reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Hej dziewczyny, a ja sobie jeszcze przed ciążą wymyśliłam Fabiana, tylko mąż coś marudzi, że dziwne (choć wcześniej był na tak) jak myśłicie, czy aż takie dziwne? chyba nie kojarzy sie z niczym głupim ani nie pasuje do tego jakieś przezwisko....hmmm....nic innego mi sie nie podoba :no: , ale może piszcie jakie dla synków wybrałyście, może mnie jakaś inspiracja natchnie :-)

reklama
Hej dziewczyny, a ja sobie jeszcze przed ciążą wymyśliłam Fabiana, tylko mąż coś marudzi, że dziwne (choć wcześniej był na tak) jak myśłicie, czy aż takie dziwne? chyba nie kojarzy sie z niczym głupim ani nie pasuje do tego jakieś przezwisko....hmmm....nic innego mi sie nie podoba :no: , ale może piszcie jakie dla synków wybrałyście, może mnie jakaś inspiracja natchnie :-)

Czesc ja mialam kolege ktory mial na imie Fabian i dla mnie jest to normalne imie jak kazde inne;-)
Ja mam dwoch synkow a niebawem pojawi sie trzeci co do imion to moj najstarszy ma na imie Alan,sredni Kuba,a najmlodszy bedzie mial na imie Natan:-)

WIADOMOSC OD MAMYALEXA 01.02.10 G0DZ 8.09 (UK)

1 urodzila sie o 00:43, waga 2990 48 cm
2 urodzila sie o 01:11, waga 3295 50 cm
Porod SN. Mam zloto?.) pozdrowienia dla wszystkich i dzieki za wsparcie

MamaAlexa tak się cieszę, że już jesteś po :-)
Ogromne gratulacje dla Ciebie i Dziewczynek.
No i życzenia szybkiego powrotu do domku :-D

no właśnie.. przecież w zimnej wodzie sie nie wykąpie..:zawstydzona/y:
Oleńka- mam podobny punkt widzenia jak ty- też już bym chciała mieć to z głowy a tu jak na złość nie chce bobas wcześniej wyjść choć jest juz gotowy w sumie.. bywa cze czekam aż mnie skurcze wezmą a tu NIC! torba spakowana tylko czeka na mnie.. o porodzie myśle cały czas po nocach mi sie śni.. ten ostatni miesiąc to tylko czekanie i narzekanie...:tak: A co do nóg do szkoda gadać od rana puchną i tak ciężko się chodzi..

reklama
Do góry