reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

pracodawca płaci ci przez pierwsze 31 lub33 dni zwolniwnia a dalej zus. nie dostajesz żadnego pisma z zusu (bynajmniej ja nie dostałam)

reklama
agnieszko....bardzo mi przykro....przytulam mocno i modlę się za ciebie

aż wstyd pisać przy tym o własnych sprawach...ale może trzeba przełamać smutne wieści.....
Z 90 % siusiaka mam 100% cipuszkę....hahahhahahaha i u mnie lekarz dał ciała..
Będę miała córcię:-)
jest zdrowiutka, ma 15 cm i waży 250 g...wszystkie pomiary w normie.
Jutro zamieszczę foteczki z usg...
gratulacje:)

Paulka - dobrze, ze z malutką :)-)???) wszystko dobrze a Ty leż i odpoczywaj:tak: ale to nie jest mozliwe, żeby łożysko przeszło z tyłu do przodu - może ostatnio źle spojrzeli:sorry2: ja miałam nisko z przodu i mi lekarz też mówił, że jest szansa na to, ze się podniesie, jak macica pójdzie w górę i od 2 tygodni juz się podniosło - tylko nadal jest na przedniej ścianie:sorry2:

no właśnie staram się coś o tym w internecie znaleźć, szczerze mówiąc to lekarz sam był tym zdziwiony i pytał się czy miałam jakieś skurcze, plamienia itp a ja nic, zero troszkę mnie pobolewał brzuch, ale nie na tyle,żebym siała panikę, tłumaczył mi to tym że to ułożenie rosnącego dziecka może to sprawić, szkoda,ze ja się nie znam na medycynie:sorry2:

Ostatnia edycja:
Aż wstyd pisać przy tym o własnych sprawach...ale może trzeba przełamać smutne wieści.....
z 90 % siusiaka mam 100% cipuszkę....hahahhahahaha i u mnie lekarz dał ciała..

no proszę jakie czary na naszym forum....z chłopców robią się dziewczynki:-D:-D:-D
gratulacje

Agnieszko....bardzo mi przykro....przytulam mocno i modlę się za Ciebie

Aż wstyd pisać przy tym o własnych sprawach...ale może trzeba przełamać smutne wieści.....

w 13 tc powiedział, że na 90% chłopiec a ja to przyjęłam za pewnik...a tu takie kuku....ihihihihihihi ale bardzo się ciesze

Hahaha, ja też w 13tc mialam chłopca na 90% :-D

reklama

Karo - gratuluję - coraz bardziej upewniam się w pzrekonaniu mojego M aby nie pytać o płeć i mieć niespodziankę - takie czary się tu dzieją z tą płcią;-)

Do góry