izus180584
Fanka BB :)
Życzymy owocnych przytulnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
no to ostra jazda malenkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaano to jestem już po właśnie weszłam do domu
no więc moje drogie na usg wyszło że w lewym jajniku dojrzewa pęcherzyk który ma 22,4mm*18,3 mm i może lada chwilą pękniewięc wybaczcie moje drogie ale o 19 zmykam do wyrka żeby podziałać dzisiaj
![]()
Dziękuję bardzo za miłe słowa z waszej strony - jesteście cudowne![]()
No to czas zmienic diete{uwielbiam słodycze} i zobaczymy co będzie:-)nie dziekuje nie zapeszam tak wiem
bo kupilam specjalna ksiazke
przytulanki w dzien owuli i 3 dni po
jedzenie kwasne slone piwo duzo drozdze ostke itp
ja uwielbialam ogorki kiszone cale 3 m,iesiace hehe
pokaz zdjecie maiNo to czas zmienic diete{uwielbiam słodycze} i zobaczymy co będzie:-)
Olkale a mozna wiedzieć jak długo się staracie?bo my dopiero teraz bedzie 2cykl.
no chyba na dwie osobyno tak ale majac 2 dzieci jedno w szkole drugie w przedszkolu i sama na studiach to duzo jak na jedna osobke
to mowie z gory ze ciezko jest!!!!no chyba na dwie osobybo z kimś wychowujesz maluchy(?)
tak na powaznie to masz rację, ze trzeba mierzyć siły na zamiary...nie do końca zdaję sobie sprawę z tego jak to jest być mamą, bpo nią jeszcze nie jestem...
![]()
sliczna niuniaok spróbuje wstawić!
Tośka powodzenia...oby się Wam udało ...trzymam kciki...

wiec nie masz lekko... czyli u Was typowy podział rólto mowie z gory ze ciezko jest!!!!
Moj mezul pracuje do 4 i po 4 z nasza firma budowlana wiec wszystko na mojej glowie
poczekamy zobaczymy