reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam Wszystkie:-)
Ja tylko na chwilę zajrzałam, nadrobić wieczorne i poranne zaległosci, bo dużo produkujecie ;-)
Później nie będę miała czasu, bo dziś staranka zaczynamy:-) Dziś 12 dc...Na teście pojawiłą się II blada kreska, więc owu nadchodzi:-) tylko z tym moim śluzem płodnym nie bardzo. Od 2 miesięcy nie było wcale, moze teraz się pojawi...?... estadiol zbadałm w 10 dc i był w normie. Nie wiem czemu go nie ma?

Pozwodzenia życzę wszystkim staraczkom, tzrymam kciuki za testujące, choć nie pamiętam, czy jakieś są?

Susi1 jak u Ciebie? Tzrymamsz sie?

reklama
Witam Wszystkie:-)
Ja tylko na chwilę zajrzałam, nadrobić wieczorne i poranne zaległosci, bo dużo produkujecie ;-)
Później nie będę miała czasu, bo dziś staranka zaczynamy:-) Dziś 12 dc...Na teście pojawiłą się II blada kreska, więc owu nadchodzi:-) tylko z tym moim śluzem płodnym nie bardzo. Od 2 miesięcy nie było wcale, moze teraz się pojawi...?... estadiol zbadałm w 10 dc i był w normie. Nie wiem czemu go nie ma?

Pozwodzenia życzę wszystkim staraczkom, tzrymam kciuki za testujące, choć nie pamiętam, czy jakieś są?

Susi1 jak u Ciebie? Tzrymamsz sie?

;-)do pracy Kochana :-) trzymam za Ciebie kciukaski :tak: tym razem na pewno się uda :tak:

Help! Wróciłam właśnie z zakupów,bo zabrakło mi warzywek na surówkę i tak mnie kuje lewy jajnik i "w niej",że masakra - musiałam chwilę poleżeć. :zawstydzona/y: Chyba te wczorajsze przytulaństwo owulkowe było za ostre,hehehehe. :-D :-p :-D

Help! Wróciłam właśnie z zakupów,bo zabrakło mi warzywek na surówkę i tak mnie kuje lewy jajnik i "w niej",że masakra - musiałam chwilę poleżeć. :zawstydzona/y: Chyba te wczorajsze przytulaństwo owulkowe było za ostre,hehehehe. :-D :-p :-D
ostra jazda bez trzymanki popieram jak najbardziej jak pomoze to daj znac jakie pozycje wchodzily w gre he he

ehh chyba na teścik sie nie zdecyduje...za bardzo bym sie stresowała i juz pewnie wogóle nic by z tego nie wyszło...

Svensonka to widze że tez planujesz córeczkę ? :):-):tak:
no pewnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam w południe :-)

Ja też właśnie z zakupów wróciłam. Stary zabrał się za obiadek więc mam troche czasu żeby poczytać co naskrobałyście i popisać :-):-)
My drugi dzień starankowej imprezki a i jutro i w poniedziałek i we wtorek pewnie też będzie wesoło a cooo :-D:-D

U nas - 3 stopnie ale od rana śnieg pada wiec ja już dzisiaj się nigdzie nie wybieram :tak::tak:

"Skuteczne pozycje sexu owulacyjnego". może na zamkniętym coo :-D:-D:-D

reklama
Do góry