• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
etna
Co do obróbki filmow to do Burej kieruje ;-) ja znam tylko NTI
A filmiki po prostu nagrywam i wklejam na Youtube.
Nie sądzę aby było możliwe przesłanie takiego filmiku emailem ze wzgledu na rozmiar - rar tu nie pomoże.. (no chyba ze mowa o filmikach ze zdjec - slideshow...) dlatego ja wrzucam na youtube.... :tak:

p.s. Mój dzisiaj wypływa...
straszne te ich wyjazdy sa i tak nie wiem jak ja sie tym razem pozbieram ahhhh szkoda gadac
Bura to APELUJE do ciebie :happy2: jestej jedyna moja nadzieja
Dziekuje Bogu ze jestem kobieta tapicera a nie marynarza...
dziekuj za to Bogu codziennie :tak:

A co robisz z Joasia jak jestes na lodzie?

Moja szwagierka byla w ciazy, dostala krwotoku, pojechala do szpitala, zrobili badania i wyszlo ze to poronienie, oczyscili, wrocila do domu. Ale krwawila dalej mocno, w koncu zaczela mdlec, maz ja szybko w auto i na pogotowie. Znowu usg. Okazalo sie ze lekarz przy poprzednim badaniu nie zauwazyl drugiej ciazy pozamacicznej - jeszcze bilo serduszko, ale lekarze powiedzieli ze nie ma szans na donoszenie i musieli usunac. Roznica miedzy ciazami byla 5-tygodniowa :shocked2: Takie przypadki sie zdarzaja, choc bardzo rzadko.

hejka;)

pamietacie mnie???

jak sie miewacie?? i wasze dzieci??

ja przez Kordka..nie mam czasu na nic...heheh...

ale daje rady maly rosnie..rosnie...

pozdrawiam:) mocno calujeee:-)

reklama
Dziewczyny mam romans do Was

nagrywacie takie fajne filmiki i wogole......
a ja chciałabym się od Was dowiedziec dzieki jakim programa sprawdzonym wam sie to udaje :sorry2::sorry2::sorry2:
i jeszcze jakim programem to spakować żeby możźna było wysłać filmik e-mailem

Byłabym strasznie wdzieczna za odpowiedz
maz w nieziele wyplywa i chcialabym sie nauczyc obslugiwac te sprzety zeby wysylac mu filmiki malego na biezaco bo jak wroci to Pawełek będzie miał już pół roku :zawstydzona/y::-(:zawstydzona/y:
Ja robie filmiki do wyslania mailem aparatem komorkowym. Taki 1minutowy to niecale 1 mega wiec latwo sie zalacza i wysyla.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry