• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

moja Zuzia mało je, ale to jest spowodowane ząbkowaniem... Szok po prostu... Po nocy zjada 150 ml, w dzien po 70, 80, i w ciągu dnia śpi 15-20 minut, chyba, że jest w chuście, wtedy potrafi spać nawet 5 h! Ostatnio zauważyłam, że musi się w cos mocno wtulić, żeby zasnąć.
JUZ? Skąd wiesz? jak to poznajesz?
Mozliwe ze to ostatnie marudzenie Soni to ząbki juz?:confused::shocked2:

reklama
Natalunia a skad wiesz ze Twoja Zuzia spodziewa sie zabkow??

Dziewczyny co z Kamcia czy ona jest w ciazy faktycznie??:-):-):-):-)

Byłam u pediatry, bo mała była bardzo marudna, mało jadła i miała lekką temperaturę. Pokazała mi dziąsełka i okazało się, że te bielejące plamki to żąbki... Mogą one wychodzić bardzo długo, ale już się zawiązały. Stąd ślinienie, gryzienie i lizanie wszystkiego.

Czesc Mamuski!!

Dawno do was nie zagladałam. Postaram sie troche poczytac choc z grubsza co tam u was no i czesciej wchodzic, jesli Maksiu mi da troche czasu.

Mój Szkrab sie slini juz chyba z dwa tygodnie (05.02. skoncxy 3 miesiace) i wcale nie musi to oznaczac zebow. Od tygodnia moze troche wiecej odkrył, ze mozna sobie piastke ssac.

Ostatnia edycja:
No Mary, elegancko!!! Tak ma być!!!:tak:
A ja po wizycie u gina:tak:. I wszystko elegancko, z tym że powiedziała mi że tak szpetnej blizny po cc już dawno nie widziala i zrobi mi ją ZA DARMO laserem na następny raz bo "ona nie może na nią patrzeć":szok::szok::szok::-D:-)
I dostałam receptę na piguły:-)
Akurat mojemu Ł noga się zrośnie, ja zacznę łykać i można szaleć:-D

A to moi dwaj mężczyźni :))

Załączniki

• DSC01645.jpg
    DSC01645.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC01624.jpg
    DSC01624.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 42
No Mary, elegancko!!! Tak ma być!!!:tak:
A ja po wizycie u gina:tak:. I wszystko elegancko, z tym że powiedziała mi że tak szpetnej blizny po cc już dawno nie widziala i zrobi mi ją ZA DARMO laserem na następny raz bo "ona nie może na nią patrzeć":szok::szok::szok::-D:-)
I dostałam receptę na piguły:-)
Akurat mojemu Ł noga się zrośnie, ja zacznę łykać i można szaleć:-D
No proszę - widac sa jeszcze lekarze z powołania... SUPER!
ja to mam wrażenie że moja blizna lepiej wyglądała 3dni po cc niż teraz - 3 m-ce później... niby nic tam sie nie dzieje tylko czerwona kreska jeszcze ale była dużo bledsza zaraz po. Lekarka to widziała i mówi że super wiec juz nie wiem co o tym myslec...
Taaaa, ja tak poszalałam że teraz z dusza na ramieniu czekam na spóźniająca się @... Bo nie o sam fakt kolejnej ciązy chodzi ale o to ze za wczesnie po cc...:dry:
No ale podobno nie tylko mnie sie spóźnia...:sorry2:

reklama
No proszę - widac sa jeszcze lekarze z powołania... SUPER!
ja to mam wrażenie że moja blizna lepiej wyglądała 3dni po cc niż teraz - 3 m-ce później... niby nic tam sie nie dzieje tylko czerwona kreska jeszcze ale była dużo bledsza zaraz po. Lekarka to widziała i mówi że super wiec juz nie wiem co o tym myslec...
Taaaa, ja tak poszalałam że teraz z dusza na ramieniu czekam na spóźniająca się @... Bo nie o sam fakt kolejnej ciązy chodzi ale o to ze za wczesnie po cc...:dry:
No ale podobno nie tylko mnie sie spóźnia...:sorry2:

a propos, karmie od miesiaca butelka i @ an widu ani slychu, jestem 2 miesiace po porodzie sn, co o tym sadzicie?:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry