reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Wiesz w sumie gin powiedział że główny problem to prolaktyna.
Powiedział również że i za miesiąc mogę być w ciąży, nigdy nic nie wiadomo.

A ja jestem nieprzytomna, następny dzień w pracy a połóżyłam się o 3 a o 3.30 jeszcze goście przyjechali. nie rozumiem tych ludzi, mróz, ślisko a oni na dwa dni jadę przez pół Polski i są o tak późnej porze.

no widzisz natura sama sobie reguluje, nawet lekarz Ci to powiedział...

A ludzie to fakt,o której oni wyjechali...?

reklama
witajcie, troszku mnie nie bylo na forum....
nadrabiam ale to jakwalka z wiatrakami ehhehe
ja dzis po ziycie u gina dzis 14dc i zadnego dominujacego jajeczka buuuuuuu :( no nic takze w ten cykl nici z maluszka :( wiec staranka teraz lightowe beda- choc mam nadzieje ze jakos szybko wzrosnie ten pecherzyk - tylko nei wiem czy rtak sie zdarza ???

gratuluje fasolinek
a i witam nowe staraczki :)

W sumie masz rację. Przydałby mi się taki wyjazd.

mi też, myślałam juz o tym. Jak będę po tym badaniu drożnosci, to może na kolejne płodne namówię meza na jakiś króciutki wyjazd...:-)

witajcie, troszku mnie nie bylo na forum....
nadrabiam ale to jakwalka z wiatrakami ehhehe
ja dzis po ziycie u gina dzis 14dc i zadnego dominujacego jajeczka buuuuuuu :( no nic takze w ten cykl nici z maluszka :( wiec staranka teraz lightowe beda- choc mam nadzieje ze jakos szybko wzrosnie ten pecherzyk - tylko nei wiem czy rtak sie zdarza ???

gratuluje fasolinek
a i witam nowe staraczki :)
z tego co mówiła moja gin, to pęcherzyk rośnie ok 2 mm na dobę i musi mieć 21-23 mm żeby było ok...ale to nigdy nic nie wiadomo...
życzę duzo pzryjemnoęci...;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rybcia- super gratuluje!!!!!!
Pajusia - Maluszek jest imponujący ;) super

ja tez tak chce :)

z tego co mówiła moja gin, to pęcherzyk rośnie ok 2 mm na dobę i musi mieć 21-23 mm żeby było ok...ale to nigdy nic nie wiadomo...
życzę duzo pzryjemnoęci...;)

no to dobrze wiedziec :) dzięki kochana- a powiedz mi a kiedy zaczyna rosnąć pecherzyk??? wiesz moze?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry