reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:-D:-D:-D nie ma jak spiew przez neta
co się nie da jak się da:cool2::cool2:
A to Anabubka dzis zbierze furę głasków i przytulańców od Was
:tak::-)
a ja jutro idę w końcu na usg.....wieczorkiem dopiero o 18. No i stresik oczywiście jest. A podobno u niej można filmiki nagrywać to mam nadzieję, że pamiatka będzie:tak:

reklama
Justyś no radocha twoja mnie powaliła:rofl2::rofl2:pokazałam Pietruszce a on w śmiech i pyt z czego ta radość?to mu mówię chłop do pracy poszedł :rofl2:a on hmmma co czeka na kochanka :rofl2:ja no chyba nieeeee:eek:nic nam o tym nie mówiła:eek::rofl2:a Pietruszka nawet mi nie pokazuj jak ty się cieszysz jak ja wychodzę do pracy:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:baffled::baffled:
malinka przekaz Pietruszce , że tak się cieszy kobieta zerwana ze smyczy :tak::-D:-D:-D. A tak serio....Cholercia no nic sie nie da zrobic z nim, gdy siedzi ze mna w ciągu dnia. Tylko... Jasta cho do wyra, Jasta, cho...:dry:Przez co Jasta zdżemła się 30 min z Amelą i z chłopem a teraz ma bezsenność.:-p

Dorotko mężus normalnie robi na 8 h.:tak: Pracuje w elektrociepłowni. A, że mrozy idą znowu :baffled: wywalili go na zmiany. Dla niego to git, bo i kasa wieksza i cały czas w domciu jest. A ja? A ja mam dzień do dupy.:wściekła/y: Gorszego dziecka niż on jeszcze nie widziałam.:no:

Dzis poszedł na noc na 12 h, jutro ma cały dzień wolny - dopiero na drugi dzień na noc... i tak przez 2 tyg.:cool:

Kernuś czy się cieszę to zależy jak kkiedy jak mam ochotę na zakupy to nie bardzo ale tak na codzień to i owszem nawet bardzo:-p:-D:-D:-D:-Dbo chłop w domu to jak kula u nogi:-D:-D:-D
Ale się nas zleciało wieczorkiem :szok:a wiem wszystkie się boją że jutro neta nie będzie:-D:-Dtfu tfu:-)

malinka nie kracz z tym netem:no: tfu tfu!!
Ja też się cieszyłam jak mój M w końcu wychodził, zresztą same pamiętacie jak nie szedł do pracy to mnie trafiało..a teraz jak żadko przyjeżdza to do kibla bym za nim chodziła:-D:-D:-D

Justyś jak ja lubie jak mnie chłop do łóżka ciągnie:-D:-Dale wiesz nie tam na drzemkę tylko no co by chciał niecnie wykorzystać:-p:-pa tu chory bidulek mówi że mnie zarazić nie chce to mu mówię w końcu że my w kondonie to jak plemniki nie przenikają to może bakterie też nie:sorry2::sorry2:no nawet by mnie zbytnio całowac nie musiał:sorry2::sorry2::sorry2:ale mówi że chory:baffled::baffled:to jak nigdy mu fest dawke wczoraj i dziś dałam co by jutro był zdrów nosz ile można samej ten akumulator ładować:baffled::baffled::-D:-D

dobra ile dałam rady to posiedziałam..a jutro będę zasypiać na stojaka:baffled: żegna się i miłej nocki życze:tak::tak: zaraz anabubka walnie kilometrowcem:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry