reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Szkoda, że nie został założony osobny wątek o wózkach, tak jak to mają inne miesiące. Życzę powodzenia w przeszukiwaniu ponad 200 stron :-):-):-)

To by jeszcze trzeba było wątek o kosmetykach , ciuszkach:-D:-D

Ja dziś przy okazji wizyty w kinie zaliczyłam mothercare .
I jeszcze synkowi kupiłam koszulki na lato i czapke ale to już was nie będę zamęczała ;-)

Załączniki

• HPIM0131.jpg
    HPIM0131.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 44
  • HPIM0132.jpg
    HPIM0132.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 45
  • HPIM0133.jpg
    HPIM0133.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 45
No to od jutra zaczynam wątek czytać od początku bo tam gdzieś było o wózkach:-D :-D :-Da ze mam zamiar jechać je obmacać i pooglądać to teraz muszę wrócić do przegapionych dyskusji:-p
Ale myślę o tych
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. Bebecar Maxi Cosi Peg Perego
Więc teraz tylko sprawdzę czy któraś się wypowiadała...

Za miesiąc zapewne zacznę czytać to o czym mowa dziś:-D :-D :-D

13x13 ja mam juz wozek jedo bartatine. nie wiem czy sie sprawdzi bo Margolka jeszcze nie miala przyjemnosci, ale ja lubie sobie na niego patrzec:tak:. poza tym jest duza gondola, zawieszenie na pasach - wiec jak sie cos popsuje to dojazdowke z ponczochy sobie zrobisz;-), gondola ma fajna mieciutka wysciolke, spacerowka rozklada sie na plasko, duze kola i dobra amortyzacja. poza tym jest w dobrej cenie. ja lubie klasyke w wozkach, wiec od razu odpadaly 3-kolowe. i tez nie mam skrecanych kół - moze bede na to klac, ale zwykle wydaja nam sie najbezpieczniejsze.

ktoras z dziewczyn ma tez albo miala taki wozek, no ale to juz musisz szukac:baffled:

weekend był pracujący - w sobotę wertowałam allegro, ale udało mi się pozamawiać, okrycia kąpielowe, kocyki, pokrowce na przewijak, prześcieradła na gumce do łóżeczka, coś dla mnie czyli podkłady i majtasy siateczkowe oraz zakupiłam kilka ciuszków - jak przyjdą to wrzucę zdjęcia.

a w niedziele zabrałam się za pranie - pierwsze czyli w zwykłym proszku - w marcu jak już będą mebelki do pokoiku wypiore jeszcze raz, wyprasuje i poukładam na tych słodkich małych półeczkach

kwiatuszku wiesz ja nawet nie myślałam o otulaczku:zawstydzona/y: Dostałam go od chrzestnej Janka, ale on już był na to za duży... nawet nie rozwijałam tego i myślałam że to kocyk albo coś... popatrzyłam tylko że pisze od 3-6 miesiąca i schowałam... dopiero niedawno jak robiłam przegląd rzeczy dla maluszka to to rozwinęłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Te które wkleiłaś też super:-)

Dagsila no widzisz co to znaczy mieć autorytet i rispekt:-D :-D :-D
też kupię ten wózek:tak: no i zaoszczędzone mam grzebanie po stronach bo tak naprawdę słyszałam dużo dobrych o wózku opinii potrzebowałam tylko hmmm impulsu jakiegoś;-) to teraz trzeba "tylko" ruszyć zad do sklepu:baffled:

reklama
Dagsila no widzisz co to znaczy mieć autorytet i rispekt:-D :-D :-D
też kupię ten wózek:tak: no i zaoszczędzone mam grzebanie po stronach bo tak naprawdę słyszałam dużo dobrych o wózku opinii potrzebowałam tylko hmmm impulsu jakiegoś;-) to teraz trzeba "tylko" ruszyć zad do sklepu:baffled:

ol pleżer baj maj sajd:tak:

Do góry