reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

no to sprobuje z tym ziemniakiem wody tez juz dolalam tyle ze :szok::szok::szok::-D:-D nie ma to jak gotować w ciąży i w swoje urodzinki hehe wiec za ciasto sie dzisiajnie biore zadne:no: he he;-):-)

hehe mi też w ciąży jakoś często zdarza się przesolic potrawy. Ale przynajmniej mam wymówkę, że jakoś straciłam smak.

Możesz zawsze udać, ze ty nie czujesz , ze jest fasolka za słona i jeść z uśmiechem na ustach. :-) Ciekawe jak zareagowałby Twój mężczyzna na to??

reklama
Witajcie dziewczynki!
ledwo nadrobiłam to co od wczoraj napisałyście:-) i co i oczywiście nic nie pamiętam
dziewczyny od wczoraj mam problemy z ciśnieniem, wczoraj pod wieczór miałam 90/72 a dziś od rana wcale nie jest lepiej:-( najchętniej bym cały czas spała, nawet kawa mi nie pomogła:-(
dobrze,że mam dziś wizytę, bo nie wiem czy to z nerwów przez to ciśnienie, ale jakbym mnie czuła mojego maluszka, lekarz miał mi nie robić dziś USG, ale dzwoniłam do niego i obiecał mi,że oczywiście wszystko dziś sprawdzi i kazał mi się nie denerwować, tylko,że ja w pierwszej ciąży miałam często problemy z ciśnieniem i trochę się boje. Mąż i lekarz zakazali mi jeździć samochodem, a mój mąż zaangażował mojego tatę,żeby zawiózł mnie dziś na 16 do lekarza.

To normalne cisnienie - ja takie podobne miałam dzisiaj u lekarza i powiedział, ze jest ok. Mi sie raz nawet zdarzyło 77/50(pare). W ciąży podobno tak sie zdarza i lepsze takie, niz za wysokie.

hehe mi też w ciąży jakoś często zdarza się przesolic potrawy. Ale przynajmniej mam wymówkę, że jakoś straciłam smak.

Możesz zawsze udać, ze ty nie czujesz , ze jest fasolka za słona i jeść z uśmiechem na ustach. :-) Ciekawe jak zareagowałby Twój mężczyzna na to??

no juz troszke lepsza hi hi :tak::tak::tak: trudno jakaby nie była musi zjeść ale i tak czesto dosala i piprzy jeszcze wiec moze bedzie akurat dla niego:-D:-D:-D:-D no z chęcia bym zrobila tak jak piszesz ale ja nie jem fasolki jakos nie przepadam za nią ;-);-);-);-) ale zawsze w razie cos to zwalam na ciąże ze ten smak w ciązy to jest inny hi hi;-);-);-):-)

co do ciśnienia ja ostatnio jakies 3 dni temu chyba spalam prawie caly dzien na nic nie miałam sily i miaalm cisnienie 104/46 czasem zauwazyłam ze spada mi cisnienie z natury mam wyższe ale to pewnie ciąża a teraz tak pogoda caly czas sie zmienia fronty wiec to tez pewnie ma jakis wplywa na tonie wiem:baffled::baffled:

jakby było tego mało to jeszcze własnie poparzyłam sobie palec brrrr o jak boli:(

dzisiaj wogole juz wiecej sie nie zbliżam do garnków he he

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie udalo się. W niedzielę urodzilam. Za wcześnie. Okazalo się, że mam niewydolności szyjki, której nikt dwa tygodnie temu nie zauważyl. Jedyne objawy, to rano lekko twardy brzuch i zwiększone uplawy. Żadnych skórczy, ani bóli.

Nie udalo się. W niedzielę urodzilam. Za wcześnie. Okazalo się, że mam niewydolności szyjki, której nikt dwa tygodnie temu nie zauważyl. Jedyne objawy, to rano lekko twardy brzuch i zwiększone uplawy. Żadnych skórczy, ani bóli.

Tak mi przykro.... :( Nawet nie wiem co napisać....wszystko wydaje mi sie nie na miejscu. Przepraszam, ze tylko tak, ale straaaasznie, strasznie Ci współczuje :(

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Matko boska po prostu ten post mnie przeszył:-:)-:)-:)-:)-( Jezu jak to możliwe, przecież to już był 18 tydzień:-:)-:)-(
Kochana współczuję najmocniej jak mogę:-:)-:)-:)-( Mam nadzieję że masz oparcie w rodzinie i jakoś się trzymasz?:-:)-:)-(
Dlaczego nikt tego na USG nie zauważył?????????????? Jak będziesz miała siłę to napisz coś więcej..:-:)-:)-(

:-:)-:)-:)-( Agnieszko strasznie mi przykro, nie wiem co napisać, bo żadne słowa nie ukoja Twojego bólu:no: wspólczuje i sercem jestem z Toba:-:)-:)-(

reklama
Do góry