medeuska
październikowa mama'09
stacyjka sie popsulaA co nie odpalił czy coś sie popsuło
Ja dopiero właśnie zjadłam sniadanko bo tak z rana to mi nic nie wchodzi szybciej by wyszło niz weszło:-):-):-)
Trzeba sie bedzie zbierac po malu na imprezke choinkową a tak mi sie nie chce wstawac z łóżka ciepło mi z laptopem :-):-):-) a na polu słonce swieci ale i tak pizga:--
-
-(
w sumie to blokada kierownicy stanela i juz tak zostalablokade zdjał całkiem bo nie dalo sie naprawic-mtreba by kupic wszystko nowe-i jeszcze bolec ze stacyjki poszedl ten co idie od kluczyka od środka
i poki nie kupimy nowej stacyjki ( co sie wiaze z innym kluczem do stacyjki i do drwi) bedziemy odpalac bez stacyjki zamiast bolca kluczem

ja to ostatnio ciągle nic nie robieMedeuska No to mamy dzis obie taki sam dzien Ja nie zrobilam jeszcze dzis prawie nic.
G nadal w pracy wiec Pojdziemy do auchana a po nim na terapie a po autobusem do domu.
Ide cos porobic poki Oliwka spi

kerna nip sie nie zmiena nawet jak firme zakladasz

a co do M to troche sie znim pogryłam i dlatego wyszedł z domu

no i oczywiscie poszlo o patryka

ze ja go nienawidze bo twierdze ze powinien miec kare i ni ejechac do kina klasą bo wczoraj przyniósł uwage ze bije 3 lata mlodsego chłopaka ze szkoły po głowie

a M oczywisie ni mu nie powiedzial tylko zapytał dlaczeto opdowiedial aha i podpisał

do tego o 10 zadzwonila wychowawczyni zeby mu wrócic uwage bo nie dosc ze bije mlodsze dzieciaki to jesze w busiku skolnym non stop pyskuje babce i kierowcy i ro******* robi

juz jest ok- chyba zrozumial żemam racje, ale wiem ze i tak nic tm nie zrobi, ale focha juz prynajmniej na mnie nie ma, ze niby jego ukochanego najwspanialsego i najgrzeczniejszego syneczka nienawidze

kurde i znów sie wkurzam

Ostatnia edycja:

mniaaaaaaa ale mi smaka zrobiłaś

Ale za to nastrój świąteczny mam jeszcze