• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

No to ciesz sie ze obok bo u nas to cala wyprawa na taki spacer - prawie godzina drogi samochodem.....:sorry2:

Bo jak żyje nie widzialam tutaj tłustych kremów typowych na zime, a srednia temp w zimie to ok +2stC. Jak bywa zimniej lub wietrznie to i tak nie wychodzimy bo z racji wiekszej wilgotnosci powietrza temp odczuwalna jest wtedy niższa...
Oliwka czy krem - efekt jest ten sam - chodzi o natłuszczenie skóry :tak:

Pytalam sie bo pierwszy raz slyszalam o smarowaniu buzi oliwka ;-)

No Mary, elegancko!!! Tak ma być!!!:tak:
A ja po wizycie u gina:tak:. I wszystko elegancko, z tym że powiedziała mi że tak szpetnej blizny po cc już dawno nie widziala i zrobi mi ją ZA DARMO laserem na następny raz bo "ona nie może na nią patrzeć":szok::szok::szok::-D:-)
I dostałam receptę na piguły:-)
Akurat mojemu Ł noga się zrośnie, ja zacznę łykać i można szaleć:-D

To super! A jak Ł poradzil sobie z małym?

reklama
Dziewczyny mam romans do Was

nagrywacie takie fajne filmiki i wogole......
a ja chciałabym się od Was dowiedziec dzieki jakim programa sprawdzonym wam sie to udaje :sorry2::sorry2::sorry2:
i jeszcze jakim programem to spakować żeby możźna było wysłać filmik e-mailem

Byłabym strasznie wdzieczna za odpowiedz
maz w nieziele wyplywa i chcialabym sie nauczyc obslugiwac te sprzety zeby wysylac mu filmiki malego na biezaco bo jak wroci to Pawełek będzie miał już pół roku :zawstydzona/y::-(:zawstydzona/y:

a ja chciałabym się od Was dowiedziec dzieki jakim programa sprawdzonym wam sie to udaje :sorry2::sorry2::sorry2:

maz w nieziele wyplywa i chcialabym sie nauczyc obslugiwac te sprzety zeby wysylac mu filmiki malego na biezaco bo jak wroci to Pawełek będzie miał już pół roku :zawstydzona/y::-(:zawstydzona/y:
etna
Co do obróbki filmow to do Burej kieruje ;-) ja znam tylko NTI
A filmiki po prostu nagrywam i wklejam na Youtube.
Nie sądzę aby było możliwe przesłanie takiego filmiku emailem ze wzgledu na rozmiar - rar tu nie pomoże.. (no chyba ze mowa o filmikach ze zdjec - slideshow...) dlatego ja wrzucam na youtube.... :tak:

p.s. Mój dzisiaj wypływa...

Ostatnia edycja:

Dziekuje Bogu ze jestem kobieta tapicera a nie marynarza...

A my z Julka wczoraj zaszalalysmy i udalysmy sie na lodowisko:-D:-D:-D dobrze ze wzielam brata co by mi pomogl, bo sama nie dalabym rade utrzymac młodej. Ale musze powiedziec ze jestem z niej baaardzo dumna, bo byla taka dzielna i wytrwala, rece ja bolaly, bo nas trzymala i nie raz wisiala, nogi tez, co chwile plakala z bolu, ale wytrzymala cala godzine i nie poddawala sie i dzisiaj znow idziemy :-D a ja korzystam bo to dobre na figurke ;-)

reklama
etna
Co do obróbki filmow to do Burej kieruje ;-) ja znam tylko NTI
A filmiki po prostu nagrywam i wklejam na Youtube.
Nie sądzę aby było możliwe przesłanie takiego filmiku emailem ze wzgledu na rozmiar - rar tu nie pomoże.. (no chyba ze mowa o filmikach ze zdjec - slideshow...) dlatego ja wrzucam na youtube.... :tak:

p.s. Mój dzisiaj wypływa...

trzeba zmniejszyć pojemność filmu i spakowac do rar i tak sie wysle

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry