reklama
nemezizaki
Zaangażowana w BB
Ja też uciekam spać. Spokojnej nocy życzę
Ciekawe czy mój facet zmienił by plany gdybym mu powiedziała, że moje libido niespodziewanie eksplodowało w górę :-) Zastanawiać się mogę i tak bym mu czegoś takiego nie zrobiła. Pewnie wystarczyłoby żebym poprosiła by został ale jak ma zostać bo go poprosiłam i kiedyś mimochodem nawet niechcący mi to wypomnieć to lepiej niech idzie. Niech korzysta bo w czerwcu to się skończy 

kpi23
Fanka BB :)
kpi23- wspolczuje powrotu do pracy. Ja sobie tego na razie nie wyobrazam. Wczoraj tam bylam zawiezc zwolnienie i taka nudą powiało ze szok! Wcale nie tęsknie
![]()
a ja tak, u mnie w pracy jest wesoło i ciągle coś się dzieje ... jest też dużo pracy i bywa ciężko ale ...
poza tym nie chcę zbytnio wypaść z obiegu bo łatwiej bedzie wrócić po macierzyńskim
Kochane, ja już po USG...Humor mi powrócił..(przepraszam za te poranne smutasy moje)...Moj mały kangurek który kryję się pod serduszkiem mamuni okazał się na 90% dziewczynką....To juz drugi lekarz który tak stwierdził po USG...Tydzien temu moja ginka nie była pewna ale dziś pani stwierdziła że to dziewczynka choć nie daje mi 100% gwarancji....Ja od początku też tak czułam....
Także czekamy na Polę....
![]()
super wieści! gratuluję córeczki Poli
Jak to dobrze, że gniesha dała znak :-) jakoś mi lżej na duszy mimo, że ma reżim łóżkowy i musi leżeć. Najważniejsze, że w porę gin stwierdził co i jak.
Szyjkę da się zmierzyć chyba tylko przez USG dopochwowe, nie? macie taki pomiar co wizytę? Ja nie miałam jeszcze ani razu, ale w poniedziałek na pewno dopilnuję, żeby to sprawdzić.
?
ja mam sprawdzaną na każdej wizycie, USG dopochwowo ...
Cześć!
Jestem tu zupełnie nowa, więc się Wam w skrócie przedstawię. Mam na imię Agata, w tym roku stuknie mi 30-tka. !
witam i gratuluje dorodnego skarba!
i smutno mi z powodu Twojego aniołka ;(
Witamy w naszej "czerwcowej rodzince":-)
karo prawdziwe śliczności...rozpływam się na widok takich słodkich ciuszków
![]()
prześliczne cudeńka!
Ja już w domciu po spotkaniu wrocławianek:-) ale zaraz znowu w drogę do Legnicy
:-)
fajne takie spotkania, my mamy już za tydzień!!!
Dziewczyny, pojawił się już październik na forum![]()
ja nawet wczoraj myślałam, kiedy sie pojawi ... a tu proszę, wypatrzyłaś!
Dziewczyny a pokazywałam Wam kiedyś moją pierwszą "córeczkę" ?
![]()
cudna!
No i jestem po wizycie,
serdeczne gratulacje dla Ciebie i Córeczki!
![]()
trzymam kciuki za to &&&
:-)
dowiedziałam się, że trwa to około 2 miesięcy, więc już w kwietniu rata powinna być bardziej ludzka!
izia_tcz
Kasiulka super ta twoja córcia moja mama też ma taką a raczej takiego sprawiliśmy jejj na urodziny ponad 4 lata temu i wszyscy oszaleli na jego punkcie też mieliśmy stracha jak zareaguje na małe dziecko bo w między czasie urodziło się mojemu bratu ale jest ok teraz mała ma 3 lata i oboje są za sobą głupi
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Kasiulka super ta twoja córcia moja mama też ma taką a raczej takiego sprawiliśmy jejj na urodziny ponad 4 lata temu i wszyscy oszaleli na jego punkcie też mieliśmy stracha jak zareaguje na małe dziecko bo w między czasie urodziło się mojemu bratu ale jest ok teraz mała ma 3 lata i oboje są za sobą głupi
Bo ich nie da się nie kochać. Ja mam swoją sunię od 2 lat :-)
Mąż zwolnił kompa, więc melduję się choć na chwilkę :-)
Gratuluję wszystkich wizyt i jestem w szoku tymi czarami jaki to jednak babiniec nam rośnie na wątku
No i w sumie okazuje się, że te wczesne "diagnozowanie" płci to jednak lekka ściema ;-)
Wroclawianki- proszę o dokładniejszy raport ze spotkania
Najlepiej z fotorelacją 
Kasiulka- sama słodycz z tej Twojej psiny:-)
hefi- ale uśmialiśmy się z mężem z tych absurdalnych haseł dla poprawienia humoru
Muszę skopiować i przesłać dalej znajomym 
Anik79 - jak tam wizyta u babci? Wróciliście już?
Dziś pobieżnie tylko poodpisywałam, ale pozdrawiam Was wszystkie mocno! Do jutra! (tzn do dziś ;-))
Gratuluję wszystkich wizyt i jestem w szoku tymi czarami jaki to jednak babiniec nam rośnie na wątku
No i w sumie okazuje się, że te wczesne "diagnozowanie" płci to jednak lekka ściema ;-)Wroclawianki- proszę o dokładniejszy raport ze spotkania
Najlepiej z fotorelacją 
Kasiulka- sama słodycz z tej Twojej psiny:-)
hefi- ale uśmialiśmy się z mężem z tych absurdalnych haseł dla poprawienia humoru
Muszę skopiować i przesłać dalej znajomym 
Anik79 - jak tam wizyta u babci? Wróciliście już?
Dziś pobieżnie tylko poodpisywałam, ale pozdrawiam Was wszystkie mocno! Do jutra! (tzn do dziś ;-))
Witam sie po długiej przerwie:-) wkońcu dotarłam do domu - lekko nie było:-) miałam kilka historii związanych z naszą zimą. W srode o 22 zakopałam się samochodem w zaspie na polnej drodze prowadzącej do domu mojej babci - praktycznie w szczerym polu:-) moje dziecko najpier miało ubaw a później wielkie przerażenie w oczach - i co najbardziej mnie wtedy rozbawiło to jej tekst - mamusiu w przedszkolu nikt mi nie uwierzy:-) wkońcu po godzinie zostałam uwolniona - sąsiad ciągnikiem mnie wyciągał.:-) na drugi dzień wychodze z domu i oczom nie wierze nie ma żadnej drogi
wszystko zasypane po uda - dopiero popołudniu jeden pług przejechał i w zasadzie zrobił jako - taki przejazd. Wczoraj wyjezdzając juz do domu tez się zakopałam bo w nocy dopadało sniegu:-)ale generalnie wyjazd udał się bardzo i za miesiąc jadę tam znowu na kilka dni:-)
wieczorkiem próbowałam was nadrobić - ale cięzko było...
widziałam i smutne wiadomości i te bardziej radosne. teraz nie wiem czy jest sens do smutnych wracać - napisze tak -dziewczyny trzymajcie się.
pozostałym gratuluje wspanialych wiadomości powizytowych:-)Widzę ze dziewczynki górą:-)
Dzisiaj jadę na konkurs tańca w wykonaniu mojej córki:-)
Życze miłego dnia
wszystko zasypane po uda - dopiero popołudniu jeden pług przejechał i w zasadzie zrobił jako - taki przejazd. Wczoraj wyjezdzając juz do domu tez się zakopałam bo w nocy dopadało sniegu:-)ale generalnie wyjazd udał się bardzo i za miesiąc jadę tam znowu na kilka dni:-)wieczorkiem próbowałam was nadrobić - ale cięzko było...
widziałam i smutne wiadomości i te bardziej radosne. teraz nie wiem czy jest sens do smutnych wracać - napisze tak -dziewczyny trzymajcie się.
pozostałym gratuluje wspanialych wiadomości powizytowych:-)Widzę ze dziewczynki górą:-)
Dzisiaj jadę na konkurs tańca w wykonaniu mojej córki:-)
Życze miłego dnia
reklama
ewelinka307
Cześć dziewczyny!
Ledwo doczytałam wczorajsze zaległości!
Agi-śliczne imię Pola u mnie jak będzie babka też o nim myślałam.
Kasiulka-słodka ta córeczka twoja!
kreatorka-fajnie że z mała wszystko ok i rośnie zdrowo duża już babka!
yoshewitaj wśród nas!
Co do tej szyjki to mierzył mi w 8 i w 13 tyg usg dopochwowym a teraz co wizyta zagląda jak szyjka przy badaniu bo mówi że prawie miesiąc jej nie widzieć to długo a stan szyjki jest bardzo ważny.
A co do wózka firmy espiro to sprawdziłam ją na parasolce najpierw mieliśmy parasolke zooper i była bardzo trwała tylko w to lato budka się zarwała a że chodzimy zawsze na długie spacery i mała nie zawsze ma ochote tyle chodzić kupiliśmy espiro 2 tyg było super a póżniej zaczeło się sypać najpierw oberwał się podnóżek póżniej zaczeły trzeszczeć kólka to chyba za wcześnie na taki okres eksploatacji!
Ledwo doczytałam wczorajsze zaległości!
Agi-śliczne imię Pola u mnie jak będzie babka też o nim myślałam.
Kasiulka-słodka ta córeczka twoja!
kreatorka-fajnie że z mała wszystko ok i rośnie zdrowo duża już babka!
yoshewitaj wśród nas!
Co do tej szyjki to mierzył mi w 8 i w 13 tyg usg dopochwowym a teraz co wizyta zagląda jak szyjka przy badaniu bo mówi że prawie miesiąc jej nie widzieć to długo a stan szyjki jest bardzo ważny.
A co do wózka firmy espiro to sprawdziłam ją na parasolce najpierw mieliśmy parasolke zooper i była bardzo trwała tylko w to lato budka się zarwała a że chodzimy zawsze na długie spacery i mała nie zawsze ma ochote tyle chodzić kupiliśmy espiro 2 tyg było super a póżniej zaczeło się sypać najpierw oberwał się podnóżek póżniej zaczeły trzeszczeć kólka to chyba za wcześnie na taki okres eksploatacji!