reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Dziewczyny, czy Wam po ciąży została ta ciemna linia na brzuchu, kurnaśka, ja myslałąm, ze z czasem zejdzie a tu nic a nic sie nie wybiela....................:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: A orientujecie się, czy karmiąc mogę coś stosować na rozstępy na piersiach, jestem załamana wyglądają jakby ktoś mnie biczował na cycach:sorry2::sorry2::sorry2:
...
Blizna to owszem sie wybiela ale kilka lat a nie kilka m-cy po cc :-) Zarówno na blizne jak i na rozstepy podobno NO SCAR jest najlepszy :tak:

juz mialam pisac bo nie moglam znalesc w necie :tak:;-) dzieki mary;-)
Prosze :-)
Daj znać czy znalazłaś no i jak mała na to reaguje - Sonia to uwielbia! :-D
Zarówno etap nakładania tzn wsmarowywania jak i chyba odczucie czegos na buzi (zostawiam cienka warstwe do wchloniecia) bo sie tak zalotnie później usmiecha... :-D
może ulgę jej przynosi na tą jej suchą i czasem zaczerwienioną skórke... :sorry2:
W skali od 1 do 10 daje temu kremikowi 10,5 :-p

Mary, ja też z duszą na ramieniu. Tylko jakoś to niemożliwe... Ale czuję się tak jak przy Zuzi. Bo to niemożliwe, że raptownie zaczęłam mieć lepszą przemianę materii i mam motylki w brzuchu bez powodu. A niczym sie nie denerwuje... Ale mam nadzieję, że to tylko takie glupie objawy przedmiesiączkowe.

Mary, ja też z duszą na ramieniu. Tylko jakoś to niemożliwe... Ale czuję się tak jak przy Zuzi. Bo to niemożliwe, że raptownie zaczęłam mieć lepszą przemianę materii i mam motylki w brzuchu bez powodu. A niczym sie nie denerwuje... Ale mam nadzieję, że to tylko takie glupie objawy przedmiesiączkowe.
hihihih - no to widze że wiecej takich zdolnych jak ja.... :-D:sorry2:
No ale ty chyba sn miałas prawda? - mniejsze zagrozenie...

Blizna to owszem sie wybiela ale kilka lat a nie kilka m-cy po cc :-) Zarówno na blizne jak i na rozstepy podobno NO SCAR jest najlepszy :tak:

Mary_Mary ja rodziłam sn, mnie chodziło o tą linie wzdłóż brzucha, nie wiem moze nie wszystkim kobietom w ciąży się ona pojawia........... u mnie była w ciąży i tak zostało ale mam nadzieje, że to w końcu zjaśnieje............... a dzięki za cynk z No Scarem

Mary_Mary ja rodziłam sn, mnie chodziło o tą linie wzdłóż brzucha, nie wiem moze nie wszystkim kobietom w ciąży się ona pojawia........... u mnie była w ciąży i tak zostało ale mam nadzieje, że to w końcu zjaśnieje............... a dzięki za cynk z No Scarem
Wiewióra, ja nadal też mam tą czarną linię:eek:. Podobno zniknie, pytanie tylko kiedy:eek:

Wiewióra, ja nadal też mam tą czarną linię:eek:. Podobno zniknie, pytanie tylko kiedy:eek:

rowniez mam, tylko teraz taka czarnawa, jakby skora spalona sloncem:errr:
Aaaaaa- o ta linie :sorry2: No to też mam jeszcze ale powoli juz blednie

reklama
Do góry