reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Nie, poduszkę sobie tylko podkładam!!! Czyżbym wyczuwała uśmiech na Twojej buźce!!!
No, a skąd wiesz? Wiesz ja już tak wymyślam czasami w łózku że głowa boli:-D.
Czyli wniosek pesymiści mają świat przesłonięty przez swoje smutki.
No na szczęście ja przez długo okres czasu byłam optymistką i ogólnie jestem śmieszką- więc pewnie mało kto by powiedział że mam jakieś problemy.
A już w ogóle tego typu.:confused:

Robin jesteś tam, czy gotujesz obiadek?
Hej, jest ktoś tutaj?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja już chyba przekroczyłam barierę pesymizmu, przez to chyba samemu trzeba przejść!!! Przypomniały mi się w tym miejscu Treny Kochanowskiego! Narastający smutek, żal, rozpacz i cała reszta tych wszystkich bolesnych odczuć, rezygnacja, a w końcu wolnosć, nadzieja, taka czysta bez zawachania, pogodzenie i co ma byc to będzie byle było dobrze......
Z tymi trenami Kochanowskiego masz rację, też tak miałam i też przez to przechodziłam. Cyba po prostu musi być taka załamka żeby potem było super i tylko się cieszyć z pięknego czasu ciąży.

W pracy jestem i przy kompie siedzę czyli tu!!! Może się M zlituje i coś przyżądzi dzisiaj!!!
no to jak przyrządzi coś to będzie super. My na 16 idziemy na urodziny więc obiadek dopiero będę robić -współczuję że dzisiaj w pracy mam nadzieję że klientów dużo nie masz i mało pracy. Lepsza nocka czy dzionek?

no to jak przyrządzi coś to będzie super. My na 16 idziemy na urodziny więc obiadek dopiero będę robić -współczuję że dzisiaj w pracy mam nadzieję że klientów dużo nie masz i mało pracy. Lepsza nocka czy dzionek?
Ja pracuję po 8 godz., ze śpioch ze mnie to na 6 rano nie lubię wstawac nocka to wogóle koszmar, więc do ulubionych należą tylko popołudniówki!!!

To baw się dobrze na Urodzinkach!!!

My właśnie Trójką robimy obiadek. ;-)
Byliśmy na sankach (ja,oczywiście,oczy wkoło głowy :baffled:),a teraz mnie tak podbrzusze kuje,że aż stoję schylona przy robieniu jedzonka. :baffled:

Zmykam,do później! ;-)

Witam:)

Chętnie się do Was przyłączę...
Właśnie rozpoczęliśmy z mężem staranka o dzidziusia. Będzie to nasze pierwsze dziecko. Właściwie to dopiero 1 cykl starań, także jesteś świadoma tego że trzeba będzie poczekać, ale gdzieś tam w głębi serca jest taka nadzieja... że to już ;-)

Pozdrawiam :-)

Witam:)

Chętnie się do Was przyłączę...
Właśnie rozpoczęliśmy z mężem staranka o dzidziusia. Będzie to nasze pierwsze dziecko. Właściwie to dopiero 1 cykl starań, także jesteś świadoma tego że trzeba będzie poczekać, ale gdzieś tam w głębi serca jest taka nadzieja... że to już ;-)

Pozdrawiam :-)
witam:-) zycze ci abys szybko zafasolkowała,.. jesteśmy w podobnej sytuacji bo my z mężem również staramy sie dopiero 1 cykl o dzidziusia i mam nadzije ze nam sie udało:blink:ale czas pokaże swoje...pozdrawiam

reklama
a tak wogóle to wczoraj wieczorem zaczely mnie bolec cycuszki:blink:i dzis rano takie pieczenie i klucie czulam.. a co do brzuszka to juz nie boli:-)...nie wiem co to ma znaczyc hehehh:-D:-D

A Moje Robalki ucinają sobie właśnie poobiednią drzemkę,a ja siedzę i "relaksuję" podbrzusze. :sorry2:

Cześć Kropka. ;-)
brzuszek boli bo możę fasolka szykuje sobie domek:-)a ktory masz dzien cyklu?

Do góry