reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Ja tylko zaluje ze moj ginekolog tak pozno przyjmuje, no le i tak mialam szczescie ze mnie wcisnal..
Normalnie czeka sie na wizyte miesiac...
A ja jak sie dowiedzialam o ciazy to z dnia na dzien sie umowilam:-)

Lece z piesiem troszke kalorii pospalac:-D
Do potem Kochane

Witam kobitki :-)
Sporo z was dziś ma wizyty tylko pozazdrościć.
Ja mam wizytę ubłagana na sobotę ale będzie bez usg tylko porada :-)
Znów dziś pomachałam łopata do śniegu.
Mam w zamiarze jeszcze odkurzyć, ale muszę nabrać chęci na bieganie z odkurzaczem.
Na obiad nie mam kompletnie pomysłu.:baffled:

a ja położyłam bejbesa i padam....z mega mdłościami. nic mi się nie chce a na polu tak wieje że nie mogę się doczekać podrózy do gina:baffled::baffled::baffled: musze wsyztko porobić wcześniej bo jak wróce to pewnie od razu kąpanie małego i lulu...skoda ze tak późno przyjmuje. Ja na obiad robię dziś mielone z ziemniakami i jakąs surówką.....ale nie chce mi się robić jak fras:dry:

No gaja ja umówiłam się już na 19.02 na USG i to będzie już przezierność karkowa, chyba najważniejsze badanie USG, trochę się obawiam bo to różnie może być. A w poprzedniej ciąży na tym badaniu (przezierności) lekarz już wstępnie określił płeć mojego synusia no i się sprawdziło... :-)
malapralinka nie stresuj się, wszystko napewno jest ok!!

Hej dziewczynki
Moje nastepne badanie przypada na 18 lutego, wiec tuz przed Twoim kasialle :-)
Tez mam miec robiona przeziernosc karkowa i tu narobilam sobie smaku, jak czytam ze u Ciebie lekarz na takim etapie poprzednio rozszyfrowal juz plec :-) w ktorym to bylo wtedy tygodniu Twojej ciazy?
Wczoraj zasnelam o 20.30 - z malymi przerwami na siusianie spalam az do 8 rano :-) Oczywiscie nie obylo sie od bliskiego spotkania z porcelana, ale teraz jakos sie trzymam - tym bardziej, ze siedze w pracy. Co do Waszych pytan o to, kiedy powiedziec przelozonym to ja powiedzialam jakies 2 tygodnie temu - glownie dlatego, ze meczylo mnie zle samopoczucie i chcialam czuc pewien komfort. Wszyscy sie bardzo ucieszyli i rzeczywiscie jestem traktowana z pelna troska ;-)
W siatce czeka mnie mnostwo jedzenia, ale co ja z tego dzis zdolam przelknac - to chyba nie wie nikt hehe.. pozdrowionka.

DZIENDOBEREK!!!
I znowu zasypało!!:szok::szok::szok:
Dobrze,że jeszcze z łopatą nie musze latać,ale juz nue długo .Na następna zimę pewnie sie już załapie!!;-):-D
Chyba w dywan latający zainwestuje ,aby na spacer wyjść!!;-)

Widziłyście juz jest PAZDZIERNIK!!:szok::szok::szok:

Kerna ja lubię mielone tylko gotowane ostatnio mama zrobiła smażone i psy zjadły :-D
Ogólnie odrzuca mnie od mięsa i chyba będę jeść warzywa gotowane z przyprawami...

Słuchajcie a mnie odrzuciło od soi :szok:
I jeszcze biodro mnie boli i coś mi weszło w nogę.
Taka jestem nieszczęśliwa:sad:
Dobrze, że to chłopak nie płaczą.:tak:

Haszi ojojoj:baffled::baffled::baffled: ale masz super dzień, pozazdroscić...
Ja siedze przed kompem i tak sobie myślę...będzie żyganko czy nie.....

reklama
Do góry