• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Dzieki dziewczyny!! :)

Madziek - myslałam czasem o Tobie. Jak tam sobie radzisz??
My sie staramy o kredyt na mieszkanie. Zawsze to dwa pokoje a nie jeden. Znalezlismy fajowe, nowe mieszkanie wiec trzeba bedzie je jeszcze zrobic, ale to nawet lepiej. Tylko najpierw kasa... Ach to czekanie.

Madziek śliczny avatarek :-)

Mój Kuba tez miał chyba ze 3 miesiace jak zrobił się marudny, nie chciał jeść i dziąsełka mu zbielały.Lekkarka powiedziała,ze to zabki i lada chwila mam się spodziewać ząbka, a on pierwszy ząbek dostał jak skończył 10 miesięcy :baffled:
dzwina sprawa z tymi zębami.
Ja nie wiem czy to możliwe żeby ponad pół roku ząb wychodził czy to przypadkiem nie jest tak, ze jak lekarz nie wie o co dziecku chodzi to na wszelki wypadek mówi,ze to zabki żeby się matka odczepiła...

hejka, co do tematu ząbkowego, mojej kumpeli mały zaczął marudzić i gryźć co popadnie ok 4 miesiąca a pierwszy ząbek wyszedł mu jak miał 13 miesięcy. Takze faktycznie z tymi zabkami dziwna sprawa..............

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry