reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

JUSTYNA wspolczuje.
MAMITA no bo musialas tam odrazu niezle naklamac na tamtym forum ze cie zbanowali hihih Zartuje oczywiscie:-) .Nie wiem dlaczego tak sie stalo.A co do mojego G to on juz taki jest.
KERNA dzieki za info :-)
ANKA milych urodzinek.
DOWIKLA to nie ma z Toba tak zle jak pociwczylas hihihih :-) .Zdrowka dla was :-).

Ja sie w koncu ruszylam.Poscielilam lozko,ogarnelam mieszkanie,pozmywalam i posprzatalam kuchnie,wysprzatalam Oliwki pokoj,2 prania zrobilam.Teraz dopiero zjadlam sniadanie hihih.Oliwka spi od 12 Ja na wspolnej ogladam i na bb NALOG jak nic :-).U mnie sloneczko .Dla pocieszenia i dla sportku poklocilam sie niezle z G przez telefon .Wiecie tak hobbistycznie.Smieje sie z tego no ale moze pozniej w rowie napisze co i jak.

Jak G wroci to bedziemy sie szykowac i wychodzimy wszyscy do klubu .Moze i lepszy humorek mi tam przyjdzie.

Kerna A PAROWKI lub jakas kielkbaske na goraco_Oliwka niestety jajecznicy ani jajek nie toleruje i u nas jest kanapka z dzemem bo z niczym innym nie chce,paroweczka lub serek na sniadanie.

reklama
Jak chodzi o naszą przyjaciółkę justa 19-----została zbanowana. więcej w rowie:sorry2:
Właśnie o to mi chodziło:tak::sorry2:, jak macie wątpliwości co do jakiejś nowej osoby na Domówkach zgłaszać mi na PW:tak: - ja jasnowidz jak Malinka nie jestem :no:a przez ostatnie wydarzenia nie mam głowy do myślenia:sorry2:.
Uuu no to fajnie:tak::tak::tak:Ale Tobei zazdroszcze tego basenu:-)
Ale ja nie pływam :sorry2::no:tylko zza szybki patrzę jak Olek ćwiczy w basenie:-p:tak::-D:-D.
Dopiero z basenu wróciliśmy:tak: i zaraz zmykam chłopaków odwieźć na służbę a sama do szkoły:tak::cool:.
Anka robi zupę a ja kulki śledziowe na obiad robiłam tylko coś niezbyt mi wyszły,bo w smażeniu się rozpadły :wściekła/y::wściekła/y:a smażyłam we frytkownicy:baffled::tak:.

witam się. mamita co to za kluchy:szok::szok::szok::szok::szok: dziwadła jakieś:-D:-D:-D
Marta klaps w tyłek za to że nie pływasz!!!!!!!!!!!;-)
a może za mało śledzi zmieliłaś!! hehe

Nie pływam bo nie umiem:no::-p a sama z 2 dzieci to i tak mi niewygodnie:sorry2: musiałabym z Julem wchodzić a to dodatkowo płatne.Dziś z jakiego klubu emeryta się babki zeszły :wściekła/y::wściekła/y: i całe 45 minut jedna po drugiej pod ogromną dmuchawą włosy suszyły:nerd: - jeszcze teraz mam w głowie odgłos suszary:baffled:.
Śledzi prawie 60 deko było - chyba kaszy manny za mało sypnęłam - ale Julu wcina.

Ja juz po obiadku posprzątałam. Zuza wstanie też zje i potem biore się za siebie bo wyglądam jak upiór:-(

Umieram.:-(

Jeszcze nigdy tak bolesnej @ nie miałam.:no:

Co miałam napisać napisałam tam gdzie trzeba.:tak:

Zmykam pozwijać się .:dry:

Miłego dzionka.:-)
Wspólczuję;-)Weekend pewnie z głowy:baffled:

witam się. mamita co to za kluchy:szok::szok::szok::szok::szok: dziwadła jakieś:-D:-D:-D
a może za mało śledzi zmieliłaś!! hehe
Kluchy z ziemniaków startych, jajka i mąki. Kładziesz łyżką na gotującą wodę. Po 10 min wykładasz, przysmażasz z cebulką. Do tego albo kapusta przysmażona albo marchew na słodko. U nas to danie jakby regionalne:-):-)

Dorotka no właśnie nie mogłam nawet nakłamać bo nie mogłam się w ogóle zarejestrować:confused2:Tam jest napisane że albo zbanowali mój adres ip z góry albo coś źle robiłam:wściekła/y:

Nie pływam bo nie umiem:no::-p a sama z 2 dzieci to i tak mi niewygodnie:sorry2: musiałabym z Julem wchodzić a to dodatkowo płatne.Dziś z jakiego klubu emeryta się babki zeszły :wściekła/y::wściekła/y: i całe 45 minut jedna po drugiej pod ogromną dmuchawą włosy suszyły:nerd: - jeszcze teraz mam w głowie odgłos suszary:baffled:.
Śledzi prawie 60 deko było - chyba kaszy manny za mało sypnęłam - ale Julu wcina.
Mi tez coś kluchy nie wyszły chyba za duże zrobiłam i mało mąki dałam ale wszystko znikło:szok::szok:
Ja tez nie pływam. Tzn. kiedyś pływałam jak rekin:rolleyes: Ale raz się topiłam -na tamtym świecie prawie się znalazłam i teraz boję się wody:baffled::hmm:

hej
ja jakos was od wczoraj podczytuje, nie mam weny pisac:sorry2:
No to Ty ostatnio jak ja widzę :tak:
U mnie podłogi wyszorowane, kuchnia umyta, m zajmuję sie bejbesem a ja myślę co mu do jedzenia dac...zero pomysłu. co ożna dać na śniadanie oprócz kanapek????:confused::confused::confused:
Jak chodzi o naszą przyjaciółkę justa 19-----została zbanowana. więcej w rowie:sorry2:
Zapraszam do mnie, ja tylko poodkurzałam dzisiaj :-p na śniadanie, omlety, jajecznica, racuchy, tosty, kluski lane na mleku... o jeny tyle można zrobić :tak: piszecie "zbanowana" a ja co rusz czytam zbananowana hehe :-D
Dowikla robię kluchy ziemniaczane i marchew na słodko. najpierw ziemniaki obierasz ( u nas min. 2 kilo:baffled:)potem ścierasz na tarce (A. był zmuszony do tego i biedny starł połowę co zajeło mu godzinę i pościerał palce:sorry2:). Dodajesz jajko, make i potem gotowanie, podsmażanie. I dopiero jedzenie. Jeszcze dobrze jak się kluchy nie rozwalaja:no:
U nas też wiatrzysko juz w nocy było. Gratuluje wytrwałości w ćwiczeniach:-)Podziwiam;-)
Ale mi smaka narobiłaś jak nie wiem. Ja dzisiaj sosik z ziemniaczkami mam i rosołek :tak: ale ja do jutra sama więc obiad zapewne do poniedziałki będzie bo jak przed @ więc tylko słodkie jem :-p
Umieram.:-(

Jeszcze nigdy tak bolesnej @ nie miałam.:no:

Co miałam napisać napisałam tam gdzie trzeba.:tak:

Zmykam pozwijać się .:dry:

Miłego dzionka.:-)
No ja jestem przed i już mnie nerki bolą :dry:
Justyna wspolczuje:baffled:

U mnie na obiad zupa sledziowa.Musze tylko sie ruszyc na zakupki:-DA z tym troche ciezko mi idzie bo od kompa nie moge sie oderwac:-D:-D:-D
śledziowa? :confused: a co to takiego? przepis proszę :tak::tak:
Kubek śpi od godziny i mam nadzieję że pośpi i da mamie odpocząć :tak: mama się szykuje zaraz jedzie i sama znowu :sad: chociaż nikt mi się nie będzie plątać pod nogami hehe :-D idę obiadek pilnować do później nie piszcie dużo :-p

reklama
zbananowana:-D:-D:-D:-D oh chyba ciepłe kraje ci się marzą :-D:-D:-D:-D
no to czekamy na mega długiego posta;-);-);-)
Mamita ja tez kiedyś się topiłam dosć ostro i długo nie mogłam nauczyć się pływać. Ale jakos na pływalni powoli i udało się:tak: ale do tej pory pływam tylko na głębokościach mojej wysokości co by w razie czego:baffled::baffled::baffled: ale pływam:tak:

Do góry