reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja raz próbowałam z M w samochodzie, w lesie po ciemku, ale tak się bał ciemności, że się nie mógł skupić.....
hihih niezle no u nas akurat to przewaznie ze mna jest problem bo to ja jestem ta grzeczna co sie ciagle boi czy ktos nas niezobaczy i sie stresuje bo moj maz to najchetniej sprobowalby wszystkie miejsca przebieralnia w sklepie,kibel w restauracji itp itd a ja sie na takie szalenstwa niezgadzam bo zasze sie boje ze ktos zobaczy albo uslyuszy czy cos tam ja wole w odludziu intymnie:tak:

reklama
Żabka u nas nie ma świetlików jest za to masa kleszczy aż strach iść do lasu.
:-D:-D:-D:-D:-D az sie usmialam ale na kleszcze tez sa preparaty hihihi ale jesli niema swietlikow to szkoda ja prawde mowiac tez myslalam ze u nas w lesie niema i myslalam ze to juz za pozna pora lata na swietliki ale sie zaskoczylam i to milo :tak::tak::tak:

sversonak jak ty zes to w samolocie zrobila przeciez te kibelki w samolocie sa takie maciupkie tak przynajmniej we filmach widzialam ja jeszcze nigdy nielecialam ale jak we wrzesniu bedziemy leciec to moj pewnie bedzie mnie meczyl zebym z nim tam skoczyla sprobowac :-p ale ja jak zwykle sie niezgodze bo zaduzo ludzi

gdzie tam pusto chyba 4 babeczki jestesmy ale wy gdzies krazycie po forach i nic zbereznego nie chcecie pisac wtedy temat by sie nawiazal he he
NAJDZIWNIEJSZE MIEJSCE W KTORY SIE PRZYTULALYSCIE TO??????
Ja SAMOLOT

Wow Samolot:szok:tzn.super!!!

U mnie bez szalenstw...:dry:

Ja czekam z niecierpliwoscia na Hausa:):):)

A z tymi swietlikami to musiało super wyglądac:tak::-D

Super temat wrzuciłyscie:-D

Ostatnia edycja:
Super. ;-)

Ale Nam się śnieżyca zerwała! :szok: Dobrze,że zdążyłyśmy z Zuzią pobyć na dworze. :-)

W ogóle coś mnie brzuch,hm... "rwie" od wczoraj. Jakby mi się zbytnio skóra naciągnęła albo jakby się rozciągała... Głupie uczucie. :baffled:
hej to tak jak mnie boli brzuch od kilku dni.. takie rozciaganie czuje zwlaszcza jak poloze sie do łózka:baffled:

reklama
No witam się wreszcie. Przez 3 dni nie kontaktowałam się z Wami bo synuś przerwał kabelek z neta i dopiero dzisiaj jest zrobiony.
Nawet nie wiem czy zdążę nadrobić zaległości.

Do góry