kiragold
mama Ignasia
że tez musiało się rozpadac...Jak pada nie mam żadnego tvn'u..
Co mówili? Tak w skrocie...
bylo o przypadku kiedy lekarz zlekcewazyl pacjentke wskutek czego miala krwotok wewnetrzny i stracila narzady

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
że tez musiało się rozpadac...Jak pada nie mam żadnego tvn'u..
Co mówili? Tak w skrocie...

straszne te ich wyjazdy sa i tak nie wiem jak ja sie tym razem pozbieram ahhhh szkoda gadacetna
Co do obróbki filmow to do Burej kieruje ;-) ja znam tylko NTI
A filmiki po prostu nagrywam i wklejam na Youtube.
Nie sądzę aby było możliwe przesłanie takiego filmiku emailem ze wzgledu na rozmiar - rar tu nie pomoże.. (no chyba ze mowa o filmikach ze zdjec - slideshow...) dlatego ja wrzucam na youtube....
p.s. Mój dzisiaj wypływa...
jestej jedyna moja nadziejadziekuj za to Bogu codziennieDziekuje Bogu ze jestem kobieta tapicera a nie marynarza...

a ten rar to skąd kasiulu??????trzeba zmniejszyć pojemność filmu i spakowac do rar i tak sie wysle
A to moi dwaj mężczyźni)
Takie przypadki sie zdarzaja, choc bardzo rzadko.wrodzona skromność nie pozwla mi zaprzeczyćWiadomo.... po mamusi...:-)

oooo...to moze wyprobujeczyli nie jestem wyrodna matka...? ;-)
katrenki - Silkcocs Base - super nawilza, wygładza, rewelacja na buźke no i z parafinką![]()

Ja robie filmiki do wyslania mailem aparatem komorkowym. Taki 1minutowy to niecale 1 mega wiec latwo sie zalacza i wysyla.Dziewczyny mam romans do Wasmaz w nieziele wyplywa i chcialabym sie nauczyc obslugiwac te sprzety zeby wysylac mu filmiki malego na biezaco bo jak wroci to Pawełek będzie miał już pół roku
nagrywacie takie fajne filmiki i wogole......
a ja chciałabym się od Was dowiedziec dzieki jakim programa sprawdzonym wam sie to udaje
i jeszcze jakim programem to spakować żeby możźna było wysłać filmik e-mailem
Byłabym strasznie wdzieczna za odpowiedz
:-
zawstydzona/y: