reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej wrocilam maz juz do pracy pojechal a ja korzystam z tej stronki calkiem zapomnialam ze mam ja w zakladkach ImageShack® - Online Media Hosting klikam browse wybieram zdjecie z kompa klikam przeslij teraz i wyskakuje zdjecie a pod nim kody i kopiuje KOD FORUM i wklejam do posta :tak:

a to ja w mexyku w tamtym roku he he

a to ja w mexyku w tamtym roku he he
[IMG=http://img177.imageshack.us/img177/5572/42369337.jpg][/IMG]
moj oskarek na sniegu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no Ja też 3mam kciukasy:)
Tośka a kiedy będziesz chciała testowac?
no kolezanki jak zaczne imprezowac od wtorku to mam 13 dni na imprezki przeznacze z 6 a poniej bede czekala co wy myslicie dobry pomysl?

kobietoi to ty sexi jestes ile ja bym dala zeby tak wygladac:zawstydzona/y:
ha ha to bylo w tamtym roku teraz wygladam inaczej 5 kg wiecej i to w pasie i w udach grubne
okropienstwo

a no widzisz no to podtrzymuj tempo malenka
ja dzis dostalam duze plamienie a wczoraj juz myslalam ze dzis koniec a tu dziwne sie rzeczy dzieja po sciagnieciu tej spirali

kurcze ja nigdy nie miałam spirali ale moja kumpela miała i po zdjęciu miała @ z 8 dni :wściekła/y:i wszystko ją bolało

no Ja też 3mam kciukasy:)
Tośka a kiedy będziesz chciała testowac?

Aguś ja nie testuje :tak: ja poprostu będę czekać aż @ nie przyjdzie :-)
Nie testuje już 2 cykl i lepiej się czuje psychicznie :tak::tak:te emocje a pozniej dól to było okropne

ty masz 5 kilo i sie przejmujesz???ja mam 25 kiloza duzo :szok::zawstydzona/y: kurcze znalzalam stare plyty ze zdjeciami jak corcia byla mala siedze przegladam i mam szklane oczy ja juz chce drugie!!!!!!!!!!!!!!

reklama
kurcze ja nigdy nie miałam spirali ale moja kumpela miała i po zdjęciu miała @ z 8 dni :wściekła/y:i wszystko ją bolało
w sumie mi nic nie jest a ze okresior 8 dni ja przez 5 lat mialam co miesiac 8 lub 9 dni wlasnie przez spiralke ale sie tym nie przejmowalam wiec teraz jak bedzie to samo to nie odczuje roznicy he he

ty masz 5 kilo i sie przejmujesz???ja mam 25 kiloza duzo :szok::zawstydzona/y: kurcze znalzalam stare plyty ze zdjeciami jak corcia byla mala siedze przegladam i mam szklane oczy ja juz chce drugie!!!!!!!!!!!!!!
zabka nie ogladaj ja tez tak robilam i zle sie czulam potem ble wiec jedz slodkie pij kawke czy co tam lubisz i imprezuj z mezulem nie wspominaj dzialajjjjjjjjjjjjjjjjjj

Do góry