reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Tośka wypij lampeczkę winka na dobry wieczorek dobrze Ci zrobi :tak:

Ja jakaś przybita łażę dziś cały dzień,pogoda nie za ciekawa,zimno i ogólnie ciągle spac mi się chce :dry:

no właśnie u nas też cały dzien ponuro było :-( musze odlać piesa i chyba walnę sobie kieliszeczek na początek sobotniego wieczorku :-)

a Ty jesteś przed @ ?? (przepraszam ale nie doczytałam :confused:)

Mam dziś 24 dc a cylke 28 - 29 dni miałam plamienia ale takie brudnatne plamki a nie ciągnące się gluty :baffled: Wczorej też je miałam wieczorem.

no faktycznie asiucha-L to dziwne takie a może to niedobór progesteronu???:confused::confused::confused:Tak mi się wydaję ale jak byś zrobiła badania hormonków to wyszlo by co to takiego

Właśnie nowy gin zlecił mi badania tylko czekam bo robi się je w różnych dniach cyklu.

Mam dziś 24 dc a cylke 28 - 29 dni miałam plamienia ale takie brudnatne plamki a nie ciągnące się gluty :baffled: Wczorej też je miałam wieczorem.

Właśnie nowy gin zlecił mi badania tylko czekam bo robi się je w różnych dniach cyklu.

a może kochana ty w ciązy jesteś i poprostu tam się coś zagnieżadza juz :cool2:

a może to dzidzia???? Robiłaś test:confused:Tylko że to może troszke za wcześnie żeby test coś wykazał

a może kochana ty w ciązy jesteś i poprostu tam się coś zagnieżadza juz :cool2:

a może to dzidzia???? Robiłaś test:confused:Tylko że to może troszke za wcześnie żeby test coś wykazał

Eh dziewczynki nawet o tym nie myśle, gin nie widział ciałka żółtego ale to było w 19 dc jak u niego byłam więc nie wiem czy ono powinno być w jajniku czy w jajowodzie. A właśnie ile dni to ciałko jest widoczne na usg?
Bo owu z prawego jajnika nie miałam na bank ale gin powiedział że może była z lewego ale tego nie wie bo tam jest torbiel ale z tego jajnika może być również owu.
Ja jednak zwątpiłam że ją miałam i ten cykl traktuje jako bez owulacyjny.

Cześć! no i byłam u ginki,ma zajebisty sprzet,widziałam swoje jajniki w mega powiększeniu.Owu za tydzień,ginka nawet orzekła że z lewego jajnika heh.:-)

Eh dziewczynki nawet o tym nie myśle, gin nie widział ciałka żółtego ale to było w 19 dc jak u niego byłam więc nie wiem czy ono powinno być w jajniku czy w jajowodzie. A właśnie ile dni to ciałko jest widoczne na usg?
Bo owu z prawego jajnika nie miałam na bank ale gin powiedział że może była z lewego ale tego nie wie bo tam jest torbiel ale z tego jajnika może być również owu.
Ja jednak zwątpiłam że ją miałam i ten cykl traktuje jako bez owulacyjny.
kochana czyli szansa istnieje, nie nakręcaj się tylko poczekaj może jeszcze z3-4 dni i zrób test, nawet dla swojego świętego spokoju:tak:

Cześć! no i byłam u ginki,ma zajebisty sprzet,widziałam swoje jajniki w mega powiększeniu.Owu za tydzień,ginka nawet orzekła że z lewego jajnika heh.:-)
no to już wiesz jaka sytuacja i kiedy masz molestować swojego M:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziewczyny mam problem!!! 3 dni spoznila sie @ zrobilam test i slaba druga krecha ale widoczna normalnie , poszlam do pracy i bum @ sie zaczela i nie wiem co myslec miala tak ktoras???dodam ze mierze temp 17 dzien wysokiej a zwykle po 14 max @????

Do góry