reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ciekawe:confused:;-)
Szkoda, ze ja nie wiem jak bylo u mnie w tym cyklu.... Skoro prl tak spadla to moze...

maćku - głowa do góry będzie dobrze - ja mimo to że wiem że ten pęcherzyk jest i ma się dobrze nie nastwiam się na to że nam sie uda w tym cyklu - co ma być to będzie :tak::tak:
buziaki zmykam bo jutro 4 40 wstawanko

reklama
witajcie z wieczora
Toska - mam nadzieje ze staranka dzisiejsze zaoowocuja a moze warto powtorzyc jeszcze z rana:-)
a mi za to dzis starsznie piersi bola.... do tej pory troche byly napiete i nie bardzo bylo je czuc a dzis.... masakra:szok:co sie dzieje? czyzby malpa chciala przyjsc wczesniej???
i od kilku dni jestem taka senna... zabilabym o odrobine snu... kolezanka do mnie dzis (ktora nie wiem ze sie staramy) ze pewnie w ciazy jestem:-) oby oby.... ale poza sennoscia nie mam nowych innych objawow a cycuchy bola czesto przed @ wiec to zaden obajw dla mnie

maćku - głowa do góry będzie dobrze - ja mimo to że wiem że ten pęcherzyk jest i ma się dobrze nie nastwiam się na to że nam sie uda w tym cyklu - co ma być to będzie :tak::tak:
buziaki zmykam bo jutro 4 40 wstawanko
Wspolczuje tak wczesnej pory!:szok: Ja mam jutro wolne:cool2:
Papa!

teraz juz zawsze mam wolne, tak mam w planie
jak pracowalam jeszcze w 2 szkole mialam zawalony caly dzien ale zrezygnowalam i od 2 tygodni odpoczywam psychicznie od tamtej wrednej szkoly... tylko jutro musze tam isc cos pouzupeniac i swiadectwo pracy odebarc

rany, nie wytrzymam, cycki mi zaraz wybuchna a sutki bola niemilosiernie.... ratunku!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Twradym trzeba byc a nie mietkim!;-)
Tescik juz niedlugo... Czekasz do @, czy sprawdzasz wczesniej?
nie wiem, z jednej strony chce czekac az @ nie nadejdzie a z drugiej chce juz wiedziec, a noz widelec, mzoe ujrze 2 kreseczki, wstepnie planuje na piatek ale zoabcze jak tempka bedzie i jak moje "niby objawy"
lece wziac zimny prysznic... do jutra

Witam si wieczorową porą. Zdążyłam Was nadrobić ale późna pora więc idę do łóżeczka. Życzę owocnych przytulanek do jutra.:-)

reklama
Ale Ey tutaj produkujecie :szok:

Ja się wyluzowałam, ale jak nastawić męża, żeby o tym nie myślał? On się chyba biedny stresuje tak bardzo chce ustrzelić "brameczkę"... Miałyście też taki problem ze swoimi mężami? :)

jak sie Ty wyluzujesz to i mąz to zrobi wierz mi ;-)

Hej Robin. :-)
Bóle,hm... Takie kucie,rwanie... Nic przyjemnego. :baffled: :-p W piątek była owulka i tak mnie trzyma... :sorry2: Wczoraj chwilę rano odpuściło i dalej,heh. ;-) Ostatnio,to w ogóle cały brzuch mnie rwał,jakbym się za mocno objadła i skóra mi się rozciągała. :baffled: :-D
Hehehehe,ale ja nic takiego specjalnego nie gotuję. :-D No,chyba,że mnie najdzie,to wtedy. ;-)
A fakt - pomoc Dziecka w kuchni jest niesamowita. :-D Ja jestem "kucharz Duży",a Zuzia "kucharz Mały". :-D ;-)
Wiem też,że niedługo wszystkie będziecie miały podobną pomoc! Ja to wiem! :tak: :-)

Agutka kciuki zciśniete i czekam na II kreseczki

A w jakiej począć chłopca? Która z Was dziewczynki wie?:)

jak na usg wyjdzie chlopak to dam Ci znac :tak:

no to jestem już po właśnie weszłam do domu :tak:
no więc moje drogie na usg wyszło że w lewym jajniku dojrzewa pęcherzyk który ma 22,4mm*18,3 mm i może lada chwilą pęknie :-D więc wybaczcie moje drogie ale o 19 zmykam do wyrka żeby podziałać dzisiaj :-D:-D:-D

Dziękuję bardzo za miłe słowa z waszej strony - jesteście cudowne :tak::tak:

to do roboty :tak: trzymam kciuki

nie dziekuje nie zapeszam tak wiem
bo kupilam specjalna ksiazke
przytulanki w dzien owuli i 3 dni po
jedzenie kwasne slone piwo duzo drozdze ostke itp
ja uwielbialam ogorki kiszone cale 3 m,iesiace hehe

Przytulaski 3 dni po owu niczego nie wnoszą bo komórka jajowa jest zdolna do zaplodnienia tylko 24 h. Poza tym smaki no cóż są mylące ja jestem tego żywym dowodem mial ze smaków byc chlopak a jest dziewczynka także smakami bym sie nie sugerowała. Moja koleżanka wcina slodycze odrzuca ją od kiszonek itp i bedzie miala chłopca.

kto wie po jakim czasie od owolki powinno sie robic tescik??????

Teścik najwczesniej 14 dni po owu to zależy jaką masz faze lutealną. Najlepiej jest robic po terminie spodziewanej @. U mie 6 dni po terminie wyszła mega blada krecha.

Do góry