reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

kreatorka gratuluję wspaniałych nowinek:tak:

Kasiulka cudny pupil:tak::-D

A u mnie dla odmiany mąz własnie wrócił do domu:-D:-D:-D I mój żołądek chyba powoli wraca do normy (mam bynajmniej taka nadzieję:-p).

Spokojnej nocki Wam życzę.

reklama
Ciekawe czy mój facet zmienił by plany gdybym mu powiedziała, że moje libido niespodziewanie eksplodowało w górę :-) Zastanawiać się mogę i tak bym mu czegoś takiego nie zrobiła. Pewnie wystarczyłoby żebym poprosiła by został ale jak ma zostać bo go poprosiłam i kiedyś mimochodem nawet niechcący mi to wypomnieć to lepiej niech idzie. Niech korzysta bo w czerwcu to się skończy :-D

kpi23- wspolczuje powrotu do pracy. Ja sobie tego na razie nie wyobrazam. Wczoraj tam bylam zawiezc zwolnienie i taka nudą powiało ze szok! Wcale nie tęsknie :no:
:-D

a ja tak, u mnie w pracy jest wesoło i ciągle coś się dzieje ... jest też dużo pracy i bywa ciężko ale ...
poza tym nie chcę zbytnio wypaść z obiegu bo łatwiej bedzie wrócić po macierzyńskim ;)

Kochane, ja już po USG..:tak:.Humor mi powrócił..(przepraszam za te poranne smutasy moje)...Moj mały kangurek który kryję się pod serduszkiem mamuni okazał się na 90% dziewczynką....To juz drugi lekarz który tak stwierdził po USG...Tydzien temu moja ginka nie była pewna ale dziś pani stwierdziła że to dziewczynka choć nie daje mi 100% gwarancji....Ja od początku też tak czułam....:biggrin2:Także czekamy na Polę....:tak:
:-D

super wieści! gratuluję córeczki Poli ;)

Jak to dobrze, że gniesha dała znak :-) jakoś mi lżej na duszy mimo, że ma reżim łóżkowy i musi leżeć. Najważniejsze, że w porę gin stwierdził co i jak.
Szyjkę da się zmierzyć chyba tylko przez USG dopochwowe, nie? macie taki pomiar co wizytę? Ja nie miałam jeszcze ani razu, ale w poniedziałek na pewno dopilnuję, żeby to sprawdzić.

:-p?

ja mam sprawdzaną na każdej wizycie, USG dopochwowo ...

Cześć!
Jestem tu zupełnie nowa, więc się Wam w skrócie przedstawię. Mam na imię Agata, w tym roku stuknie mi 30-tka. !

witam i gratuluje dorodnego skarba!
i smutno mi z powodu Twojego aniołka ;(

Witamy w naszej "czerwcowej rodzince":tak::-)

karo prawdziwe śliczności...:tak:rozpływam się na widok takich słodkich ciuszków:-D

prześliczne cudeńka!

Ja już w domciu po spotkaniu wrocławianek:-) ale zaraz znowu w drogę do Legnicy:tak:
:-)

fajne takie spotkania, my mamy już za tydzień!!!

Dziewczyny, pojawił się już październik na forum :-D

ja nawet wczoraj myślałam, kiedy sie pojawi ... a tu proszę, wypatrzyłaś!

Dziewczyny a pokazywałam Wam kiedyś moją pierwszą "córeczkę" ? :-D

282nk9t.jpg

cudna!

No i jestem po wizycie,

serdeczne gratulacje dla Ciebie i Córeczki!

:-D:-D
trzymam kciuki za to &&&
:-)

dowiedziałam się, że trwa to około 2 miesięcy, więc już w kwietniu rata powinna być bardziej ludzka!

Kasiulka super ta twoja córcia moja mama też ma taką a raczej takiego sprawiliśmy jejj na urodziny ponad 4 lata temu i wszyscy oszaleli na jego punkcie też mieliśmy stracha jak zareaguje na małe dziecko bo w między czasie urodziło się mojemu bratu ale jest ok teraz mała ma 3 lata i oboje są za sobą głupi

Kasiulka super ta twoja córcia moja mama też ma taką a raczej takiego sprawiliśmy jejj na urodziny ponad 4 lata temu i wszyscy oszaleli na jego punkcie też mieliśmy stracha jak zareaguje na małe dziecko bo w między czasie urodziło się mojemu bratu ale jest ok teraz mała ma 3 lata i oboje są za sobą głupi

Bo ich nie da się nie kochać. Ja mam swoją sunię od 2 lat :-)

Mąż zwolnił kompa, więc melduję się choć na chwilkę :-)
Gratuluję wszystkich wizyt i jestem w szoku tymi czarami jaki to jednak babiniec nam rośnie na wątku :szok: No i w sumie okazuje się, że te wczesne "diagnozowanie" płci to jednak lekka ściema ;-)

Wroclawianki- proszę o dokładniejszy raport ze spotkania :tak: Najlepiej z fotorelacją :tak:
Kasiulka- sama słodycz z tej Twojej psiny:-)
hefi- ale uśmialiśmy się z mężem z tych absurdalnych haseł dla poprawienia humoru :-D Muszę skopiować i przesłać dalej znajomym :-D
Anik79 - jak tam wizyta u babci? Wróciliście już?

Dziś pobieżnie tylko poodpisywałam, ale pozdrawiam Was wszystkie mocno! Do jutra! (tzn do dziś ;-))

Witam sie po długiej przerwie:-) wkońcu dotarłam do domu - lekko nie było:-) miałam kilka historii związanych z naszą zimą. W srode o 22 zakopałam się samochodem w zaspie na polnej drodze prowadzącej do domu mojej babci - praktycznie w szczerym polu:-) moje dziecko najpier miało ubaw a później wielkie przerażenie w oczach - i co najbardziej mnie wtedy rozbawiło to jej tekst - mamusiu w przedszkolu nikt mi nie uwierzy:-) wkońcu po godzinie zostałam uwolniona - sąsiad ciągnikiem mnie wyciągał.:-) na drugi dzień wychodze z domu i oczom nie wierze nie ma żadnej drogi:szok: wszystko zasypane po uda - dopiero popołudniu jeden pług przejechał i w zasadzie zrobił jako - taki przejazd. Wczoraj wyjezdzając juz do domu tez się zakopałam bo w nocy dopadało sniegu:-)ale generalnie wyjazd udał się bardzo i za miesiąc jadę tam znowu na kilka dni:-)

wieczorkiem próbowałam was nadrobić - ale cięzko było...

widziałam i smutne wiadomości i te bardziej radosne. teraz nie wiem czy jest sens do smutnych wracać - napisze tak -dziewczyny trzymajcie się.

pozostałym gratuluje wspanialych wiadomości powizytowych:-)Widzę ze dziewczynki górą:-)

Dzisiaj jadę na konkurs tańca w wykonaniu mojej córki:-)

Życze miłego dnia

Witam sie i ja:tak:u mnie nocka dość spokojna- ból żołądka poszedł sobie w dal (oby nie wrócił:no:). Właśnie śniadanko zjadam i zastanawiam się co rodzince na obiad zrobić:confused:

Milutkiego dnia.

reklama
Cześć dziewczyny!
Ledwo doczytałam wczorajsze zaległości!
Agi-śliczne imię Pola u mnie jak będzie babka też o nim myślałam.
Kasiulka-słodka ta córeczka twoja!
kreatorka-fajnie że z mała wszystko ok i rośnie zdrowo duża już babka!
yoshewitaj wśród nas!

Co do tej szyjki to mierzył mi w 8 i w 13 tyg usg dopochwowym a teraz co wizyta zagląda jak szyjka przy badaniu bo mówi że prawie miesiąc jej nie widzieć to długo a stan szyjki jest bardzo ważny.
A co do wózka firmy espiro to sprawdziłam ją na parasolce najpierw mieliśmy parasolke zooper i była bardzo trwała tylko w to lato budka się zarwała a że chodzimy zawsze na długie spacery i mała nie zawsze ma ochote tyle chodzić kupiliśmy espiro 2 tyg było super a póżniej zaczeło się sypać najpierw oberwał się podnóżek póżniej zaczeły trzeszczeć kólka to chyba za wcześnie na taki okres eksploatacji!

Do góry