reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chusty i nosidelka :)

kiedys pisalam ze ja mam silka i on praktycznie nie wymagal "lamania" juz po wyjeciu z pudelka byl miekki jak kaczuszka :-pdla mojej Helen super bo ona jest taka kruszynka (dzisiaj wazona 4780 :sorry2:) chusta jest cieniutka wiaze sie super maz kupil mi druga chuste z welna ale dotknelam jej i stwierdzilam ze to nie to przynajmniej narazie bo na przyszla zime na pewno kupie cos grubszego i mocniejszego wiec zamienilam sie na kaszmir :-p:-p:-p juz przyszedl ale nie bylo mnie w domu wiec paczke odbiore dopiero w poniedzialek

Ostatnia edycja:
reklama
To mowicie że tkana najlepsza, tak?
jeszcze nie mam chusty ale juz mi rece opadaja więc pora na zakup:tak:

czyli nie każdą chustę trzeba łamać?? dziewczyny napiszcie mi nazwy firm i rodzaje materiałów-takie na lato- tylko takie co ich łamać nie trzeba z góry thx:-)

czyli nie każdą chustę trzeba łamać?? dziewczyny napiszcie mi nazwy firm i rodzaje materiałów-takie na lato- tylko takie co ich łamać nie trzeba z góry thx:-)

przylaczam sie...

tylko zastanawiam sie czy ma sens, bo w lato juz bedzie pewnie wystarczajaco duzy ze po domu nie bede go musiala w chuscie nosic, a znajac mojego wierciucha ciekawskiego to predzej zaciekawi go jazda wozkiem, niz u mnie na rekach tylem do swiata.... w gory na wycieczki raczej sie nie wybieramy, przynajmniej na razie.:confused:

Chusty z bambusem, jedwabiem, nie wiem jak zakardy, ale sa cienkie i przewiewne wiec chyba tez miekkie.

przylaczam sie...

tylko zastanawiam sie czy ma sens, bo w lato juz bedzie pewnie wystarczajaco duzy ze po domu nie bede go musiala w chuscie nosic, a znajac mojego wierciucha ciekawskiego to predzej zaciekawi go jazda wozkiem, niz u mnie na rekach tylem do swiata.... w gory na wycieczki raczej sie nie wybieramy, przynajmniej na razie.:confused:

Ja zamierzam nosic latem moje dziecko na plecach ;-)

Pacicie mi własnie jakąs chuste ale na lato. Myślałam o tej chuście firmy NATI tkanej. Dobra jest?:sorry2:

Ja juz nie wiem co kupię... najgorsze, ze kasy nie mam :wściekła/y:

Dziisiaj bylismy na balu kostiumowym w chuście.
Bal straszna lipa ale to osobna historia

Załączniki

• IMGP0031.jpg
    IMGP0031.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 65
  • IMGP0033.jpg
    IMGP0033.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 51
reklama
kilolek - bywasz ostatnio :-D

a mi się muszą dłonie do dociągania przyzwyczaić, bo ja dociągam, to czuję, jak na kostkach mam skórę poobcieraną :baffled: niby taka miekka i delikatna ta chusta, a tu proszę :dry:

Do góry