rany własnie mi uświadomilyscie ze tyle kasy idzie na lekarzy i usg... u mnie juz ponad 2 tys....

ja w końcu zaczelam zakupy Zosinkowe i mam juz sporo ubranek, w sumie to wszystkie potrzebne ubraneczka oprocz kombinezonu i rekawiczek i czapeczek...no i nie mam łozeczka i wozka ale to mama powiedziala ze w marcu mnie zabiezrze na zakupy i mi sprezentuje

jednak sie zdecyduje na baldachim...chcialabym caly komplet taki w jednym wzorze... zeby byl baldachim, posciel, niezbednik,ochraniacz na lozeczko...wszystko w jednym wzorze ...a na allegro nie moge tego znalesc jak juz to tylko z zestawem razem z łozeczkiem...nie wiecie gdzie moge takie znalesc?
w weekend moze uda nam sie ogarnac juz z ta przeprowadzka to pojedziemy i kupie jeszcze przewijak , wanienke.i moze laktator.. nie kupuje jednak tego zestawu wanienka z przwijakiem razem, bo nie mam na to miejsca a pozatym ta wanienka tam jest mała... Wy kupujecie małe czy duże wanienki? no i przewijak bede miec na łozeczku... sprawdza się? wygodnie jest tak przewijac malca?
a i jeszcze mam jedno pytanie mozecie mi polecic jakis fajnych uzytkownikow allegro? gdzie mozna kupic rozne du.perelki smoczki, butelki , termometry , podklady poporodowe i takie tam..
a i majty poporodowe
ile trzeba kupic paczek tych podkladow? i te wieksze czy mniejsze? bowidzialam ze sa na 20cm i na 40 cm...
i ile tych matkow i jakie bo widzialam kilka rodzai tego....
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!