calineczka27
Fanka BB :)
Ja to sie nie moge doczekac opisów z wizyt i u lekarzy 

u mnie nastepna 12 lutego :-):-)

u mnie nastepna 12 lutego :-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

musze wsyztko porobić wcześniej bo jak wróce to pewnie od razu kąpanie małego i lulu...skoda ze tak późno przyjmuje. Ja na obiad robię dziś mielone z ziemniakami i jakąs surówką.....ale nie chce mi się robić jak fras
No gaja ja umówiłam się już na 19.02 na USG i to będzie już przezierność karkowa, chyba najważniejsze badanie USG, trochę się obawiam bo to różnie może być. A w poprzedniej ciąży na tym badaniu (przezierności) lekarz już wstępnie określił płeć mojego synusia no i się sprawdziło... :-)
malapralinka nie stresuj się, wszystko napewno jest ok!!

ale masz super dzień, pozazdroscić...o kurcze to masz niewesoło...Słuchajcie a mnie odrzuciło od soi
I jeszcze biodro mnie boli i coś mi weszło w nogę.
Taka jestem nieszczęśliwa
Dobrze, że to chłopak nie płaczą.![]()