reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MEDEUSKA ty malpo mialas mi dac znac jak bedziesz do Patrysi jechac :-( .No ale jechalas z M to ci wybacze bo ja sie tez chcialam zabrac :-) .
Super ze wizyta udana Ale szkoda ze nie masz fotek :-(.
AGUNIA ciesze sie ze zalatwilas dzis badania i ze wyniki krwi sa ok .Bierz tabletki i pozniej zas do gina i dzialajcie Powodzenia .
ANKA moja Oliwka tez juz spi .Niedawno zasnela .

G wrocil po 19 zajal sie mala .Ukompal ja i uspal :-).
Mnie cos glowa boli.

Rozmowa G z psychologiem udana :-)

reklama
Jestem dziewczyny szkrobnelam tylko ostatnie 2 strony bo dzis cos mi komp szwankuje i strajkuje mi BB... :wściekła/y:
Jak rano zaznaczaylam sobie cytaty i chcialam odpisywac to za cholere... wyrzucalo mnie co chwile

Ale teraz juz jestem
dzieci mi juz spia :-)
Jak juz pisala medea to byli u nas na kawusi - MAM ZDJECIA :-D ale tylko Maxia i Asi :tak: a dlaczego to wiecie - zapomnialo mi sie na poczatku ze amm aparat a potem juz mloda zasnela i nie bylo jak im cyknac razem :-( ale androbimy to :-D

Tak więc byliśmy z M i Maksem u Patrysi- Seweryn juz taaaaki duużyyyyyy:szok::szok::szok: mmasakra jak on wydoroślał przez ostatnie 2 miesiące:szok:

a Nicola jest przepiękna- i taaaaaaka malutka-jejciu nbormalnie najkochansza myszka-zakochałam sie:blink::blink::blink::blink: Maks taki byk sie przy niej wydawał:szok::szok::szok:

ale nie zrobiłysmy fotek ich raem bo jakos nie bylo kiedy- jak mała spała to tez nie bylo jak:-p:-p a chcialam dla porownania:-D

a co to nikogo nie ma:confused:
hehe cos komplementow jej szczelila.... mlodemu zreszta tez....
chudzino jedna - wiecie jak ona schudla?? Calkiem inna twarz ma teraz taka smuklejsza no no no... :cool2::cool2::cool2:
My juz po kolacji i chyba za niedlugo zaczne szykowac dzieciaki do spania:tak:
Dostaje juz z gorem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:Nie wiem dlaczego Im tak odwala ale jak to sie do jutra nie skonczy to zaserwuje wszytskim jaks meliske mocna albo diphergan bo mam taki sajgon w chacie ze szkoda gadac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kochana nie denerwuj sie tak :-p usiadz i olej to hihih :cool2:
Laura juz w lozku
Moj pojechal do znajomych bo sciana im woda zaszla:baffled:Tzn gdzies im przecieka:-D
Ja wstawilam na kapusniak bo jutro jade do Agnieszki na sniadanko
Agi nie bylo bo ma chora Emily, pierwszy raz sie jej tak rozchorowala.Jak bedzie miala czas to pewnie sama opisze:tak:
Pranie w automacie, lazienke musze sprzatnac i pomyc podlogi
pozdrow dziewczyny tam... :-D
Oli spi od godziny.Ja bylam z psem tzn ja w klatce stalami czekalam na niego a pies robic to co ma zrobic hihi.Dzis juz sie strasznie krecil chcial kupe Puscilam go na balkon on tam szczekal bo nie przyzwyczajony robic kupy na balkonie.No ale ja zrobil ,oliwka to obserwowala i pozniej chciala ta kupe z balkonu no i by ryk:-D:-D

Ide zjesc zupke.Jak G bedzie wychodzil na terapie o 15 to ja planuje wysjc z Oliwka na sanki na kilka minut .G jeszcze w pracy Wejdzie i wyjdzie i tyle meza bede widziala,no ale najwazniejsze aby sie leczyl:tak:
hehe to z niej agenciara :-D:-D:-D:-D smiesznie by wygladala.... :cool2::cool2:
Moja Zuzia zaczęla podbierac mi kosmetyki :szok: czasmi juz sie nie odzywam ale staram sie jej tłumaczyc ze dziewczynka w jej wieku nie musi miec umalowanych paznokci czy oczu wczoraj sie przyznala ze myała sie moim żelem a czasmi czuje ze uzywa moich perfum no idluzej siedzi w lazience odemnie :wściekła/y:
no no... uwazaj na ta pannice bo wiele meskich serc podbije za mlodu :-D:-D:-D
No MALINUS u nas juz niestety po feriach:no:Dominik chetnie wstal do szkoly ale wczoraj cos tam kombinowal zeby nie isc;-)Mowil ze zapowiadali duze mrozy i wogole a w takei zimno to sie nie chodzi do szkoly:szok::-D
A Julka niezle pospala:tak::tak::tak:

Ta gowniara Klaudia to mnie kiedys wyprowadzi z rownowagi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Tak wyla,tak sie darla ze obudzila Wiktorie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Teraz obydwie leza ale jak mi nie usna to nie wiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:
Nie wiem co Jej odbija ze tak mi wyje przed spaniem i prawie zawsze jak sie obudzi:no:Dzisiaj w nocy wstala i zaczela mi chodzic po chacie a ja kazalam sie Jej polozyc to oczywiscie zaczela sie tak drzec ze szok:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No odwala Jej na maksa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
heh takie dzieci - mi Sewek jak sie cos zabroni to kladzie sie na ziemie i placze... - nie rusza mnie to a niech lezy a czasem to nawet nie pozwalam mu wstawac... haha
J

No i tyle. Dzwoniłąm do Pauliny, MOŻE wpadnie po 15. No zapomniała... Kufffffffa!!! Tak się zarzekała, że przyjdzie, to powiedziałąm dziecku, że bedzie miałą gościa a teraz biedna siedzi i czeka i sie doczekac nie może:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Tego dzieciom się nie robi:no::no::no:
A ja będę miałą nauczkę ( choć nigdy maej nie mówiłąm jak miala przyjsc) , że nawet jak sie zarzeka to nic nie bede Witusi móić. Najwyzej bedzie maial niespodziankę. A i tak podejrzewam, że więcej zawodów jej tym oszczędzę niż niespodzianek zrobię:-:)-:)-(

Idę wstawiąc obiad i mięso w panierę wrzucić. P dziś do 15 w racy. Cholera, nic tych nadgodzin :-:)no:
no nie fajnie - tak sie faktycznie nie robi... oj oj oj... :dry::no:
ja????????????no coś ty:-):-):-):-):-):-)
kochana ja pod koniec ciąży narzekałam że spać nie mogę że duszno że nie wygodnie że oddychać ciężko itp potem jak urodziłam że cycki bolą że spać iie mogę a chce że brzuch mi został itp....a pietruszka skwitował no bo kobicie nogdy nie dogodzisz.............................jak mnie poniosło a że hormony wtedy buzowały to jak wiązankę rozkoszną mu puściłam to już nigdy tak nie skomentował:-p
hehe babo Ty jedna.... :-D:-D:-D:-D
Witam przy popołudniowej kawce
Przeziębienie jak na razie mi odpuszcza, o tyle dobrze że chociaż głowa przestała tak boleć, z resztą jakoś dam sobie radę:tak::tak:
kuruj sie tam :tak:;-)
Hej kochane :-)
Nie poszłam dziś do pracy i załatwiłam wszystko ;-)
Badania krwi są super,a ginekolog powiedział że jak narazie nie zna przyczyny tak długiego krwawienia,ale przepisał mi tabletki anty-i jak tylko mi się zatrzyma wszystko to mam przyjść do niego na wizytę i będziemy dokładne badania robili.
Uciekam bo okropnie się po tym badaniu krwi czuję... :-(
fajnie ze badania ok - odpoczywaj :tak:

No to mam nadzieje ze wrzuci co nie co :))
Ja to z dolotu bo ogarniam mieszkanko :)
a wrzuce wrzuce kochana tylko teraz wrzucam najpierw na imageshack :-p:-p
MEDEUSKA ty malpo mialas mi dac znac jak bedziesz do Patrysi jechac :-( .No ale jechalas z M to ci wybacze bo ja sie tez chcialam zabrac :-) .
AGUNIA ciesze sie ze zalatwilas dzis badania i ze wyniki krwi sa ok .Bierz tabletki i pozniej zas do gina i dzialajcie Powodzenia .
ANKA moja Oliwka tez juz spi .Niedawno zasnela .

G wrocil po 19 zajal sie mala .Ukompal ja i uspal :-).
Mnie cos glowa boli.

Rozmowa G z psychologiem udana :-)
jeszcze bedziecie mialy okazaje razem przyjechac :cool2::cool2:
Ja juz uciekam:tak::tak::tak:
Dobranoc:-)
dobranoc

helo helo
pracowity dzien za mna.
oczywsicie spacer po sniegu zaliczony,usypalamdzieczynom driguemniejsze igloo i gorke do zjezdzania na tylku:tak::tak:
pozniej spedzilam 3godz na randce z zelazkiem,i posprztalam :tak:
dziewczyny juz spia a p w pracy iwec mama bloga cisze:-D
@ daje sie we znaki ale jade na prochach i jakos jest.jutro do sadystki do bratwoej na plotki

to ide poczytac

to bylo tak z minuty na minute decyzja bo my zimówek nie mamy i mówiłam jej ze przyjade jak beda drogi suche- a e dzisiaj chwilke popadało, to juz mielismy nie jechac, ale jak prestalo i wyszlo slonko to drogi znów suche i datego pojechalismy- i szczerze mówiąc apomniałam o tobie:-p

a teraz zdjecia :-):-)
p20100495915090.jpg

Maxiu
p20100546165607.jpg

i teraz misio Maxio
p20100586398022.jpg

MEDEUSKA no jak moglas o mnie nie pomyslec ?No wiesz????
Nie no spoko ,mam nadzieje ze zaniedlugo o mnie nie zapomnisz i wezmiecie mnie ze soba :-).
PATRYSIA oj wiem jaka Asia laska I nie wiem co ona od siebie chce :-)

Dziewczynki leb mi peka wiec ide spac Dobranoc

reklama
Do góry