nanusia82 lekarz Wam coś doradzi i wymyśli coś odpowiedniego dla Was, na pewno nie ty jedyna jesteś która ma podobny problem, nie martw się na zapas, głowa do góry;-)Póki co jajeczkuje normalnie. Mam jednak przeciwciała przeciwplemnikowe. ;(
reklama
tak, bo to chyba jedyny lekarz w Toruniu, który zajmuję się niepłodnością, a poza tym on mi zlecił te badania
a jako odskocznia .... w której części Torunia mieszkasz bo może jesteśmy sąsiadkami i na live się spotykamy wyrzucając śmieci

nom racja produkcja idzie pełną parą ale jest o czym skrobać Maga76 dała powód do skrobania no i cała reszta BBowiczek przygotowuje się do testowania już niedługo....... może to dobra passa dla naszego wątku
![]()
Dokładnie tak
Maga76 dała nam nową nadzieję.moje przeczucia są wciąż wyraźne ale jeszcze tak długo do testowanka że chyba zwariuję;-)a obiecałam sobie że koniec z robieniem testów wcześniej bo znów wypłaczę morze łez a test może jeszcze po prostu nic nie wykryć:-(Batonik,przez chwilę byłam jak natchniona,uwierzyłam że mam jeszcze szansę...i tak mi się lekko zrobiło na duszy,usmiech od ucha do ucha....ale zaraz nadciągnęła czarna chmura wątpliwości...szkoda tylko że nie mam testu,durna zużyłam i to bezmyślnie
![]()
nie martw się trzymam kciuki oby Twoje podejrzenia stały się realne .... bo moje pozostają do przyszłego cyklu

nanusia82 lekarz Wam coś doradzi i wymyśli coś odpowiedniego dla Was, na pewno nie ty jedyna jesteś która ma podobny problem, nie martw się na zapas, głowa do góry;-)
Wiem,że nie jestem jedyna, ale jestem tym bardzo przerażona.
Wogóle jestem przerażona skalą niepłodności. Kiedyś chyba nie było aż tak wielu par mających problem z poczęciem dziecka, a może mi się tylko wydaje, bo teraz to dotknęło mnie?!
Kameleon1610 musisz koniecznie kupić ten test i sprawdzić,rozwiać swoje wątpliwościBatonik,przez chwilę byłam jak natchniona,uwierzyłam że mam jeszcze szansę...i tak mi się lekko zrobiło na duszy,usmiech od ucha do ucha....ale zaraz nadciągnęła czarna chmura wątpliwości...szkoda tylko że nie mam testu,durna zużyłam i to bezmyślnie
![]()
bo będziesz się zadręczała a lekarz może nic nie zobaczy i nic konkretnego nie powie.także zrób test.poczekaj dla pewności 5 min i ujrzyj 2 kreski kochana:-) życzę Ci tego z całego serca.to fakt, sporo jest ludzi którzy nie mogą mieć dzieci, myśle że to zatrute środowisko nam nie pomaga, stres i pewnie wiele innych czynników o których istnieniu nie mamy pojęcia. Dobrze że lekarze znają przyczyne przez którą nie możesz zajść w ciąże ,teraz będą wiedzieć jak działaćWiem,że nie jestem jedyna, ale jestem tym bardzo przerażona.
Wogóle jestem przerażona skalą niepłodności. Kiedyś chyba nie było aż tak wielu par mających problem z poczęciem dziecka, a może mi się tylko wydaje, bo teraz to dotknęło mnie?!
uśmiechnij się troszke ,będzie dobrze zobaczysz

Może kiedyś po prostu się o tym nie mówiło? tylko mówili że ludzie którzy nie mają dzieci to dziwacy a tak naprawdę to nie mogli ich mieć:-(Wiem,że nie jestem jedyna, ale jestem tym bardzo przerażona.
Może kiedyś po prostu się o tym nie mówiło? tylko mówili że ludzie którzy nie mają dzieci to dziwacy a tak naprawdę to nie mogli ich mieć:-(
Dokładnie
reklama
Może kiedyś po prostu się o tym nie mówiło? tylko mówili że ludzie którzy nie mają dzieci to dziwacy a tak naprawdę to nie mogli ich mieć:-(
zwykle zaczynamy dostrzegać skalę problemu wtedy kiedy dotkną nas jego skutki pośrednio lub bezpośrednio

Dokładnie
nunusia no mów gdzie mieszkasz w Toronto może sąsiadką jesteś

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: