reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2010...

Kerna ja mam to samo jem, jem i z każdym kęsem się zastanawiam czy już starczy czy jeszcze wcisnę a potem czule obejmę kibelek.
Jak na razie czuję się jakby mi słoń usiadł na żołądek i mi go zgniatał...

reklama
oooooo tak tak ja tak samo..nie wiedziałam jak to opisać....;-)teraz wcianam jabłko i już odsmażam pierogi;-)

onionek to był 13 tydzień, teraz też tak jestem umówiona. Bo właśnie w 13-tym tygodniu robi się przezierność karkową, aż dziw że tak to zleciało:szok: Przed chwilą robiłam test, ba przed chwilą podjęliśmy z Wężem decyzję o drugiej dzidzi a tu za chwilę będę robić przezierność karkową...

Ja ledwo wcisnęłam kanapki na śniadanie połowę zjadły psy, bo mi kanapki rosły w buzi.
Jedyne co jem z apetytem to ciasteczka bebe.Musze powiedzieć T. aby kupił ich tonę, to będę miała czym zapychać żołądek.:-D

onionek to był 13 tydzień, teraz też tak jestem umówiona. Bo właśnie w 13-tym tygodniu robi się przezierność karkową, aż dziw że tak to zleciało:szok: Przed chwilą robiłam test, ba przed chwilą podjęliśmy z Wężem decyzję o drugiej dzidzi a tu za chwilę będę robić przezierność karkową...

No u mnie to tez jakos mniej wiecej tak bedzie :-) Moze uda sie zatem tez z plcią :-)
Ja wlasnie zjadlam odrobine salatki warzywnej ze swieza buleczka.. Zauwazylam pewna zaleznoc, ze jak sie mocno napcham z radosci ze wrocil mi apetety to natychmiast mdlosci wracaja i wymiotuje. A jak jem malo, w odstepach to nie jest najgorzej.
U mnie tez dzis takie sniegi, ze ze sklepu szlam wolno, jak zolw :-) Normalnie skandal, ze takie zasniezone chodniki.. ale tak sobie mysle, ze moze nie nadarzaja..

Ja zaraz zmykam do pracy .......
Ciekawe kiedy zaczniemy chwalić sie brzuszkami ;-);-);-)

Dziewczyny Wy macie doswiadczenie to moze mi odpowiecie...

Wiem ze wczesnie jeszcze i tego bejbika jest w srodku tyle co nic, ale z druiej strony macica sie powieksza itd..
Chodzi o to ze ja od kiedy schudlam to mam plasciutki brzuch - 71 kg i 70cm w talii, ale patrzac na cloksztalt to kazdy zawse podziwial talie osy:-p
A tutaj juz mam taki wydety brzuch.
Zebra nadal mi wystaja, taki dziwny sie zrobil ponizej:baffled:
Czy to normalne?

Przed chwila mie oswiecilo i poza dzisiejszym obiadem to pusto w lodowce...
Trzeba bedzie dzisiaj sie na zakupy wybrac..
Jutro marza mi sie golabki

a ja położyłam bejbesa i padam....z mega mdłościami. nic mi się nie chce a na polu tak wieje że nie mogę się doczekać podrózy do gina:baffled::baffled::baffuled: musze wsyztko porobić wcześniej bo jak wróce to pewnie od razu kąpanie małego i lulu...skoda ze tak późno przyjmuje. Ja na obiad robię dziś mielone z ziemniakami i jakąs surówką.....ale nie chce mi się robić jak fras:dry:
no to mamy dzisiaj taki sam obiadek :)
dziewczyny czy któraś nie była jeszcze u gin? ja mam pierwszą wizytę na 23 lutego a tu czytam że niektóre o tym czasie ida na drugą...zaczynam się martwić czy nie za późno idę:szok: w sumie nic się nie dzieje wszystko wg mnie ok, a nie chcę iść do "obcego" gina tylko mojej, która zna mnie "od środka" :-D:-D

Pralinko a ile ty masz wzrostu że przy 71 kg masz 70 cm w talii ? Chyba wysoka jesteś :)
Ja mam 75 kg i 173 i w talii to 10 cm więcej. Zauważyłam że po porodach mi taka skóra rozciągnięta została :/ No i ja mam lekka nadwagę, nie jest źle ale lepiej nie tyc jak słoń.

reklama
Do góry