reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Myszunia nie przejmuj sie
w takim stanie to kazdy Ci wybaczy:tak:
dobra laski ide cos porobic bo dopeiro sie ubralam a lozka nieposcielone.dobrez ze mieszkam na zdupiu to malo ludzie mnie z rana naiwedza:-D

i tescio mi dzieci przywiezei ze szkoly:tak:
milego dnia i nie produkujcie tak ostro

Myszunia nie przejmuj sie
w takim stanie to kazdy Ci wybaczy:tak:
dobra laski ide cos porobic bo dopeiro sie ubralam a lozka nieposcielone.dobrez ze mieszkam na zdupiu to malo ludzie mnie z rana naiwedza:-D

i tescio mi dzieci przywiezei ze szkoly:tak:
milego dnia i nie produkujcie tak ostro
:-D:-D:-D Też tak się sama przed sobą tłumaczę :-p:-p:-p:-p
A co do produkcji, to nie ma szans - na bank ostro będzie, bo zima ciągle za oknami! :-D

Witam ,ale napisałyście,nie jestem w stanie tego przeczytać ,4 duze 40 postowe strony:szok:
A ja słaba jakas jestem,zoładek mnie nie boli ,ale nic mi sie nie chce ,zatoki ,gardło,coś mi sie zdaje ,ze to juz tylko lekarz mi pomoże ,jak sie nic nie poprawi to w poniedziałek idę:tak:.Wymyśliłam sobie na obiad kopytka i bigosik ,diabli nadali-tle roboty ,ale powolutku czymś sie zajme przynajmniej ,bo najchętniej to bym sie owinela kołdra.
MH-kawał przedni:-D:-D

:szok:
:-D:-D:-D
U mnie tak co dzień z rana wygląda, bo wieczorami moi chłopcy urzędują sami. :-D
A wczoraj aż mi głupio trochę było, bo mnie sąsiadka z zaskoczenia wzięła i na kawę wpadła, a tu bajzel taki, że głowa mała! :szok::sorry2:
Tobie to kochana moze sie zdarzyc.Ale ja:szok::szok::szok::-D:-D:-D

Malinka jestes na bb bo mam pytanko do ciebie

Witam ,ale napisałyście,nie jestem w stanie tego przeczytać ,4 duze 40 postowe strony:szok:
A ja słaba jakas jestem,zoładek mnie nie boli ,ale nic mi sie nie chce ,zatoki ,gardło,coś mi sie zdaje ,ze to juz tylko lekarz mi pomoże ,jak sie nic nie poprawi to w poniedziałek idę:tak:.Wymyśliłam sobie na obiad kopytka i bigosik ,diabli nadali-tle roboty ,ale powolutku czymś sie zajme przynajmniej ,bo najchętniej to bym sie owinela kołdra.
MH-kawał przedni:-D:-D
Tylko nam tu nie umieraj, kochana! :dry: Do lekarza, szybciutko! :sorry2: A sio, a sio!

Moje dziecko zjadło przed chwilą całą michę sałatki z owoców :szok::szok::szok::-)

No i wyglądam bosko, hihihi, jak tak z tlu spojrzeć, hiihi
Mała już wstała, najedzona i w dobrym humorku.
Chata na glanc, nawet pranie zrobiłąm i podłogi pomyłam:tak:

Baba wstała wczesnym rankiem, posprzątała dom, wydoiła krowę, wygnała na pastwisko, zbudziła dzieci, nakarmiła i wyprawiła je do szkoły, naostrzyła kosę, poszła na łąkę, nakosiła trawy, narąbała drewna, przygotowała obiad, nakarmiła dzieci, zrobiła pranie, po czym znów poszła w pole, kosiła do zmierzchu, przygnała krowę do obory, wydoiła, przygotowała kolację, nakarmiła dzieci, wykąpała i położyła je spać, sama się wykąpała, przekąsiła kromkę chleba, zmówiła pacierz i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku położyła się spać.
Nagle zrywa się :
- O matko boska, przecie chłop niewyruchany od rana !!!
:-D:-D:-D:-Dsikam, normalnie popuszczam.

Dorcia, u mnie kleił się pięknie, same kule się robiły:tak:. Wyjdz i sama sprawdz, jak śnieżkę ulepisz, to będzie oki.

Ależ jestem głodna. Miałąm po jakieś ciacho wyskoczyć, ale mała wstałą, a znią wyprawy robić mi się nie chce:-p

Weszłam na gg i patrze- opis znajomego-" po wizycie u chirurga stomatologicznego-polecam"
hihi, idę coś zjeść, bo gościa burczeniem przegonię. Narka babeczki

Witam
My chore obydwie, Maja mnie zaraziła i w domku się kurujemy. Już zapodałam pierwszą dawkę lekarstw:tak::tak::tak:
Potem was poczytam jak Maja zaśnie:tak::tak::tak:

reklama
Do góry