reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

O ludu ale u mnie wali sniegiem:szok::szok::szok:
laura az sobie podsunela pufe i patrzy przez balkon:-D

Dorota z Oliwka mozesz sie bawic klockami budujac wieze i niech Oliwcia ja burzy.Napewno bedzie ubaw.Do tego mozesz budowac z nia domek z klockow albo ZOO i ukladac w nim zwierzatka.Mozecie razem pisac tzn mozesz uczyc ja rysowac kolka:tak:Zabawy ze spiewem np.Moja ulijanko kleknij na kolanko....
Robcie pociag i spiewajcie wciagnioesz w te zabawe G.
Jest wiele zabaw:tak:

reklama
dortka mi tez pomysłó brak.póki co bejbes uwielbia śrubokręt i rozkręcanie zabawek....ma to po tacie...
a pomysłów na zabawy chętnie poczytam
u mnie klocki odpadaja...budowanie wierzy nie dla niego..malowanie tylko na chwilkę...więc co jescze???:confused:

KERNA u mnie malowanie to tez na 5 minut a pozniej juz jest jedzenie kredek :-( .

Jesli chodzi o wyniki Oliwki to napewno zaraz jak sie cokolwiek dowiem to napisze :-) .Dzieki za pamiec :-)

no to fajnie ,bo już myślałam że mi tak ważna sprawa umknęła;-) Ale trzymam kciuki nadal za dobre wyniki:tak:
z tymi zabawami to ja czasem mam wrażenie że ograniczam mojego bejbesa..że mogłabym robićz nim coś bardziej rozwijającego ale w necie to jakoś dziwne te zabawy a ja pomysłów nie mam...on by tylko ze śrubkami latał i wszsytko rozkręcał:baffled::-)

Dziewczymy ja wczoraj zrobilam maski z papieru na gumce dla nas .Bylismy kotkami.laura miala ubaw a my mielismy polwe z siebie:-D

Kerna bodbrze ze ma jakies ulubione zajecie.Laura uwielbia sie bawic zwierzetami i domkiem.Cistolina, lalka z wozkiem.Czsami rozkladam jej domek.
Moze zrobcie z kocow domek i posiedzecie troche z pociechami:tak: zawsze to cos innego:-)

hej kobitki gdzie Was wywialo ? ja niedluygo ide poszperac w szaffie musze spodnie znależc co by mi z tylka nie leciały no i czysta bluzke bo wczoraj zbierałąm koszyki upociłam sie jak mysz a bluzke musze miec jasna bo mam" kasjerski mundurek ":tak:
jak ja bym chciała żeby mi spodnie z tyłka leciały:tak::tak:
ale będą oj będą:-p:-p
ja też mam służbowy mundurek:-p
Moja Zuzia zaczęla podbierac mi kosmetyki :szok: czasmi juz sie nie odzywam ale staram sie jej tłumaczyc ze dziewczynka w jej wieku nie musi miec umalowanych paznokci czy oczu wczoraj sie przyznala ze myała sie moim żelem a czasmi czuje ze uzywa moich perfum no idluzej siedzi w lazience odemnie :wściekła/y:
kochana ja tez mamie podbierałam kosmetyki taki wiek:baffled:moja julina tez mi podbiera kosmetyki tzn kremy tusze perfumy:szok:a troche młodsza do Zuzi jest:baffled::baffled::baffled:
Kerna Dorotka ja sie bawię z Antoszką klockami uwielbia drewniane klocki bardzo bardzo:tak:lubi bawic się w śpiewanie tzn stoimy z mikrofonem i nawzajem śpiewamy:tak:lubi wspólne zabawy telefonem on ma jedna słuchawkę ja drugą i dzwonimy do siebie:tak:lubi zabawy w kuchni ja gotuję obiad on otwiera szafke wyciąga swoje gary drewniane łyżki i miesza w nich ile wlezie:tak:lubi zabawy znikopisem taka tablicą julik piszemy rysujemy i wymazujemy :tak:zabawy autkami lalkami mase tego jest:tak::tak::tak:
Obiadek podszykowany pranko wywieszone kuchnia na błysk zrobiona jeszcze by się nasz pokój przydałao ogarnąc ale narazie nie mam szans bo Antocha rozłożył się na środku z klockami i autkami i nie mam sumienia psuć mu dobrej zabawy:-p

reklama
dzieki za pomysly :-)
ANKA u kolezanki rysowalysmy raczkami ,takimi specjalnym farbkami.Ja ich w domu nie mam bo one dosc drogie sa a mnie na to nie stac jak narazie :-( .

Pozniej jak wrocimy z sanek to pobawimy sie w ten dom z kocow .Dzieki za pomysl.

MALINKA jak to opisalas to ja ci zazdroszcze bo ja to wielka D... jestem a nie matka .Ja jej jakos zabawic nie umiem.
Tzn Oliwka najlepiej sie ze mna bawi w smianie.Nikt jej tak rozsmieszyc nie potrafi tak jak ja :-).
No i czasem nasza zbawa to mamuska szaleje a Oliwka ziwija sie ze smiechu :-).

Do góry