Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

kpi23- wspolczuje powrotu do pracy. Ja sobie tego na razie nie wyobrazam. Wczoraj tam bylam zawiezc zwolnienie i taka nudą powiało ze szok! Wcale nie tęsknie
![]()
Kochane, ja już po USG...Humor mi powrócił..(przepraszam za te poranne smutasy moje)...Moj mały kangurek który kryję się pod serduszkiem mamuni okazał się na 90% dziewczynką....To juz drugi lekarz który tak stwierdził po USG...Tydzien temu moja ginka nie była pewna ale dziś pani stwierdziła że to dziewczynka choć nie daje mi 100% gwarancji....Ja od początku też tak czułam....
Także czekamy na Polę....
![]()
Jak to dobrze, że gniesha dała znak :-) jakoś mi lżej na duszy mimo, że ma reżim łóżkowy i musi leżeć. Najważniejsze, że w porę gin stwierdził co i jak.
Szyjkę da się zmierzyć chyba tylko przez USG dopochwowe, nie? macie taki pomiar co wizytę? Ja nie miałam jeszcze ani razu, ale w poniedziałek na pewno dopilnuję, żeby to sprawdzić.
?
Cześć!
Jestem tu zupełnie nowa, więc się Wam w skrócie przedstawię. Mam na imię Agata, w tym roku stuknie mi 30-tka. !
Witamy w naszej "czerwcowej rodzince":-)
karo prawdziwe śliczności...rozpływam się na widok takich słodkich ciuszków
![]()
Ja już w domciu po spotkaniu wrocławianek:-) ale zaraz znowu w drogę do Legnicy
:-)
Dziewczyny, pojawił się już październik na forum![]()
Dziewczyny a pokazywałam Wam kiedyś moją pierwszą "córeczkę" ?
![]()
No i jestem po wizycie,
![]()
trzymam kciuki za to &&&
:-)
Kasiulka super ta twoja córcia moja mama też ma taką a raczej takiego sprawiliśmy jejj na urodziny ponad 4 lata temu i wszyscy oszaleli na jego punkcie też mieliśmy stracha jak zareaguje na małe dziecko bo w między czasie urodziło się mojemu bratu ale jest ok teraz mała ma 3 lata i oboje są za sobą głupi
No i w sumie okazuje się, że te wczesne "diagnozowanie" płci to jednak lekka ściema ;-)
Najlepiej z fotorelacją 
Muszę skopiować i przesłać dalej znajomym 
wszystko zasypane po uda - dopiero popołudniu jeden pług przejechał i w zasadzie zrobił jako - taki przejazd. Wczoraj wyjezdzając juz do domu tez się zakopałam bo w nocy dopadało sniegu:-)ale generalnie wyjazd udał się bardzo i za miesiąc jadę tam znowu na kilka dni:-)