reklama
Dobrze pamiętam że Ty uczysz niemieckiego?A co ja mam mówić jak matematyki, a wiesz dużo niestety orłów nie ma z tego przedmiotu.Ja tez podstawowka. I moim skromnym zdaniem te cale testy to niewypal jakis. I nie sprawdzaja wiedzy uczniow, tylko skutecznosc nauczycieli. Bezsens!!! Bo jak nauczyc dzieci myslec logicznie?![]()
Dobrej nocki batonik.:-)
asiucha-L
Fanka BB :)
Witam się wieczorową porą!
Wpadłam na chwilkę nadrobić zaległosci i potem zmykam do łóżeczka spać bo jutro między innymi wizyta u ginka. Mam jakieś złe przeczucie.
Dobra poczytam was trochę.
Wpadłam na chwilkę nadrobić zaległosci i potem zmykam do łóżeczka spać bo jutro między innymi wizyta u ginka. Mam jakieś złe przeczucie.
Tak - ja niemiecki. To Ty masz w ogole przerabane - zle uczysz matematyki to sa zle wyniki testowDobrze pamiętam że Ty uczysz niemieckiego?A co ja mam mówić jak matematyki, a wiesz dużo niestety orłów nie ma z tego przedmiotu.
Dobrej nocki batonik.:-)

Czemu masz zle przeczucia? W jakiej sprawie idziesz?Witam się wieczorową porą!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiesz źle to raczej po prostu patologiczny rocznik który wszystko miał w du...pie.Tak - ja niemiecki. To Ty masz w ogole przerabane - zle uczysz matematyki to sa zle wyniki testow![]()
Tak żle to chcieli zrobić na złość dyrkowi to zrobili:-) bo go nie trawili.
A tak w ogóle to dzieciaki uczyć sie nie umieją i nie muszą bo po co gimnazjum przyjmnie nawet byle jakie bo musi.Więc sama rozumiesz.:-)
Witaj Aska-L.Idę spać i zapraszam jutro.PAPA
Dokladnie! Te testy sa chyba tylko po to, zby kilka osob moglo na tym zarobic: ci co pisza i je sprawdzaja;-)Wiesz źle to raczej po prostu patologiczny rocznik który wszystko miał w du...pie.
Tak żle to chcieli zrobić na złość dyrkowi to zrobili:-) bo go nie trawili.
A tak w ogóle to dzieciaki uczyć sie nie umieją i nie muszą bo po co gimnazjum przyjmnie nawet byle jakie bo musi.Więc sama rozumiesz.:-)
Witaj Aska-L.Idę spać i zapraszam jutro.PAPA
Tez uciekam, bo jutro nie wstane.... Jak mi sie nie chce

asiucha-L
Fanka BB :)
Help! Wróciłam właśnie z zakupów,bo zabrakło mi warzywek na surówkę i tak mnie kuje lewy jajnik i "w niej",że masakra - musiałam chwilę poleżeć.Chyba te wczorajsze przytulaństwo owulkowe było za ostre,hehehehe.
![]()
![]()
![]()
No ja właśnie też tak mam wczoraj w 17 dc bardzo bolał mnie jajnik, szalałam z M na śniegu jak małe dziecko ale przy odśnieżaniu rozbolał mnie ten jajnik na dobre.
Witam
Chętnie się do Was przyłączę...
Właśnie rozpoczęliśmy z mężem staranka o dzidziusia. Będzie to nasze pierwsze dziecko. Właściwie to dopiero 1 cykl starań, także jesteś świadoma tego że trzeba będzie poczekać, ale gdzieś tam w głębi serca jest taka nadzieja... że to już ;-)
Pozdrawiam :-)
Witam i życzę szybko II kreseczek.
Dziewczyny padam, nie mam siły was nadrobić, będe jutro wieczorem po wizycie u gina to napisze jak było.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dzin dybry.

A My dziś mamy półrocznicę nocy poślubnej,hahaha.
:-)
Inaczej półrocznicę zaGPSowania.
;-)

A My dziś mamy półrocznicę nocy poślubnej,hahaha.

Inaczej półrocznicę zaGPSowania.

Hej dziewczyny !
Odebrałam wyniki mojego W. i wg mnie wszystko jest oki
tzn patrząc na te wartości referencyjne to nie ma nic niepokojącego. Dzisiaj ide do mojego gin i wszystko się dowiem dokładnie. No i usg dzisiaj robie - czyli taka nasza chwila prawdy
Skoro z W. jest wszystko oki (całe szczęście) tzn że ze mną może być coś nie tak :-(
Odebrałam wyniki mojego W. i wg mnie wszystko jest oki

reklama
Agutka gratulacje, każdy miesiąc jest ważny
co do nauczania, ja z zawodu jestem nauczycielem biologii ale nie uczę w szkole...co prawda myślę że mam powołanie do zawodu nauczyciela ale jakoś tak mi się życie ułożyło ze chyba nie dane mi będzie nim zostać
jeju, tyle piszecie ze ja chyba nie dam rady Was nadrobic
co do nauczania, ja z zawodu jestem nauczycielem biologii ale nie uczę w szkole...co prawda myślę że mam powołanie do zawodu nauczyciela ale jakoś tak mi się życie ułożyło ze chyba nie dane mi będzie nim zostać

jeju, tyle piszecie ze ja chyba nie dam rady Was nadrobic

Podziel się: