reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

no nie używałam :-D
Znalazłam takie zdjęcie na necie. Nie wiem, czy rzeczywiście to tak wygląda, ale normalnie się rozkleiłam:happy2:
o matkooooo :-) jakie slodkie- na zywo widzialam tylko lokietki i kolanka u kolezanek, ale w sumie stopki tez moga byc, czemu nie :tak:
jedyneczka ales mnie rozbawila tym snem o kolejnej ciazy , 4 browarkach i paczce fajek-az miskowi czytalam i sie smialismy :-D:-D:-D
ps-dzieki, sniadanko pyszne-objadlam sie jak bąk :-)
geperty smak sie nie zmieni na szczescie ;-) bedzie dobrze

tez sie zalapalam na 1000ej stronie :szok::szok::szok: alez my piszemy...
u nas przestawianie i noszenie mebli i juz sie wkurzylam...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :-)

geperty wszytkiego dobrego dla synka :-)
ja już po sprzątaniu, a na dalszą część dnia zaplanowane obijanie się ;-) fajnie wam że macie jakieś plany i coś się dzieje przynajmniej w weekend, ja jak zwykle sama bo dopóki M nie skończy remontu to nie zapowiadają się żadne rozrywki :-(

aaaaa zapomnialam
aszka boskie zwierze. cudo!!!! a sniegu faktycznie opor? a gdzie tyle?:-)
justa nie smutkowac :no: niedlugo remont bsie skonczy to sobie odbijecie z nawiazka...:tak::-) a kaska zaoszczedzona na ekipie remontowej to akurat cos dla dzidziusia bedzie albo jakis ciuch dla ciebie fajny :tak:

Ze spacerku wróciłyśmy, słońce schowało się za chmury, a my śnieg miałysmy nawet w majtkach :-D Zresztą, zaraz na dowód wkleję zdjęcia- śniegu oczywiście nie majtek ;-) Jak mi się dziecię znów rozchoruję to chyba sobie palnę :cool2:

Jedyneczka, meliskę piłam na bezsenność, ale na mnie nie działa, ale stres wiadomo...

Aszka- przepiękny koń!

czesc dziewczynki witam sie sobotnio i lece poczytac co u Was,gepherty wszystkiego najlepszego dla synusia ,przede wszystkim zdrówka i duzo fajnych prezentów

Ostatnia edycja:
Ale niektóre dziewczyny mają lekkie porody, i widzę że najlepiej jak najdlużej w domku ze skurczami wytrzymać, jak docierają do szpitala to już często mega rozwarcie, pewnie dlatego że w domku luzik psychiczny.

justaa ja będę dzwoniła w poniedziałaek się zapisać do szkoły rodzenia w sosnowcu, masz zamiar chodzić?I nie smutaj, bo remoncik trwa i idzie do przodu, ani się obejrzysz jak będzie po i odzyskasz swoje kochanie;-)

Byłam w Mothercare,Smyku i H&M i nie kupiłam nic dla dzidzi:baffled:Rozczulały mnie tylko te dziewczęce ciuszki,a przecież wmówiłam sobie,że będzie chłopczyk;-)Uniwersalnych było bardzo mało i jakieś takie nijakie...Wybredna ostatnio się zrobiłam.Pojadę sobie we wtorek jak już będę znała płeć i wtedy poszaleję.
Za to Szymonek zarobił kilka zabawek:tak:

wiecie jak patrzyłam na to zdjecie brzuszka ,to pamietam ze ja ze starszym miałam dosłownie górki i wogule jak sie ruszal to gdzies w 7 czy 8 miesiacu to normalnie było mozna zobaczyc czy to kolanko czy łokiec a ja sie czułam jak obcy,ale to zalezy ile sie przytyje ja wtedy do porodu przytyłam 7,5 kg z czego mały wazył 4300 i 60 cm a jeszcze plus wody to w sumie sie nie dziwie ze tak sie odznaczał w brzuchu,bo z drugim juz tak nie było ale z nim przytyłam 13kg a on był malutki 2600 i 43 cm wiec pchełka do brata

reklama
U mnie tez na brzuszku nie było nic widać, ale twardą główkę czy nóżkę wyczuć można było. Ale tak jak to zdjęcie- wyglądał brzuch mojej siostry. Przytyła sporo, ale jak ona z natury 45kg bodajże na 172cm wzrostu to gdzie tam jej poszło te 20kg?! Ale faktycznie taki widok był rozczulający na maxa!

Jedyneczka, mi wody odeszły o 3 w nocy a pojechałam dopiero o 7. Urodziłam dopiero ok 14 ale lekadz tak się na mnie wydarł że dziecko mogło się udusić bez wód... :/

Mammi- bo faktycznie ubranka dla dziewczynek są takie słodkieeeeee :tak:

Do góry