suzi1
Kocham Cię synuś
Hej kochana:Suzi milcząca jesteś!!! Pozdrówki

Nie ,czemu milcząca???
Pisze z bratem o pierdołach

Co tam u ciebie???
Aaaa Macku nie mam jeszcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Hej kochana:Suzi milcząca jesteś!!! Pozdrówki

mialam 2 dni kryzysu ze myslalam o tym non stop, teraz jest znowu ok i na luzie....Martuska daj z siebie wszystko, żeby tyle nie myśleć My tu wszystkie mocno trzymamy kciuki!!!
Ja słyszałam, że wielu parom się po Clo szybciutko udało i Ty napewno do nich nalezysz.!!!
No to ja byłam wyjątek bo mi po clo się nie udało- no cóż ktoś taki musi być.:-)Martuska daj z siebie wszystko, żeby tyle nie myśleć My tu wszystkie mocno trzymamy kciuki!!!
Ja słyszałam, że wielu parom się po Clo szybciutko udało i Ty napewno do nich nalezysz.!!!
Gość 53 rocznik. Pierwszy raz na oczy widzę pewnie przechodzi kryzys wieku średniego. Już spławiony nie ma o czym mówić Jak się pracuje w hotelu to się ma takich wielbicieli....Robin czy to jakiś stały klient czy wyczaił Ciebie na ulicy- wpadłaś mu w oko?
A pana Tik- Taka pamiętam, przystojniak lat 80-tych XX wieku.
Hej ja tez po Clo narazie nici bo my to musimy nastawienie zmienić!!!No to ja byłam wyjątek bo mi po clo się nie udało- no cóż ktoś taki musi być.:-)
Tak, ale rozbawiłaś mnie tym goścxiem ja kiedyś też takiego miałam, po prostu ego boli i szuka wrażeń. Pozdrawiam.Hej ja tez po Clo narazie nici bo my to musimy nastawienie zmienić!!!
Papa dobrego dyżuru.Forum wciąga a obowiazki mi się piętrza więc uciekam.... Papa
Czesc kobietki!!!!
Ja tez juz pozbierałam sie z wyrka
Własnie spijam kawke;-)
Kerna Mam nadzieje ze wszystko juz dobrze u Ciebie;-)
Olake 3 pecherzykiJestes na wspomagaczach???

Wow super by było tyle szczęścia na raz.nie naturka:-) ciekawe ile dotrwa do owu? jak to usłyszałam od gina to już zobaczyłam bliźniaki albo trojaczki![]()