Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć!
Jestem tu zupełnie nowa, więc się Wam w skrócie przedstawię. Mam na imię Agata, w tym roku stuknie mi 30-tka. Termin porodu, jak już wcześniej podałam do listy, mam na 5.06. Jeśli wszystko będzie dobrze, urodzi nam się synZ wczorajszego usg wynika, że waży już ok. 0,5kg i rozwija się prawidłowo.
Pierwsze dzieciątko stracliśmy w marcu zeszłego roku w 8tc, wiec o to walczymy z podwójną zawziętością
Mama nadzieję, że to forum będzie dobrym miejscem do wymiany informacji i doświadczeń. Pozdrawiam wszystkie forumki!
:-)
rozpływam się na widok takich słodkich ciuszków
Karo...jakie cudowne ubranka!! czadowe, kurde dla chlopakow dluzej trzeba szukac zeby znalezc cos naprawde rewelacyjnego,a dla dziewuszek wszystko jest piekne!
Teraz chodząc po sklepach to czasem żałuje że nie jestem facetem, tylko ze względu na ciuchy 

NAprawdę, jak ten czas szybko leci....Dziewczyny, pojawił się już październik na forum![]()

NAprawdę, jak ten czas szybko leci....![]()

Ja już w domciu po spotkaniu wrocławianek:-) ale zaraz znowu w drogę do Legnicy
zdec, hefi i Lena - jeszcze raz dziękuje za spotkanie, jestecie super kobitkami i ciesze się , ze się mogłyśmy spotkać, mam nadzieje, że juz niedlugo to powtorzymy
Agi78 - gratuluje serdecznie córeczki:-)
yoshe - witaj i zapraszamy do pisania
karo85 - sliczne te ciuszki:-)