reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mi sie zaczną 15 lutego późno w tym roku no ale cóż- chodziłaś do pracy w ferie w jakieś dyżury mmieliście jako szkoła?
A my za to bardzo wczesnie mielismy - tez niedobrze.
Tak bylam na 3 godziny w pracy. Ale o ile w poprzednich latach te zajecia traktowane byly jako nadgodziny i mielismy za nie zaplacone, tak w tym roku kazali nam je wpisac sobie jako ta dodatkowa 19 godzina w etacie.:wściekła/y: A u Was jak jest?

A my za to bardzo wczesnie mielismy - tez niedobrze.
Tak bylam na 3 godziny w pracy. Ale o ile w poprzednich latach te zajecia traktowane byly jako nadgodziny i mielismy za nie zaplacone, tak w tym roku kazali nam je wpisac sobie jako ta dodatkowa 19 godzina w etacie.:wściekła/y: A u Was jak jest?
w zeszłym roku wolne , 2 lata temu i poprzednie lata za darmo. W tym roku też dyżury i też możemy wpisać w kartowe, ale nie wszystko można . Tez 3 godzinki ale każdemu wypadnie dyżur r tylko raz to nie jest tak źle.Chociaż niby piękna pogoda, ale z dojazdami ciężko u Ciebie też tak i też tyle śniegu czy może trochę mniej u mnie to ok 35cm.

w zeszłym roku wolne , 2 lata temu i poprzednie lata za darmo. W tym roku też dyżury i też możemy wpisać w kartowe, ale nie wszystko można . Tez 3 godzinki ale każdemu wypadnie dyżur r tylko raz to nie jest tak źle.Chociaż niby piękna pogoda, ale z dojazdami ciężko u Ciebie też tak i też tyle śniegu czy może trochę mniej u mnie to ok 35cm.
No u nas te kupa sniegu. Ale w tej wsi w ktorej pracuje burmistrz mojego miasta, wiec droga jest zawsze pieknie odsniezona;-)
A moge spytac, ile masz dodatku motywacyjnego?

reklama
No u nas te kupa sniegu. Ale w tej wsi w ktorej pracuje burmistrz mojego miasta, wiec droga jest zawsze pieknie odsniezona;-)
A moge spytac, ile masz dodatku motywacyjnego?
ale chodzi ci tak ogólnie do pensji?

:-Dfajnie by było ale nie mam pewnie aż takich zdolności artystycznych ;-)
Nigdy nie mów nigdy zawsze można w sobie je znaleźć nawet choćby za 10 lat:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry