Plemniczki musz byc na posterunku przed jajeczkiem, bo musza dojrzec, aby moc zaplodnic jajko. Tak wiec jest wieksze prawdoodobienstwo zajscia w ciaze, gdy do stosunku dochodzi dzien przed owulka, niz w sam dzien owulacji.mam pytankojak to jest ze wystarczy przytulac sie na dwa dni przed owulka i wychodzi dziewczynka(tzn moze wyjsc)??????zawsze mi sie wydawalo zeby trafic w sama owulka bo inaczej takie dwa dni przed nie latwo zajsc w ciaze..ale coz skoro chlopaczki moga dlugo pozyc;-)
reklama
ewelina09065
czas oczekiwania...
dzieki za odp:-):-)ale jaies to dla mnie bylo niewyjasnionePlemniczki musz byc na posterunku przed jajeczkiem, bo musza dojrzec, aby moc zaplodnic jajko. Tak wiec jest wieksze prawdoodobienstwo zajscia w ciaze, gdy do stosunku dochodzi dzien przed owulka, niz w sam dzien owulacji.

Svensonka
Fanka BB :)
no wlasnie okres mi sie skonczyl w sumie wczoraj a to 9 dzien cyklu mam bo zaczelam liczyc od pierwszego dnia mesiaczki a od 10 dnia czyli jutro moj ggin kazal mi robic testy owolacyjne az do skutku wiec staranka ten tydzien to w walantynki powinno cos juz wyjsc czy nie?????witaj.. a ty mials owulke zaraz po @? bo cos mi sie kojarzy ze pisalas ze masz koniec@ w weekend chybaale pewnie najlepiej starac sie caly cykl to moze sie trafi
powodzenia.. ja tez tstuje 14 lutego:-)
R
RiSiA
Gość
Witam sie i ja sąsiad z góry nie wkurza bo non stop wierci
od 8 rano no nie da sie
trzeba myślec pozytywnie!
plemnik dojrzewa w odpowiednim środowisku okolo 6 h po czym moze przeżyc nawet do 5 dni stąd moze dojsc do zapłodnienia wczesciej niz jest owulacja. Nie ma sensu współżyc 1-2-3 dni po owulce bo wtedy komórka jajowa jest zdolna do zaplodnienia 24 h od uwolnienia.

od 8 rano no nie da siehej Kerna - jak sie czujesz?
u mnie znow zle przeczucia wrocily.... ale to sie zmienia... raz mysle ze moze innym razem ze chyba nie.... podbrzusze praktycznie juz nie boli od kilku dni wiec raczej nic z tego:-( no ale czekam cierpliwie, coz mi innego pozostalo
mam pytankojak to jest ze wystarczy przytulac sie na dwa dni przed owulka i wychodzi dziewczynka(tzn moze wyjsc)??????zawsze mi sie wydawalo zeby trafic w sama owulka bo inaczej takie dwa dni przed nie latwo zajsc w ciaze..ale coz skoro chlopaczki moga dlugo pozyc;-)
plemnik dojrzewa w odpowiednim środowisku okolo 6 h po czym moze przeżyc nawet do 5 dni stąd moze dojsc do zapłodnienia wczesciej niz jest owulacja. Nie ma sensu współżyc 1-2-3 dni po owulce bo wtedy komórka jajowa jest zdolna do zaplodnienia 24 h od uwolnienia.
Svensonka
Fanka BB :)
a witam weterankeeeeeeeeeeeeeeeeeewitam i nawet nie próbuję nic nadrabiać;-) Agutka jakieś plamienia masz??? No to ja też nic nie chce sugerować ale kurcze no samo sie ciśnie:-)
Tośka ale ranny ptaszek z Ciebiełooooo matkooo
A wymiary masz super i działajcie, byle spokojnie i bez nerwówpowodzenia!!
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witam sie i ja sąsiad z góry nie wkurza bo non stop wierciod 8 rano no nie da sie
Pajka to mocno współczuję,znam ten ból,uwierz mi.
Na poprzednim mieszkaniu mieliśmy takich sąsiadów których było ciągle słychac,wiecznie coś przestawiali w swoim mieszkaniu a wieczorami było słychac nawet jak się kochają normalnie katastrofa

Kerna co u Ciebie?jak maleństwo w brzusiu?
Witam sie i ja sąsiad z góry nie wkurza bo non stop wierciod 8 rano no nie da sie
hhehe czyli bzykanko przed owulką i 1 dzień po a później post coby materiału nie marnowac

agnieszka.kk
hhehe czyli bzykanko przed owulką i 1 dzień po a później post coby materiału nie marnowac![]()
Tośka dobra i konkretna odpowiedz

R
RiSiA
Gość
Agnieszka ja mam takiego sąsiada, który sie remontuje 365 dni w roku a od nowego roku znowu jego hobby to robienie wiertaktą szpar w ścianachPajka to mocno współczuję,znam ten ból,uwierz mi.
Na poprzednim mieszkaniu mieliśmy takich sąsiadów których było ciągle słychac,wiecznie coś przestawiali w swoim mieszkaniu a wieczorami było słychac nawet jak się kochają normalnie katastrofa
Kerna co u Ciebie?jak maleństwo w brzusiu?

a dzisiaj mnie obudzil a teraz mąz po nocce spi jak tam wparuje to bedzie furgal gościu bo mam go dość czasami wierci o 5 rano albo o 24

hhehe czyli bzykanko przed owulką i 1 dzień po a później post coby materiału nie marnowac![]()
nie Tosia potem to bzykanko dla przyjemności ;-)
reklama
agnieszka.kk
Agnieszka ja mam takiego sąsiada, który sie remontuje 365 dni w roku a od nowego roku znowu jego hobby to robienie wiertaktą szpar w ścianacha dzisiaj mnie obudzil a teraz mąz po nocce spi jak tam wparuje to bedzie furgal gościu bo mam go dość czasami wierci o 5 rano albo o 24
![]()
Pajka na Twoim miejscu to bym wzięła wałek do ciasta i poszła do sąsiada
i na początku grzecznie poprosiła go o to aby takie wiercenia przeprowadzał w odpowiednich godzinach a jak nie to zgłosiłabym to gdzie potrzeba bo skoro faktycznie jest nie do wytrzymania to trzeba zrobic z nim porządek ;-)
Podziel się:
jak to jest ze wystarczy przytulac sie na dwa dni przed owulka i wychodzi dziewczynka(tzn moze wyjsc)??????zawsze mi sie wydawalo zeby trafic w sama owulka bo inaczej takie dwa dni przed nie latwo zajsc w ciaze..ale coz skoro chlopaczki moga dlugo pozyc;-)
:-)
łooooo matkooo