-3 kawki ale pól na pół z mlekiemale herbaty to my pijemy ogrom 100 torebek liptona czyli bardzo wydajnej herbaty nam schodzi w miesiąć do tego 3-4 owocowe herbaty i 6-7 granulowanej rozpuszczalnej owocówki
z tym że mało napoi kupujemy co najwyżej wodę
![]()
No to ladnie cie lakarz podliczyl z tym badaniewitam:-)
Rano pobudka o 9 ale polezalam do 9:30 bo Laura jeszcze spala wiec jak tylko wstalam zrobilam Laurze snaidanko, polecialam pod prysznic i umylam wlosy.Ubralam sie i pomalowalam wtedy przyjechal moj byla 10:20 wiec zalozylam butki i wyszlam
U gin nie czekalam tylko weszlam odrazu.Zrobil mi badanie piersi i wymazy.Poinformowal ze wchodzac w wiek 30 lat powinnam co 1,5 roku robic komputerowe badanie peirsi.A poniewaz ja nie oszczedzm na zdrowiu zapytalam ile to kosztuje tak wiec za takie badanie trzeba zaplacic 120e trwa ono do 20 minut.
Wychodzac pozdrowil mojego meza i pytal o LaureTo bylo mile.A no i powiedzial ze czeka kiedy przyjde na wizyte z powodu braku miesiaczki
Wracam do domu a tu posprzatane
Wiec nastawilam zupke kalafiorowa i szybko na neta
widzialam ze musze 3 strony nadrobic oszalaly czy co![]()