reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

reklama
Nie wiem jak wytrzymałabym 9 miesięcy bez-jak to określiła emih "orgazmowania się";-)Podziwiam zakonnice za celibat.Ja raczej nie dałabym rady:no:;-)

Witam was dziewczyny. ja na weekend byłam wyjechana, bo teść w szpitalu, więc pojechaliśmy go odwiedzić

malewa 8l:szok: no to nieźle
patipaula ja to sama nie wiem odnośnie tych lekarzy, niby wiedzą, że jesteśmy w ciąży, ale czasem mam wrażenie, że nie są pewni, czy coś możemy brać czy nie. No ja właśnie też szukałam szamponu, ale zrezygnowałam z nizoralu.
Wszystkiego naj trzydziestko
oczekiwanie no fakt, ja późno chodzę spać, ale nie siedzę wieczorami przy kompie tak, bo w dzień na nim pracuję i jestem zmęczona patrząc wciąż na nie niego. A ja bym chętnie zobaczyła tą chatkę baby jagi.
Co do jedzenia u teściowej, może się przyzwyczaisz, ale ja mam taki sposób, moja teściowa niektóre rzeczy robi bardzo dobre i jak mi cś zasmakuje to mówię, że takie dobre, że zamawiam na następny raz, ona się cieszy a ja następnym razem jem to co mi smakuje
anais witam, co do obrony to trzeba być dobrej myśli, że się uda
emih co do bóli głowy to jeszcze niestety mogą być zatoki ( na zatoki najlepszy ibuprom zatoki, ale w ciąży nie można). Popatrzyłam na statystykę imion, no tk sporo imion znanych
louise a ty obstawiałaś chłopca czy dziewczynkę? Nie martw się mnie też chyba kilka razy wydawało się że dzidzię czułam, ale teraz nie czuję. Trochę jeszcze za wcześnie. Pamiętaj, że większość dziewczyn ma od nas starszą ciążę nawet 3 tygodnie, a to spora różnica
madzik wiele razy słyszałam o uczuleniu na oliwkę johnsona (taką fajną w żelu) rumiankową
magdzia ja mam fissan i ziajkę
mysza ile naliczyłaś kasy na wyprawkę?
zuzia mnie boli często brzuch, ale to wiem, że od zaparć, a wczoraj dodatkowo bolał mnie krzyż
vanilka to ja mam tak samo, ochoty 0 (słownie;zero)

A mnie chyba wczoraj dopadła jakaś hormonowa żałość. Nie chcę się wdawać w szczegóły, ale trochę mnie wkurza rodzina M w różnych względach i wczoraj jakoś tak mu wypłakałam to wszystko, że ja nie przeciwko niemu, ale co mam zrobić jak mnie to wkurza wszystko i tak się uryczałam, że łzy płynęły po policzku, ale M się spisał (bo przecież nie będzie się obrażał na kobietę w ciąży) i przytulił pocałował. A mnie trochę ulżyło.
Dodatkowo na moje zaparcia zaczęłam stosować syrop, no i się wspomagam buraczkami na ciepło

u mnie pomimo pozwolenia już na delikatny sex nie ma go wogóle:wściekła/y: bo mam 2 rany w po tych pieprzykach w dolnych okolicach brzucha i boli ja chol*** i nie dam się dotknąć oj :no: ale ja już się odzwyczaiłam od sexu chyba:baffled:
u mnie od kilku dni trwa debata z M na temat imienia, bo chciałabym już tak bardziej osobowo mówić do brzuszka;-) ale brak jednego zgodnego- ciekawe kto ustąpi:baffled:
Vanilka a u ciebie będzie ten Dominik?? czy M obstaje przy Aleksandrze?...
mammi powodzenia!!!:-)

Mammi powodzenia na wizycie!!Pewnie się dowiesz kto siedzi w brzuszku :)
Atabe a jakie imiona obstawiacie?my jednak albo Julka albo Natalka-ja wiem że popularne , ale zawsze nam się podobały i chyba przy nich zostaniemy :)

Mammi powodzenia na wizycie!!Pewnie się dowiesz kto siedzi w brzuszku :)
Atabe a jakie imiona obstawiacie?my jednak albo Julka albo Natalka-ja wiem że popularne , ale zawsze nam się podobały i chyba przy nich zostaniemy :)
M chce Jagódke, a ja Lenke. Ja miałam wiele propozycji ale tylko Lenka nie została odrzucona;-)

Witajcie.
Mnie niedawno M telefonem obudził bo chyba bym dalej spała:szok:

olyv nic tylko do wyrka na powrót i kurować się, wyjścia nie ma:happy2:

patipaula wszystkiego najlepszego słoneczko, spełnienia wszystkich marzeń:tak:Piękny wiek, ja tam zazdroszcze;-)

zuzia przeforsowałaś się widać, trzeba teraz odpocząć, polenić się solidnie;-)
A ruchy u mnie też z przerwami, maluszki jeszcze takie suptelne są więc myślę nie ma powodu do zamrtwień:happy2:

emih korzystaj z czułej obecności mężusia ile się da:tak:ale powiem Ci że mimo iż mój wraca codziennie (na wyjazdach bywa tylko co 2 tyg. po 2-3 noce) to i tak smutaśno mi było rano że znów całymi dniami będzie daleko:-( więc niech Cię rozpieszcza kiedy jest ile się da:tak:Daj znać jak malutka po powrocie z przedszkola, oby dzinek miło jej tam minął.

atabe wiem że na gojenie rewelacyjny jest tormentiol, ja smarowałam nim pazura jak mi eks niechcący drzwiami zadarł i chirurg musiał dokończyć (he he ale się darłam przy znieczuleniu, cała poczekalnia struchlała:-D)Tylko nie wiem czy w ciąży można stosować musiałabyś do ginka zadzwonić zapytać.

louise ja opowiadałam o tej rwie Mkowi jak madzik pisała i dwa dni później sama dostałam, makabra, sztylet w tyłku a noga jak nie moja:no:masowanko balsamem ciut pomagało.Aha życzę Ci podniesienia łożyska bo czytam że się męczysz i smakami obchodzisz:-)

mammi czekamy na wieści z wizyty. Nu w jednej pozycji nuda ale jak to mówią lepszy rydz niż nic:-p zakonnicom też nie mogłabym być he he:-)

mammi powodzenia na wizycie i odrazu daj znac co i jak:-)

Dziękuję bardzo-kochane jesteście :-):zawstydzona/y:. Ja tam nie czuje sie wogóle na swój wiek a pozatym nikt mi nie daje tylu lat zawsze mi dawali mniej-a niech tam daja ile chcą:-)

Ja tam z ochota na seks nie mogę nazekać-mój się smieje ze demonem seksu jestem:-):zawstydzona/y:
Meczy tez mnie juz te budzenie sie w nocy 2-3 razy zawsze sie obudzę a potem problem z zasnięciem.Tez lekarza jutro sie spytam o te bóle pleców i dół brzucha(jakby szyjka maccicy)

Poduchę rogala też mam,ale zostawiłam ją do karmienia maluszka.;-)
Co do sexu,to ochota mi wróciła,mam tylko obawy co do pozycji.Boję się,że w tych gdzie facet jest na górze,brzuszek jest zagrożony.Podobno najbezpieczniejsza jest od tyłu,ale kurka bez przerwy od tyłu to jest nudne;-)
kochana przeciez masz jeszcze mnóstwo pozycji,mnieteraz bardzo sprawia przyjemnosc wymyslanie nowych. Mój M to chyba sie modli w duchu co by ta ciaza jak najdłuzej trwała

reklama
mammi - to czekamy na dobre wiadomosci:-).
Ja umówiłam sie na usg 4d na ujastku na 25 lutego, ale wczesniej mam u mojego gina 17. 02. 2d, to pewnie poznam płeć;-).

Ja nie wiem, ale chyba jakaś nienormalna jestem, bo mi się sexu wcale nie chce, a podobno w ciąży wzrasta libido:-(.

Do góry