reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ostatnia edycja:
Dzień dobry bardzo:biggrin2:!
M wyjechał do Zamościa i siłą rzeczy nie udało mi się zasnąć :no:to zasiadałam do Was:tak:.
Medea, też spać nie możesz:dry:;-)?
Akurat zrobiłam
5635fe63-515f-4e13-8add-de987190c45d_20091208032107_Herbata-43.jpg

Ostatnia edycja:
Marta ja to moze i bymmogla ale Maks nie pozwolilł:-p:-p:-p o 6 sie obudził i klapa:-D ale za to juz mam wloski umyte, sniadanko zjdzone gary pomyte, teraz łóżko pościele, Maksa uspałam a starszaków wyslalam do babci więc mam dzisiaj ciiiiiszeeeee spokój i harmonie;-);-);-);-);-):-D

posprzatam sobie a potem bedzie luzikkkkkk:-D

reklama
to gratuluje:tak::tak:
ojj ja tez bym sobie na basen poszla:sorry2: tak dawno nie byłam...:sorry2:
Olek chodzi na basen w ramach zajęć korekcyjnych a ostatnio i to już nie pierwszy raz było 2 dzieci na zajęciach - ciężko rodzicom z dzieckiem przyjechać:sorry2::wściekła/y: a potem pretensje,że dziecko krzywe.Od października ani jednego basenu nie opuścił:tak: :cool: i tylko soboty wygląda:tak::-D:-D.
Wrzuciłam trochę fot na NK z wczorajszej nocnej wyprawy:tak:.

Do góry