cześć
jak dzionek mija?
w którym dc jesteś?
W 23dc. Wiem,że nic nie będzie, więc się nie nakręcam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
cześć
jak dzionek mija?
w którym dc jesteś?
Tośka wypij lampeczkę winka na dobry wieczorek dobrze Ci zrobi
Ja jakaś przybita łażę dziś cały dzień,pogoda nie za ciekawa,zimno i ogólnie ciągle spac mi się chce![]()
a Ty jesteś przed @ ?? (przepraszam ale nie doczytałam)
Wczorej też je miałam wieczorem.no faktycznie asiucha-L to dziwne takie a może to niedobór progesteronu???Tak mi się wydaję ale jak byś zrobiła badania hormonków to wyszlo by co to takiego
Mam dziś 24 dc a cylke 28 - 29 dni miałam plamienia ale takie brudnatne plamki a nie ciągnące się glutyWczorej też je miałam wieczorem.
Właśnie nowy gin zlecił mi badania tylko czekam bo robi się je w różnych dniach cyklu.

a może to dzidzia???? Robiłaś testMam dziś 24 dc a cylke 28 - 29 dni miałam plamienia ale takie brudnatne plamki a nie ciągnące się glutyWczorej też je miałam wieczorem.
Właśnie nowy gin zlecił mi badania tylko czekam bo robi się je w różnych dniach cyklu.
Tylko że to może troszke za wcześnie żeby test coś wykazała może to dzidzia???? Robiłaś testTylko że to może troszke za wcześnie żeby test coś wykazał
też tak myślę 
a może kochana ty w ciązy jesteś i poprostu tam się coś zagnieżadza juz![]()
a może to dzidzia???? Robiłaś testTylko że to może troszke za wcześnie żeby test coś wykazał
kochana czyli szansa istnieje, nie nakręcaj się tylko poczekaj może jeszcze z3-4 dni i zrób test, nawet dla swojego świętego spokojuEh dziewczynki nawet o tym nie myśle, gin nie widział ciałka żółtego ale to było w 19 dc jak u niego byłam więc nie wiem czy ono powinno być w jajniku czy w jajowodzie. A właśnie ile dni to ciałko jest widoczne na usg?
Bo owu z prawego jajnika nie miałam na bank ale gin powiedział że może była z lewego ale tego nie wie bo tam jest torbiel ale z tego jajnika może być również owu.
Ja jednak zwątpiłam że ją miałam i ten cykl traktuje jako bez owulacyjny.

no to już wiesz jaka sytuacja i kiedy masz molestować swojego M:-):-):-)Cześć! no i byłam u ginki,ma zajebisty sprzet,widziałam swoje jajniki w mega powiększeniu.Owu za tydzień,ginka nawet orzekła że z lewego jajnika heh.:-)