reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
cześć dziewczyny :-)

cos ostatnio nie zagladam bo siły nie mam... ciągle bieganina wokół Asi a jak juz jest chwilka odpoczynku to korzystam i drzemki sobie urządzam :-)
czuje sie fatalnie, nic sie nie zmienilo zygam dalej niz widze :baffled: masakra jakaś ...
no i ciągle rozmyslam nad tym jak ja sobie poradze, jakoś nie moge dopuscic do siebie myśli że to dwójka może byc :sorry2:
Wizyte mam przelozona na jutro takze utro dowiem sie dokladny termin porodu, no i w zaleznosci ktory to juz tydzien bede mogla isc zobaczyc do kumpeli ... :baffled: az mi sie portki trzesą ...
bira a ty jak sie czujesz? Jak Inga przeszło jej??

czesc ja ty;ko sie melduje ze zyje:-D dalej jestem przemeczona i ledwo zyjaca jak jutro odespie i odpoczne to nadrobie zaleglosci i napisze co nieco ;)
pozdrawiam :-D

Zrobiłam test, drugiej kreski ani sladu, nie wiem, chyba będę musiała wybrać się na wizytę do Gina bo to aż nie możliwe żebym tyle dni @ nie miała.:confused::dry:

No rzeczywiście produkujemy tych stron sporo :-) Więc po kolei:
ulisia czytałam - jest super poza jakimiś malutkimi edytorskimi poprawkami. Napiszę więcej wieczorem.
serwus pszczylaszczka gratuluję Fasolki i witam na forum ;-) Co do ubrań ciążowych to ja się wybijam ze schematu bo wczoraj zrobiłam duuuże zakupy :-D i strasznie mi to poprawiło humor...

Nina6x z tym strachem to dokładnie miałam tak samo, jak już pisałam ja po teście 2 dni dochodziłam do siebie bo tak się zaczęłam wszystkiego bać. A przy Bubie apogeum miałam rodząc - co mi powiedzą, ile punktów, czy zdrowe... Ale ten strach już z nami do śmierci zostaje bo to wielka odpowiedzialność BYĆ MATKĄ. I ja już wiem, że nie wyluzuję. Wiem też czego się bać a czego nie ;-) Mam nadzieję, że Twoja ciąża też będzie spokojna ;-)

pszczylaszczka - to ty też w Wrocławia? To już we 3 jesteśmy.
To napiszcie wcześniej kiedy to party brzuszkó będzie. Może i mi się uda do Breslau wskoczyć... Ach jakbym chciała...

Ja mam dwa, cane corso i dobermankę:-)
A ja pekińczyka - małe wzrostem wielkie duchem ;-)

Zrobiłam test, drugiej kreski ani sladu, nie wiem, chyba będę musiała wybrać się na wizytę do Gina bo to aż nie możliwe żebym tyle dni @ nie miała.:confused::dry:
A jakieś czynniki opóźniejące? Silny stres, przeziębienie? Czy zdarzały Ci się już takie opóźnienia? Może zrób jeszcze jeden test...

Dziewczyny ja padam na twarz - remontu cd. i właśnie fura prasowania na mnie czeka. Odezwę się później. Paaaa

No rzeczywiście produkujemy tych stron sporo :-) Więc po kolei:
ulisia czytałam - jest super poza jakimiś malutkimi edytorskimi poprawkami. Napiszę więcej wieczorem.

Nina6x z tym strachem to dokładnie miałam tak samo, jak już pisałam ja po teście 2 dni dochodziłam do siebie bo tak się zaczęłam wszystkiego bać. A przy Bubie apogeum miałam rodząc - co mi powiedzą, ile punktów, czy zdrowe... Ale ten strach już z nami do śmierci zostaje bo to wielka odpowiedzialność BYĆ MATKĄ. I ja już wiem, że nie wyluzuję. Wiem też czego się bać a czego nie ;-) Mam nadzieję, że Twoja ciąża też będzie spokojna ;-)

To napiszcie wcześniej kiedy to party brzuszkó będzie. Może i mi się uda do Breslau wskoczyć... Ach jakbym chciała...

Jesteś kochana, dzięki :-):tak:

Ja też się boje cały czas, chociaż jak tą betę zrobiłam to trochę jakby mniej. Za tydzień już będę po wizycie u lekarza więc już w ogóle się uspokoję, mam nadzieję.

Party miało być jakoś w 2-3 tyg marca z tego co pamiętam bo Muminka powiedziała że wtedy będzie w PL.
Nawet fajny czas na spotkanko, będziemy już 3 miesiąc konczyć... :-D

Luiza Patrycja-spróbuj innego testu-innej firmy, trzymam kciuki.
Ulisia-tekst zrozumiały,błędy korektorskie tylko drobniutkie,jak chesz podaj maila,wyślę odpowiednie przecinki:) generalnie-ok.
Czy my będziemy robić osobną podstronę dot. porodów...bo nie ukrywam, że chce mi się o tym dyskutować, szczególnie o podziale na naturalny i cesarski...happy-about-weekend-tupienoga:-D

hej dzewczynki.

ja juz po wizycie i lekarz powietwierdził bedzie dzidza.
Niestety juz maluszek sieje spustoszenie i narobł niezłego stanu zapalnego. Tak wiec dostałam leki i we wtorek udam sie ponownie do lekarza wtedy zbada dokładniej i skieruje na USG poniewaz niestety nie ma u niego w gabnecie. Trzeba bedzie czekac zeby wiedziała ktory to tydzien

reklama
a jaki masz termin? dopiszę do tabeli.

chociaż według OM, bo wg USG to będzie potem wiadomo...

Do góry