reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
kto wie po jakim czasie od owolki powinno sie robic tescik??????

no to jestem już po właśnie weszłam do domu :tak:
no więc moje drogie na usg wyszło że w lewym jajniku dojrzewa pęcherzyk który ma 22,4mm*18,3 mm i może lada chwilą pęknie :-D więc wybaczcie moje drogie ale o 19 zmykam do wyrka żeby podziałać dzisiaj :-D:-D:-D

Dziękuję bardzo za miłe słowa z waszej strony - jesteście cudowne :tak::tak:
no to ostra jazda malenkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Olkale a mozna wiedzieć jak długo się staracie?bo my dopiero teraz bedzie 2cykl.

teoretycznie od maja ubiegłego roku, a praktycznie (tzn. celujemy w płodne, itd) od wrzesnia...
wcześniej też się trochę staraliśmy (jakieś 3 lata temu) ale w tedy zmieniłąm pracę i odpuściliśmy...jestesmy ze sobż już długo i taki bobasek bardzo by Nas scalił...teraz oboje bardzo chcemy, wcześniej mój mąż nie był zdecydowany na 100%

no tak ale majac 2 dzieci jedno w szkole drugie w przedszkolu i sama na studiach to duzo jak na jedna osobke
no chyba na dwie osoby ;) bo z kimś wychowujesz maluchy(?) ;) tak na powaznie to masz rację, ze trzeba mierzyć siły na zamiary...nie do końca zdaję sobie sprawę z tego jak to jest być mamą, bpo nią jeszcze nie jestem...:(

Tośka powodzenia...oby się Wam udało ...trzymam kciki...

no chyba na dwie osoby ;) bo z kimś wychowujesz maluchy(?) ;) tak na powaznie to masz rację, ze trzeba mierzyć siły na zamiary...nie do końca zdaję sobie sprawę z tego jak to jest być mamą, bpo nią jeszcze nie jestem...:(
to mowie z gory ze ciezko jest!!!!
Moj mezul pracuje do 4 i po 4 z nasza firma budowlana wiec wszystko na mojej glowie
poczekamy zobaczymy

ok spróbuje wstawić!
sliczna niunia

reklama
Do góry