Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nieraz mam tak, że dzidzia kopie tak jakby na dole. Normalnie w kroczu czuję jej kopniaki
nie wiem jak to dokładniej wyjaśnić. To takie naeprzyjemne uczusie
takie jakby gilganie, mrowienie... ale mam tez nieraz wrażenie jakby wychodziła
przepraszam za to skojarzenie ale jakoś tak to czuję- dosłownie jakby zaraz coś miało ze mnie "chlupnąć"
macie tak? niewiem czy to normalne odczucia?mnie mala czesto kopie w pecherz i tez to troche dziwnie odczuwam, trudno to opisac. rzeczywiscie troche jakby wtedy za blisko wyjscia podchodzilaJa mam pytanie trochę dziwnenieraz mam tak, że dzidzia kopie tak jakby na dole. Normalnie w kroczu czuję jej kopniaki
przepraszam za to skojarzenie ale jakoś tak to czuję- dosłownie jakby zaraz coś miało ze mnie "chlupnąć"
macie tak? niewiem czy to normalne odczucia?

Ja mam pytanie trochę dziwnenieraz mam tak, że dzidzia kopie tak jakby na dole. Normalnie w kroczu czuję jej kopniaki

Ja mam pytanie trochę dziwnenieraz mam tak, że dzidzia kopie tak jakby na dole. Normalnie w kroczu czuję jej kopniaki

Nie rozumiem dlaczego Cię nie zbadał???hEJ JA JUZ PO WIZYCIE NIE BYŁAM BADANA TYLKO OD RAZU ZWOLNIENIE L4 BO JESTEM PRZEZIEBIONA ZMIENIŁAM LEKARZA!!!!
Agnieszko tak mi przykro:-Nie udalo się. W niedzielę urodzilam. Za wcześnie. Okazalo się, że mam niewydolności szyjki, której nikt dwa tygodnie temu nie zauważyl. Jedyne objawy, to rano lekko twardy brzuch i zwiększone uplawy. Żadnych skórczy, ani bóli.
ale to nie jest mozliwe, żeby łożysko przeszło z tyłu do przodu - może ostatnio źle spojrzeli
ja miałam nisko z przodu i mi lekarz też mówił, że jest szansa na to, ze się podniesie, jak macica pójdzie w górę i od 2 tygodni juz się podniosło - tylko nadal jest na przedniej ścianie