reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

Hej Dziewczynki witam.Dzisiaj u mnie pogoda kiepska, pada deszcz takze nigdzie sie nie wynurzam..Zrobilam manicure i pediciure i od razu troche lepsze samopoczucie.Na lezenie w wannie mam czas i uwielbiam sie moczyc ale podobno nie za dobrze dzidziusia tak gdzies czytalam.

A, jak juz o kosmetykach to mam polecony od ekspertki (kosmetyczki)i wyprobowany przez Nia krem Mustela na rozstepy nie jest on najtanszy ale podobno rewelacyjny. Maja cala serie dla kobiet w ciazy i zaraz po..Mam w planach zakupic jeden.

reklama
Hej kobietki właśnie dzwoniłam do ginekologa i badanie połówkowe mam 10 lutego o 9:45 :-):-):-):-) już się nie mogę doczekać

Powodzenia dziewczyny na wizytach!!!
Ja byłam z pieskiem na szczepieniu a teraz będe siedzieć w domku sobie.

Witam :-)

cześć dziewczyny,
Muszę popłakac nawet i tutaj, potem nadrobię zaległości z wczoraj- przepraszam... :sad:
No ryczę od prawie godziny jak bóbr i żadna siła nie może mnie uspokoić...:sad:
Odprowadzałam córe do przedszkola i moja dziecinka tak strasznie płakała, nie chciała zostać, łapała mnie za nogawki, kawałek włosów byle tylko mieć kawałek mamy na sekundę dłużej... szlochając jak nigdy w życiu i łykając łzy powtarzała: "mamusiu- nie zostawiaj mnie tutaj" "ja chcę być z toba", "zostań chwilkę, chcę się przytulić" "mamusiu zabierz mnie ze sobą do domku, proszęeee". Kobieta odciągała ją ode mnie siłą, a ona biedna aż słaniała się z płaczu :sad::sad::sad:
NIe mogę sobie z tym poradzić, płaczę i płaczę... maluch mnie kopie i chyba jakby mógł płakałby razem ze mną :sad::sad::sad: Serce rozypałao mi sie na milion kawałków i potrafię ich posklejać...... :sad::sad::sad::sad::sad: Nikt mnie nie uprzedzał, że matką być jest tak cięzko....

Kochana mała napewno sie przyzwyczaji, i bedzie duzo lepiej. Wiem co czujesz. Az wstyd przyznać ja płakałam jak musiałam moje dziewczyny zostawić w swietlicy jak były w zerówce(one były dzielne a ja nie :zawstydzona/y:)

louise Myślę,że połówkowe można zrobić na zwykłym ultrasonografie.Na 3D po prostu lepiej widać.Wczoraj lekarka powiedziała mi też,że lepiej iść w 22 tyg.niż w 20,bo dokładniej można zbadać serduszko:tak:
Powodzenia na wizycie
tiffi Za Twoją udaną wizytę równiez trzymam kciuki:tak:

patipaula O ile dobrze pamiętam, to Ty również dzisiaj gina odwiedzasz także również życzę powodzenia:happy2:

Zgadza sie - mam dzisiaj wizytę na 15,45(ale pewnie tylko badanie, bo Usg racezj dopiero mi zrobi na poczatku marca-połówkowe)

że ma włosy na rękach i z tego powodu niestety do szkoły iść nie może:surprised::baffled:

he he dobra jest:tak:

Pochwalę się że Emi na piątkowy bal wybrała stroj księżniczki, dorasta mi dziewczyna bo dotychczas była smokiem albo dzikim zwierzem:-)ale córa M jeszcze wczoraj szukała stroju zwierza, dziś się dowiem czym była bo ostatnio batmanem:-)

No widzisz Twoja teraz dopiero wybiera stroje księzniczek, a moje na odwrót maja dość juz księzniczek. Bal w szkole maja w piątek, a w niedzielę maja bal który organizuje mój zakład pracy. Przebierają się za gąsienicę i hinduskę.:-)

Z rana z jedna leciałam do ortodonty (będzie nosić aparat-dzis miała odcisk pobierany)a potem na odczulanie.

Wróciłam ,kupiłam przy okazji Emi i Mkowi po lizaku - serce z napisem kocham Cię, taka słodka tandeta ha ha:-)

Louise tak tak, to okazja żeby się odsztafirować, ogolona?:-DCiekawe czy poznasz płeć, bardzom ciekawa:tak:

magdzia tu już niebawen;-)

zuzia kąpieli zazdroszcze, uwielbiam, niestety obecnie mama tylko prysznic:-(kąpiel niebezpieczna ale w gorącej wodzie z tego co wiem no i niewskazana jak jakieś zapalenia podwozia są a tak to luzik:tak:

Hej wsyztskim:-)
emihja juz pisalam wczenisej ze wsyztskei zdjecia mam na laptopie ktorego oddalam do naprawy:-( Moze w sobote uda nam sie go juz odebrac.

a cora pewnie sie przyzwyczai do [rzedszkola, musisz dac jej czas no i sobie oczywiscie;-)
mammi dawaj zdjecie coreczki
A ta opowiesc z wlosami na rekach mnie strasznie rozbawila:-D:-D:-DSkad takie pomysly:szok:
atabe mowisz ze teraz podstawa beda slodycze??:-D:-D:-D Ja dzisiaj caly dzien kanapki z serem wcinam:-)
mysza a co ty taki skromny obiad robisz?? Ja nei lubie kaszy gryczanej,ehm:sorry2:
A morfologie ja robie co miesiac, razem z badaniem ogolnym moczu. I teraz jakies inne badania mam zrobic, WR, HIV, HBS i cos tam nei pamietam co, HIV nie bede robila bo drogi a wiem ze jest ok wiec szkoda kasy.
kama do 21 tygodnia jeszcze troche zostalo wiec nie ma powodu do zmartwien;-);-) Wypoczywaj poki mozesz:-)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach:-)

Hej wsyztskim:-)
emihja juz pisalam wczenisej ze wsyztskei zdjecia mam na laptopie ktorego oddalam do naprawy:-( Moze w sobote uda nam sie go juz odebrac.

a cora pewnie sie przyzwyczai do [rzedszkola, musisz dac jej czas no i sobie oczywiscie;-)
mammi dawaj zdjecie coreczki
A ta opowiesc z wlosami na rekach mnie strasznie rozbawila:-D:-D:-DSkad takie pomysly:szok:
atabe mowisz ze teraz podstawa beda slodycze??:-D:-D:-D Ja dzisiaj caly dzien kanapki z serem wcinam:-)
mysza a co ty taki skromny obiad robisz?? Ja nei lubie kaszy gryczanej,ehm:sorry2:
A morfologie ja robie co miesiac, razem z badaniem ogolnym moczu. I teraz jakies inne badania mam zrobic, WR, HIV, HBS i cos tam nei pamietam co, HIV nie bede robila bo drogi a wiem ze jest ok wiec szkoda kasy.
kama do 21 tygodnia jeszcze troche zostalo wiec nie ma powodu do zmartwien;-);-) Wypoczywaj poki mozesz:-)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach:-)

oczekiwanie ,a co Ty tak puzno dzisiaj sie meldujesz ?

reklama
magdzia wiem wiem:tak:

patipaula to faktycznie na odwyrtke twoje córy maja z moją:-)Płaciłaś za aparat?bo ja z Emi się wybieram jak się wykuruje na kontrole i do ortodonty, jedynka jej wystaje sporo.

Do góry