reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

Hej i my sie witamy z rana:-)
Zmieniaj, zmieniaj ten suwaczek;-) Kurde u nas tak zasypane, ze jak bedzie dalej padalo to znowu M nie przyjedzie do nas:-( Dzisiaj mu powiedzialam ze chyba dopiero na wiosne sie zobaczymy:-D:-D:-D Ja nei wiem czemu u nas nie odsniezaja tych drog:confused::confused: Przeciez wiadomo ze jak od wieczora pada to z samego rana raczej samo nie zniknie, no chyba ze nasze wladze czekaja na odwilz :-D:-D
juz zmienilam :-):tak: dosc ze zasypane to jeszcze temperatura na plusie wiec jest tragedia. wrrrr. ostatnio w tvn24 pokazywali filmik jaki ktos nagral przjezdzajac granice polsko niemiecka w swinoujsciu. jadac z niemiec po ladnej czarnej odsniezonej drodze, w momencie pojawienia sie tabliczki "polska" droga w jakis magiczny sposob zrobila sie beielutenka i waska :-D:-D:-D ach ci nasi drogowcy...a takie sie podatki na drogi wliczone w cene paliwa placi....szkoda gadac :baffled:

emih nic sie nie odzywasz... jestem ciekawa jak tam sprawy z Twoja corcia-czy poszla do przedszkola i jak sie czula. nic wczoraj nie napisalas... a ja zamroczona moim szczesciem tez sie nie zapytalam-dopiero teraz jak przytomnieje troche to sie znow zaczelam zastanawiac. napisz ze malenka nie plakala...:tak: i ze Ty sie nie smucisz...

reklama
Dzień doberek :-) widzę że coraz więcej osób zna płeć :-D

_louise_ gratuluję serdecznie synka :-) ja muszę jeszcze 12 dni wytrzymać do wizyty... Ostatnio śniło mi się że to dziewczynka :-) dziecko śni mi się bardzo często ale ten sen był wyjątkowy bo widziałam twarz mojej maleńkiej :-D mam nadzieję, że sen był proroczy... Bo czasem tak miewam :-) już nie raz podejrzewałam siebie o bycie wiedźmą :-)

_louise_ gratuluję serdecznie synka :-) ja muszę jeszcze 12 dni wytrzymać do wizyty... Ostatnio śniło mi się że to dziewczynka :-) dziecko śni mi się bardzo często ale ten sen był wyjątkowy bo widziałam twarz mojej maleńkiej :-D mam nadzieję, że sen był proroczy... Bo czasem tak miewam :-) już nie raz podejrzewałam siebie o bycie wiedźmą :-)
keeejt dzieki :-) uwazaj bo tu dziewczyny maja naprawde prorocze sny. mammi sobie wysnila corcie i sie sprawdzilo :tak:;-)

:-)

też się kochana doczekasz tej wiadomości! Czym dłużej się czeka tym bardziej coś cieszy!!:-)
A mojemu M się śniło że na kolejnej izycie lekarz powiedział ze siusiak się pojawił )) a ostatnio kupiłam 2 komplety ubranek na dziewczynkę ;-((
Jakby się spełniło to którejś podaruję!!:-):-):-)

:-)
też się kochana doczekasz tej wiadomości! Czym dłużej się czeka tym bardziej coś cieszy!!:-)
A mojemu M się śniło że na kolejnej izycie lekarz powiedział ze siusiak się pojawił )) a ostatnio kupiłam 2 komplety ubranek na dziewczynkę ;-((
Jakby się spełniło to którejś podaruję!!:-):-):-)

Wiem wiem. Wkońcu się doczekam. Niedawno przecież test ciążowy robiłam a tu już niedługo połowa ciąży. Jak ten czas leci...

witam środowo:-)

louise gratuluję syneczka:-D u nas też będzie chyba synuś, a pomysłu na imię brak, już się nastawiłam na dziewczynkę, miała być Zosia ;-)no a teraz mamy niezły dylemat, bo mi z męskich imion mało które się podoba, a jak już jakieś, to wtedy nie podoba się małżowi:dry:

Wiem wiem. Wkońcu się doczekam. Niedawno przecież test ciążowy robiłam a tu już niedługo połowa ciąży. Jak ten czas leci...

Strasznie szybko mija... już się pokazały kobitki z pażdziernika na ogólnym!! A u niektórych z nas już za tydzień bedzie połowa ciąży!! Potem to już tylko z górki!!
Tylko waga będzie pokazywać więcej :tak::-(

reklama
Dzień dobry Dziewczyny:-)
Ja zamówiłam w ciemno z allegro komplet ubranek 0-3 i wszystkie różowe:tak: Mam nadzieję,że się potwierdzi 9.02 dziewczynka, bo chłopak będzie w różach pomykał po osiedlu:baffled:
Wczoraj puściłam wieczorem kołysanki prenatalne-takie z biciem serca i cichą muzyczką i wszystkie koty w 3 min zasnęły:happy2:. Zawsze się ganiają pół nocy. Mój M też od razu padł. A ja wysłuchałam do końca i dopiero zasnęłam.
M zrobił mi wczoraj super niespodziewajkę-zerwał się z pracy i zabrał mnie na gorącą czekoladę i spacer:-) Muszę się jakoś odwdzięczyć dzisiaj:cool2:

Emih jak ja chodziłam do przedszkola, to płakałam,żeby nie wracać do domu, bo tylko w przedszkolu miałam fajnych kolegów. Moja mam spalała się ze wstydu, no bo opiekunki się zastanawiały, jaki ja mam koszmar w domu,że nie chcę wracać:-p

A dzisiaj w DDTVN mówili,że tylko 46 % ciężarówek chodzi do lekarza w czasie ciąży:szok:

Do góry