e.salamandra
Mama pełną parą
kurcze przejrzałam tego użytkownika a tam tylko chemia i gadżety
a gdzie te ubranka?????????
No właśnie też się napaliłam na ciuszki bo prześliczne i nie znalazłam, ale już wszystko jasne :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze przejrzałam tego użytkownika a tam tylko chemia i gadżety
a gdzie te ubranka?????????
Dziewczyny ja się teraz rozpiszę na temat wózka, do dzieła:-)
My z moim M cały czas byliśmy za X landerem XA - kopiuje link:
X-LANDER X-A XA 2009 GONDOLA+FOTEL+SPACERÓWKA (822946333) - Aukcje internetowe Allegro
Cenowo, gondola, spacerówka plus fotelik z adapterami trzeba dać minimum 1500-1600 zł.
A ostatnio przypadkowo weszłam do sklepu z wózkami i natrafiłam na taki wózek:
TAKO JUMPER X+FOTELIK+PARASOL +MEGA GRATIS!!! (817657698) - Aukcje internetowe Allegro
I zaczęlismy z M porównywać te wózki tzn. szerokości, wielkości, wagi i wychodzi na to że są takie same (minimalne różnice). Tylko ten kosztuje 1150 zł(u nas w sklepie tyle by nas wyszło wszystko) a tamten 1500-1600 zł. Potem poczytaliśmy opinie i użytkownicy tych wózków sobie je bardzo chwalą, a niektórzy piszą że to jest podróbka X-landera XA.
Kończąc chyba zdecydujemy się na ten drugi wózek, bo wydaje mi się, że nie ma co za firmę przepłacać. I mają też lepszą wersję kolorystyczną niż x lander.
Te dziewczyny, które chciały X-landera - porównajcie sobie, może też tak stwierdzicie:-)
zielona nie ma co czekac na ostatnia chwile, lepiej sie teraz porozgladac moze cos sie w promocji trafi... ja tak robiePowiedzcie mi moje drogie, czemu moj malz nie rozumie,, ze trzeba juz zaczac kupowac pieluszki, wanienke i inne duperele... Jemu sie zdaje, ze jeszcze kupe czasu mamy, albo ze wszystko za jednym zamachem kupimy. Moze mysli, ze ja razem z dzieckiem worek kasy urodze...
a co do mojej malutkiej, to pisalam na watku o lekarzach ze prawdopodobnie bedzie taka mlaa jak ja, ja mialam 2500 g i mierzylam 46 cm, takze nie wiem, mysle ze kupie tak jak mi katik podpowiada w h&m jakies 3 rzeczy na ten malutki rozmiar 50...
no raczej takmoja dzidiza na dzien dzisiejszy wg pomiarow ma juz 2100... pewnie duuuuuza dziidza bedzie
A ja piżamki ostatnio właśnie kupywałam w Realu po 20zł , w Pepco po 15. Tą z Pepco jednak za małą wzięłam i wystawię na allegro. Musze jeszcze tam zajrzeć, bo są obniżki. Tu link i w gazetce przykładowa piżamka na pierwszej stronie.PEPCO Piżamki na lato kupiłam w Auchan po 4,70 !!! krótki rękawek i spodenki tez krótkie.
aniam ja kupuje pizamki dla starszego synka w C&A bo sa dobre gatunkowoalbo na bazarku ale tylko wtedy jesli pizamka jest wykonana w dobrego rodzaju bawelny