reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mamita dzis to byla mega produkcja wiec jest co nadrabiac ja do poludnia siedzialam chyba z godzinke to Tobie powienno tez tak pojsc;-)

Iwcik juz sie nie miescisz to ile juz przybralas? Wiem ze przy kolejnej ciazy szybko brzuch rosnie ale az tak:szok::szok:
Co bedzie do 40tc:-D

reklama
KERNA no mam ale jak narazie to tylko raz udalo sie ze wymiotowałam , ale miałm tez taki czas ze strasznie męczyla mnie zgaga na szczeście to juz przeszło:-):-):-) no i dzisiaj wyjątkowo kręgoslup daje mi popalic cholernie mnie łupi w odcinku lędzwiowym:-:)-:)-(
Ja też musze sie wybrac na zakupy bo juz w żadnych spodniach sie nie dopinam trzeba kupic coś większego:-):-):-)

Kazda coś je a ja zjadlam kanapke z nutella :-):-):-)
To Tobie juz brzuch rosnie:confused::szok::szok::szok::szok:

Ja dziewczynki urodzilam w moju(powinnam w czerwcu) a pod koniec stycznia chodzilam jeszcze w jeansach sprzed ciazy:tak::tak::tak:W sumie to do konca ciazy chodzilam w tych ciuchach co przed ciaza:tak::tak::tak:
Z Dominikeim tez tak mialam

To Tobie juz brzuch rosnie:confused::szok::szok::szok::szok:

Ja dziewczynki urodzilam w moju(powinnam w czerwcu) a pod koniec stycznia chodzilam jeszcze w jeansach sprzed ciazy:tak::tak::tak:W sumie to do konca ciazy chodzilam w tych ciuchach co przed ciaza:tak::tak::tak:
Z Dominikeim tez tak mialam

powaga:szok::szok:
O ludu ja to amfibia bylam szybko mialam brzuszek w 4mc bylo widac:-) chwalilsm sie nim :tak:a jak :)w jensach do guzika gumke dawalam i na gumke sie dopinalam:szok::szok:Potem juz tylko ciazowe spodnie wchodzily w gre. Mialam 2 pary jedne krotkie takie 3/4 a drugie dlugie:-)

Niestety ja sie juz nie mieszcze tak jak na wakacje schudłam i pozwężałam wszystkie podnie tak teraz do nich sie nie mieszcze teraz jest mi potrzebny rozm 40 ....masakra:szok::szok::szok: znów wielke rozmiary mnie przerażają...:szok::szok::szok:
A CO BEDZIE w 40 tyg .............mam nadzieje ze juz urodze i nie bede chodzila w ciąży tak jak z Maksiem do 43 tygodnia jak słonica jakaś:no::no::no:

powaga:szok::szok:
O ludu ja to amfibia bylam szybko mialam brzuszek w 4mc bylo widac:-) chwalilsm sie nim :tak:a jak :)w jensach do guzika gumke dawalam i na gumke sie dopinalam:szok::szok:Potem juz tylko ciazowe spodnie wchodzily w gre. Mialam 2 pary jedne krotkie takie 3/4 a drugie dlugie:-)
No ja mialam male brzuchy bo siedzialy w nim male dzieci;-):-)
Z dziewczynkami przybylo mi 7,5 kg a z Dominikiem 9 kg
Jak szlam rodzic Dominika to lekarze sie smiali ze sie pomylilam i przyszlam do porodu w szostym miesiacu:szok::szok::szok::-D:-D:-D

boshe 11 pora śniadaniowa:szok: powariowały:szok: ja już śniadanie z musu muszę jeść o 7...bo inaczej to koszmar brzuszny.....rano na szybko ratuję się parówami:sorry2:
A no wiem, że okazja kurcze ale weny na zakupy nie mam..oj to niepodobne do mnie :no::no::no::no: uwielbiałam łazić po sklepach a teraz cosik chyba zdziadziałam:confused: no ale jak szwagierka da radę to ze mną pójdzie i bejbesa przypilnuje:tak: no i się Wam pochwalę:tak:

No to super miałaś ja to bylam wielką amfibią w ciąży przytyłam 30kg , mialam zatrucie ciążowe i srasznie puchłam , nogi to miałm jak balony a w brzuchu równy metr:-):-):-) lekarz jak mnie zobaczył to sie modlił zebym jak najszybciej urodziła bomi nogi pekną .....zresztąi tak mi pekały bo miałam same rany miedzy palcami u nóg:-:)-:)-( które cholernie bolały , rozmiar butów nosiłam 37 a pózniej to do 39 miałam problem nogi włożyć:-:)-:)-(

M właśnie mu mierzy ma 37,9.

Ja babeczkę i mlekiem popijam:-p:tak:.
hmmm wiec rosnie, zobaczysz rano moze nie bedzie mial goraczki.Teraz nie dawaj nic niech organizm walczy
Niestety ja sie juz nie mieszcze tak jak na wakacje schudłam i pozwężałam wszystkie podnie tak teraz do nich sie nie mieszcze teraz jest mi potrzebny rozm 40 ....masakra:szok::szok::szok: znów wielke rozmiary mnie przerażają...:szok::szok::szok:
A CO BEDZIE w 40 tyg .............mam nadzieje ze juz urodze i nie bede chodzila w ciąży tak jak z Maksiem do 43 tygodnia jak słonica jakaś:no::no::no:
dasz rade:tak:Po ciazy znow wrocisz do 38 i bedziesz zwezac:-)
No ja mialam male brzuchy bo siedzialy w nim male dzieci;-):-)
Z dziewczynkami przybylo mi 7,5 kg a z Dominikiem 9 kg
Jak szlam rodzic Dominika to lekarze sie smiali ze sie pomylilam i przyszlam do porodu w szostym miesiacu:szok::szok::szok::-D:-D:-D

Twoje 9kg przy moim 26kg ciezarem wszystko tlumaczy.ja 9kg to do 25tc przybralam:baffled:

reklama
Iwcik masakra:no: Ja też już się niedopinam w spodnie:no: to nie jest jeszcze taki typwy brzuszek ale jakoś tak w ogóle jestem większa w pasie i wzdęta jakaś , no nie wiem w każdym razie spodnie idą w odstawkę:baffled:
anka Ty 25!!! nie wierze no...ja całą ciążę 11 czyli 7 m-cy

Do góry