• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2010...

hej dziewczyny, pamietacie mnie jeszcze :cool2:
W zeszłym tygodniu wyladowałam w szpitalu, z powodu mdłości nic nie jadłam, odwodniłam się i zaaplikowano mi kroplówy. dzisiaj wyszłam w koncu do domku. jestem jeszcze osłabiona ale przynajmniej mój żołądek przyjmuje jedzenie. Miałam robione usg i nasze szczęście ma już 17mm

Dobrze, że znowu jesteś :tak: i że wracasz do formy.

Ja wpadłam na chwilę przed pracą. U mnie nadal nie jeżdżą autobusy. Satelita nie działa :-D Co za zima!
Mam nadzieję, że po drodze poodśnieżane bo jak nie to w pracy będę miała mokre gacie po kolana :-(

reklama
No ja wizytę dopiero za 2 tygodnie mam ale już będzie to USG dokładne, mam nadzieję że zdjątko otrzymam :)

A tak a propo to cholernie dzis mi się do pracy iśc nie chciało, zmusiłam się dosłownie - już miałam ochotę zadzwonić i na żądanie wziąć.

Ja tak ostatnio mialam...
Jednego dnia marudzilam bo wolne mialam i nie wiedzialam co ze soba zrobic, a nastepnego marudzilam ze bym chciala wolne:baffled:

Moj lekarz podobno przy kazdej wizycie zdjecie robi...

Jakos boje sie tej wizyty.
Poprzednim razem zbyt wiele mi nie mogl powiedziec bo byo za wczesnie.
A cteraz objawy ustapily i sie boje czy wszystko ok:confused:
Z drugiej strony tlumacze sobie ze przeciez nawet zadnego krwawienia czy plam nie mialam...\
No i ciagle w glowie sobie ukladam jak ja mam powiedziec ze chce L4...
Nigdy zwolnienia nie bralam i sie stresuje:baffled:

No gaja ja umówiłam się już na 19.02 na USG i to będzie już przezierność karkowa, chyba najważniejsze badanie USG, trochę się obawiam bo to różnie może być. A w poprzedniej ciąży na tym badaniu (przezierności) lekarz już wstępnie określił płeć mojego synusia no i się sprawdziło... :-)
malapralinka nie stresuj się, wszystko napewno jest ok!!

pralinka uspokój się babo! Na pewno jest wszsytko ok, ale niestety normalne, że wkręcamy sobie to i owo. Bo przecież tyle się słyszy o dziwnych przypadkach... ja też sobie wkręcam to i owo bo przecież nie byłabym ja:dry::dry::dry: od dwóch dni cyce nie bolą i też mam z tym stresa małego:sorry2:

Dziewczyny, tak z innej beczki, jak się wstawia to zdjątko pod nickiem?? Bo ja kombinowałam już na różne sposoby i mi nie idzie :zawstydzona/y: Ciemna masa ze mnie chyba :wściekła/y:

Kerna ale ja jestem spokojna:rolleyes2:
Przeciez jestem zdrowa, mloda kobieta wiec wszystko musi byc ok,
nie pije od kiedy postanowilismy sie postarac o dzidziusia, nie pale, a teraz nawet kawusia mi juz nie za bardzo smakuje:baffled:

reklama
Hej dziołuszki!
Ja tak entuzjastycznie bo entuzjazmu we mnie brak.
Po prostu jaby ktoś ze mnie powietrze spuścił. Wyniosam małego po schodach z uczuciem, że waży 10 kg więcej niż zwykle i aż pacnęłam na podłodze.
Wczoraj nie spa jak dzisiaj tez nie zaśnie to się normalnie pochlastam. Spaaać.
jeszcze mnie katar bierze.
W dodatku wczoraj m. musiał poodwoływać ważne spotkania bo wpadł do babci a ona pół twarzy spuchnięte i rośnie:szok:. Wywróciła się, znowu. Karetka i pół dnia w szpitalu spędził.
Dzięki za wszelkie info.
Pomyślnych wizyt!
asiaN jeśli masz jakeś wątpliwości jak zareagują abo masz dziwnych szefów to poczekaj do 3 mc- dopiero wtedy zaczyna się ochrona ciężarnej- no chyba, że przepisy sie zmieniiły
wanilia super, że już jesteś i nie "szalej" już tak więcej:-D Do szpitala po raz kolejny masz rozkaz wybrać się dopiero za jakieś 8 mc.:-D:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry